Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a vesszo azt jelzi hogy volt mar megbicsaklas.tehat fillerbaszas volt a kizarolagos ok autonal.
az hogy hondas az mellekjelzo a rossz valasztasra
Olaszhoz hasonlítja, így nem nehéz győzni
A prius klubosoknak van listajuk a lopott priusok rendszámairól.... figyelik a többit ut közben...
Hát az tényleg elég gázos.....
"Egyertelmuen es kizarolag fillerbaszas, hondas. "
alkatresznek.
Biztos qrva jó auto a prius, csak vhogy nem lehet megbarátkozni vele.... a végsebessége is vmi 170... de sokan veszik... lopják is kegyetlenül
Imádom a Triumph-ot, csak fél kézzel nehéz kinyitni a csatját
a gastra ennyire nem gázos.
Nem, ha fillért baszok, akkor G Astrát vettem volna az F után ...gázosat.
Abban mi a jó? Zolival tök jól elszórakozunk. Csak Levi fog megkopaszodni
Azt ertem hogy szerinted bunda a cikk mert paulovics az annyat is eladna.
viszont ezt a cikket nem o irta,ket nemet.
ha szerinted minden cikkiro itthon nemetben vagy barhol az annyat is eladna......azzal en nem tudok mit kezdeni.
esetleg szetinted a nemet motorradnal van a paulovicsnak annyi hatalma es a triumph annyi penzt ad el hogy radzol a ket nemet cikkirora hogy ferditsek el,na erre az elmeletre meg azt tudom mondani hogy alufoliacsakot nem huzok fel.
Nem is kell mindent érteni!
Én már semmit sem.....
Mit nem értesz?
Hagyjuk már a motorados teszteket, mindig német vagy valami fosh európai hoznak ki győztesnek. Nem lehet az MT-re pakolni, ez aztán pont levonás...
Ezt hívják buginak, ami elvileg csak a fosh európaikban van meg.
az sp ben van az ohlins futomu.Meg ketszinu fenyezes,mas a muszefal,asszem fekete alapon feher szamok.gyorsvalto stb
Csak rám süt!
Nem az o cikke.
Az sp nem tudom, de a simának van egy alapvető tervezési baja, kurvára terheli a hátsókereket. Ugye a Dodor a gatyájába élvezett mert mindemhol ágaskodik kerékre. Na szerintem ez meg pont hogy rossz. Kigyorsításokon pláne de a hosszú kanyarokban is. Nem is véletlen hogy a tracer gt már hosszabba villát kapott.
Paulovics az európai ember,Mező a hazai!
Speciel a paulovics regota nincs,a Mező van asszem,de irrelevans mert a szoban forgo cikk az anyaceg nemet cikkiroi szignoztak.A magyarok max leforditottak.
Nem bántanám a bringád mert tényleg egy jó motor,de paulovics az anyját is eladta ha megkérték!