Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ne
Légy férfi,veszíts szépen!
Ez már azért sem igaz, mert én markoltam fel a 4,2 mrd-t
aztán mégsem a szalonban vagyok, hanem itt csetelek veletek faszságokról
Oooooo dehogynem te lennél az első a szalonban nyitáskor
azt nem tudtam, hogy vettél 20-25 millás dízelt Jó eséllyel akkor sem adnék annyit egy autóért, ha én markoltam volna fel a 4,2 milliárdot az ötösön
még szerencse, hogy a triumph a kifinomult izlésű emberek motorja
Itt us ramaty az idő de ma nix meló, ballagási buli lesz evés ivás jók a poGramok...
spec a prius-leaf vonali fillerbaszasrol.
a honda csak szar izlesre vall.
Jó szar idő van Anita meg mindenáron haza akarja hozni a gépét én meg melózok.
Hondáról beszéltél.
a leafet is?
Jó napot
Újonnan vettem.
Ha a gazdaságosság lenne a szempont, mindenki hibriddel járna minimum és kipusztultak volna a dieselek, de az egész biztos hogy nem a SUV kategória lenne a legnépszerűbb.
A régi lomha szívó dieselek voltak gazdaságosak. A mostaniak csak keveset fogyasztanak, meg megmaradt az emberekben hogy nyomatékos (ja a Ladához képest) és tartósak, de már egyik előnye sem igaz.

De amikor még az fAstrát vettem, akkor még menő volt a diesel, vehettem volna, rendes szívót, mechanikus adagolósat, ami jóval kevesebbet fogyasztott és nem volt úgy elcseszve mint a mostaniak, de már akkor is inkább gondolkoztam és rájöttem az én használati szokásaimhoz semmi értelme.
Teljesen egyetértünk.
Ezt kéne basztatni, nem a kínai fékkart.
Jó az az automata
Te aztán ezt is tudod, hogy ki hogy van elengedve.
Aki vesz egy 20-25 millás diesel-t, az nem tud magának venni egy 10 millás Hybrid-et?
Ravasz vagy.
A Honda egyszerűen jó. Minden épeszű ember olyat vesz. Akinek nincs pénze de jót akar, az Suzukit, akinek túl sok pénze van az Yamahát, aki különcködni akar, az Kawát, de 3 hengeres angolt motort csak a hülyék vesznek
Ez volt a piacon az egyetlen megbízható konstrukció a sok hype-olt, hulladék és lepukkant diesel, meg turbós vacak mellett. 1.8szívó benzines attkinson ciklussal, elképesztően alacsony a motor igénybevétele, hülye biztos vezérléssel örökéletű láncos vezérmű, egy kicseszett szíj sincs benne, gyakorlatilag örök életű.
Ráadásul kicseszett kényelmes, jól felszerelt, jól kezelhető.
Egyetlen dolog ami nem tetszett benne, hogy nem volt manuális váltóval, de azt megbocsájtottam már.
Ha lett volna ujonnan veszi.
Úgy gondolom a java pénz nem abból gyűlt össze
Ez fura kérdés
Mert első sorban mindenki a gazdaságosság miatt dönt valami mellett
Persze ha valami nagyon otromba akkor azt nem válassza hanem egy másikat ami hasonló
De
Utánna azért annak is örül hogy tett valamit a környezetét
A gázüzemű gép lenne a legideálisabb a városokban ha nem lenne annyi mélygarázs , sajnos van is és egyre több lesz is mert helyhiány van
Bár megértem ezt hogy félnek a gázüzemű géptől zárt térben de szinte elenyésző ami hiba van ezekkel és azok is szinte mind valami házilag barkácsolt gépek
vagy csak veletek ellentétben volt pénze rá
Stadler is egész jól keresett vele
Mert nem ellenőrzi senki a szarokat... dpf kiiktatva, egr levakolva, műszakin meg kijjebb húzzák a szenzort és már meg is kapta a miszakit.... Ezeket kellene ellenőrizni és mehet a zuzdaba... uigy a benzinesekkel is... nem kell minden gyökernek autóval járni, ez nem alapjog
Egyertelmuen es kizarolag fillerbaszas, hondas.