Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép vas...kipufogó kuka...
Egész csinos.De mindig ugyanaz?
Nekem ennek az eleje jobban bejön....
Megvan.
Én nem ragasztgatok ilyeneket. Nem az én dolgom. Figyeljen a motoros.
Én megyek normálisan, de nehogy már én görcsöljek hogy elférjen.
Ha motorral megyek, nekem is csak annyi az elvárásom, ami a KRESZ-ben le van írva neki, de még arra sem számítók, mégis megoldom.
Akinek nem ilyen van az csak mumajer japo fan
Japánoknál van egy elég szűk méretkorlát. Felette durva adók vannak, ezért népszerű ott ez a játékautó méret.
Szerintem semmiben sem hasonlít a multira. Részleteit nézd meg. Gagyi. Erre mást mem lehet mondani. A kipufogót tartó nagy rusnya alátét, a himba, az a parasztvakítós műszerfal... könyörgöm ki a tököm az aki nézi a kis sávokat hogy mennyire húzod meg mennyire fékezel?! Ha ilyenre van időd akkor nem vagy elég gyors!
Egyszerűen minden porcikája azt sugallja hogy gagyi.
Szerintem ez az eddigi legrusnyább versys. Az előző sokkal szebb de a töklámpás a legezebb.
Akkor nem szóltam. Ebben a kategóriában CB500X
Ez nem olyan rossz!
Most már értem miért feszültek a bugyisok.
Az a vicces, hogy a te KTM-es sem szebb. Ha ránézek arra hányingerem lesz. Ez a Kawa pedig tisztára Multistrada ezzel a fejidommal.
2 év garancia van rá...ha beleszámolják a teleket is,talán lesz
Biztos hogy lesz belőle 3 éves működő?
Várj 3 évet...
A bukókeret ami nagyon széles rajta de telljesítmény re szélvédelemre megfelelne egy évből 9-10 hónapra. De 2 Milla az sok max 500e Ft.

Kabbe...
nem lenne jo neked,ilyesmit keresel.
Hááát...napi városi használatra nagy szerintem. Kocsik között bajos. Illetve a megbízhatóság elég kérdéses
A hülyének is megéri!
Az egyik havernak van ilyen elég zakatolós a hangja... plusz egy motorvezérlő csere is volt már. Dolgozni járni jó lenne...
sztem az vmi transzvesztita parti lehet
Hahhh,már aszittem bedugtak az öregek otthonába,megyeget még a biznicc digóból?