Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te bajod...
Még jó hogy kerülöm a motoros találkozókat mint alkoholista a vizet.
Én meg leszoktam a motoros találkozókról, motorozni is szinte csak teljesen egyedül megyek. Két éve az erdélyi túrámat eredetileg sátorozással képzeltem el (de természetesen zárt kempingekben - elég kevés van Romániában...) de aztán letettem róla: ha minden reggel órákig szárítgatom - csomagolom a kempingcuccaimat, akkor a fele idő ezzel fog elmenni. Maradt a netes szálláskeresés és foglalás, általában csak egy napra előre, illetve a már ismert, bevált szállásadók megkeresése. Vagy amit éppen a helyszínen találtam. Egy nagyon picire össze tekerhető hálózsák mindig van nálam, végszükségre.... …. eddig még nem kellett szerencsére.
Az elfelejted, hogy boxolok is!
Mint a lovat!
Mostoha vagy...
Az apád elvernéd?
Nem a sátorozással van bajom. Nekem is van speckó motoros sátor,önfelfújódó matrac meg minden faszság. Találkozókon a tisztálkodás ami zavar.
Mobil WC-nél sorban állni másnaposan vagy részegen 40 fokban gáz,miközben még magad sem tudod hogy fosni kell,vagy hányni...vagy mindkettő
A higéniáról meg ne beszéljünk....
Régebben ez nem zavart,de hát ahogy telik az idő,annál jobban...
Így meg foglalunk egy szobát ahol minden érték biztonságban van,behűtve a “hazai”,saját WC és fürdőszoba. Fejenként kerül 5 ezerbe...leszarom.
Jahhh...Nánáson még szauna és reggeli is jár hozzá...
Amúgy 2 főre szoktam foglalni és hárman max négyen szoktunk lenni szobánként....szétdobjuk az árát és még 5 ezer sincs
Már én sem....
3-4-5 évvel ezelőtt még hajlandó voltam rá (motoros találkozókon), akkor gyűjtöttem be minden sz@rt: az új, szuper sátramban például még soha nem is aludtam (lehet nem is fogok), csak próbából volt felállítva kétszer az udvaron...
Elverlek!
De jó amúgy
Nekem a harmincas elég. Nem sátorozok már
Ezt a tűzoltóknak!
http://youtu.be/Bo-9m6EwW1w
Én - pár éve - vettem ilyet, az 50 literest. Sátornak, matracnak, hálózsáknak tökéletes a hátsó ülésre kötözve. Totálisan vízálló.
A melo az akkor is csak 15 perc
Pl fürdés közben mindig agyalok rengeteg jó ötletem születik
Louis hengertáska 30l -es 3500 Ft , 50L-es is van itt körül...fekete vízálló stb...Új.
Ez egy jó döntés!
Valamint a tulajdonosok zöme, ha nem is homoszexuális, de bi lett...
Na jó...idén marad a Gixer...
Azért dísztárgy! Bár néha az olajat fel kell törölni alattuk.
Nappaliba dísznek viszont jó ha nem akarsz motorozni
Plusz tisztelet a kivételnek, de mind egy arrogáns pech lesz, ha új fosh olaszt vett, ha régit.
Nem ezt mondtam?
Nem ezt mondtam?