Szóval túl van misztifikálva a katonaság. A gyereket otthon és az iskolában lehetne formálni, de nem megy. Olyan szülők megbuktak nevelésből, akik voltak katonák, ninc smiről vitatkozni. Elhiszem, hogy romantika meg faszom,de hagyjuk már.
Jaj ne már, ez legizébb visszavágás, pedig egy ratyi a ratyigátor, tudod nem a szívem csücske, de kivételesen igaza van.Akkor a melegeket se bántsátok, mert az sem voltál, meg a cigányokat se és a migriket.
Ezek azok a bandázások és együtt lógások, amik nekem kimaradtak és ebben bármikor benne lettem volna. Mindenféle csibészségben partner voltam a 6 hónap alatt is, talán túlságosan is, volt hogy rácsesztem. Nem is erről írtam, hanem arról, hogy a mai neveletlen generáció semmit nem változna tőle.
A szakasz társ megverését mondjuk pipi említette, nem te, ez igaz.
Az reggelbe nyúló kártyázások,a beszélgetések és lelki vígasztalások mikor nem jutottál haza,vagy a csajod dobott,az utolsó cigi amit hárman szívtunk el...túlélő kiképzésen mikor csak egymásra voltunk utalva napokig..
Na meg a haditechnika megismerése,rengeteg desszantugrás helikopterből,csapatszállítóból...lövészetek kézifegyverekkel...kurva jó társaság volt. Az ilyeneken hogy megvertük a társunkat akkorákat röhögök....fingja nincs semmiről...meg már nem is lesz sajnos.
Alázatosság,fegyelem,alkalmazkodás,tisztelet...na meg a zsiványság
Kellettek ezek 18 -19 évesen...sokat köszönhetek neki.
Egy év lófasz
Ha nem úgy kapja a kopasz az ívet mint az ukrán kurvák a gondozóiktól semmi sem fog változni
4-5 év már elég ahhoz hogy újabb szokások rögzüljenek az emberbe
Az idő és pénzkiesésen kívül meg bármikor lettem volna sorkatona. Lőni szeretek, az ugatást nem veszem a szívemre, alkalmazkodni meg tudok. Nem volt abban semmi teljesíthetetlen, ahogy hallottam, mindenki túlélte.
Azért az első repülős műszaki századnál szolgálni (Sámán) nem volt rossz. Néhányszor hajózót is kötözhettem be repülés előtt. Nem az őrbódéba recskáztam.
Legyen, sajnos minden szegény fiú gyermek, aki akkor született, hogy már nem lehetett katona, sajnos már férfi sem lehet soha. Itt a fórumon is van pár "vén csibész", aki megúszta, mégis jól élnek.
A szakasz társ megverését mondjuk pipi említette, nem te, ez igaz.
Gondold el a mai fiatalok hogy hullanának
Na meg a haditechnika megismerése,rengeteg desszantugrás helikopterből,csapatszállítóból...lövészetek kézifegyverekkel...kurva jó társaság volt. Az ilyeneken hogy megvertük a társunkat akkorákat röhögök....fingja nincs semmiről...meg már nem is lesz sajnos.
Alázatosság,fegyelem,alkalmazkodás,tisztelet...na meg a zsiványság
Kellettek ezek 18 -19 évesen...sokat köszönhetek neki.
Nálunk kikerült....
Le is fokoztak és át is helyeztek másik századba
Ha nem úgy kapja a kopasz az ívet mint az ukrán kurvák a gondozóiktól semmi sem fog változni
4-5 év már elég ahhoz hogy újabb szokások rögzüljenek az emberbe