Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van, kevertem a kettőt.
Elegge,bar te jobban tudhatod,mellettuk elsz.
a solaris nem kifejezetten apokaliptikus film.

Inkabb a sztalker.Ha mar Tarkovszkij.
Ott is van fillérbaszás
Az az apokalipszis a hanyatló nyugaté mi maradjunk meg a saját kis végromlásunknál.
Mad Max inkább!
Ma sikerult beszereznem a köcsög honda egy fontos elemet,vegre van egy par nem rozsdapöttyös teleszkopom.Ujjeee.Rakhatom bele a keteve vett szimeringet.
Meg szinhelyes idom,osztrak,es meghogy nincs tákolás boldog nyugaton?
Ez valami apokalipszis túra volt? Olyan mintha a solaris helyszíne lenne.
Ma kinyomtam a szemét szegénynek de jól viselte.
Na ez agy jó pont a sok rossz után.....
Benyás az öreglány.
Nem hanem a közlekedésről általában a motorozásra kihegyezve......pár éve volt egy esetem a négyesen Cegléd közelében, kamionnal haladva nagy sor és lassú haladás, szép lassan fogy előttem a sor mire felbukkan annak az okozója egy csopperes aki úgy 60 körül kóricált az életét kockáztatva, hogy mindenki próbálta kikerülni főleg a kamionok.....,de ugyanez bár kis számban előfordul más típussal közlekedővel is igaz kevésbé mint autósokkal, de van.
Diesel? Merre "száguldoztatok??
Mi ma az öreg náci bárkával voltunk az utakon de amennyi tötymörgő bőrmonyú hadibarommal találkoztunk 50-80 km/h-val...
Végig motorozásról volt szó!
A forgalom ütemét fel kell venni, hogy ne kényszerítsem előzésre a többit!!De amikor lakott területen én megyek 65 körül és akkor leelőz a ......., no azután amikor kiérünk a helységtáblánál utána úgy otthagyom mint az eb a kupacát!
Jó helyen kapta el, meg a lendület is segít.
Azért a telót érdemes megnézni, mert havernak elgörbült egy ilyentől.
Jellemzően aki 70-nel tököl az ezt észre sem veszi, de legalábbis nem érzi hibának, haver nemrég elhívott, hogy ne unatkozzon egy szomszéd városba ügyét intézni, hááát vazz végig 50 körül mentünk néha lassabban miközben folyamatosan fecsegett mosolyogva.......2X kérdeztem, hogy nem mehetnénk-e gyorsabban mire kérdezte, hogy sietünk valahova?.....nem kevés balesetveszélyes helyzetünk volt a rövid úton pedig forgalom sem volt......és ez a haverom kamionozik Bp. körül minden nap.
A '70-es tökölődés ugyanaz a kategória mint amikor a "safőr" semmibe veszi a szabályokat, annyival megy mivel akar mert neki lehet, és mindenki idióta "önkéntesrendőr" akinek ez nem tetszik , a KRESZ pedig egy szr felesleges dolog! Aztán mikor más teszi vele ugyanezt, akkor a fél állatkertet felsorolja!
Így van, elsőbbsége és igaza annak van akinek megadják vagy ha szerencséje van és túléli akkor a bíró ítéli meg neki az életjáradékot a leszakadt végtag után.
Nagyon sokan tökölődnek legalább 20%-kal a megengedett alatt még a pályákon is, igen sokan 70-eznek főleg kisebb tgk-kal, de szgk-kal is autópályán volt még itt is olyan kolléga pár éve aki öntudatosan mondta, hogy az ő opelje 70-el eszik a legjobban így munkába menet mindennap a pályán is annyival megy mert megteheti oszt fel van háborodva ha egy kamion akinek ugye előzni tilos rámászik és megpróbálja tolni.
Egy billencsnyi sódernek mindig igaza van!