Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek nem inge, majd nem veszi fel.... hányszor szóltatok mar meg, csak azért mert BMW-m van.... meg dízelek.... nehogy mar itt erkölcsi órát adjatok elő
Te az Usában voltál katona 6 évig egy nyáron...nem érted meg a Magyar kommandósokat!
Úgy minősítettél, hogy nem tudtad az előzményeket, tehát nem állt a rendelkezésére minden információ... én nem sértődöm meg, mert szerintem nem lehet megsérteni senkit, csak megsértődni.... a reakció meg mar nem tetszett.... ez van, részemről ezért nincs harag, ha benned marad, akkor ez van...
Ne már! Végre nem egymás szopkodás megy itt!
Nah...ok...Béke!
Jelenleg is Katona vagyok! Katona Gedeon!
Én is leratyiztam!
Kummantós vagy igen! Ez nem vitatható.
De ettől szólhatsz,de ne faszságokat....mert nehogymár te szóljál le bárkit is ,azért mert katona volt!
A minősítést nem én kezdtem, a te értékrendet meg a tied, ettől én nem sértődöm meg.... na béke..
Akkor mondd el,de ne kérkedj vele és ne degradáld azokat akik családból ,másképp gondolták!
Lehet ezt normálisan is,de te rögtön itéltél!
Az én értékrendem szerint te vagy egy bohóc azzal a nagy szarral,de sosem mondtam ilyet mert semmi közöm ahhoz ,hogy ki,milyen motort vesz!
Nem buziztam le senkit, a bohóc meg egy reakció volt a kummantósra.... ha magadra veszed, tedd, a te dolgod....
Ha bohócnak néznek meg buzinak mert katona voltam,had véleményeztem már!
És az a szánalmas,aki ledegradálja azokat,akik szívvel lélekkel letöltötték a sorkatonai szolgálatot!
zene nektek! Igazi katonás!
http://youtu.be/E69tm-OAf3o
Rám egyik sem igaz....
Én 12 évesen elvettem a feleségem és azóta több szép gyerekünk született! Katona voltam, direkt elintéztem, hogy már 6-ikban ott lehessek a tűzszerészeknél, most jelenleg a látszerészeknél vagyok!
Nem, szerencsésnek tartotta mindenki azt aki megúszta. Miért várta mindenki oly nagyon a leszerelést ha akkora királyság volt? Értelmetlen ezt tovább feszegetni mert az idő mindent megszépít.
Katona voltam itthon az USAban és spanyolban is! Térdeljetek!
14 éves korom óta egyedül élek gyakorlatilag, 16 éves korom óta teljesen önfenntartóan.... sok mindent megcsináltam, sok hülyeséget, sok okosságot.... mellette 2 diplomát is... 25 évesen lakást vettem...
az hogy nem vonultam be, nem kummantas, csak az én életemből ne vegyenek el egy évet bohóckodással... többet éltem meg a kollégiumban és az utcán 1 hónap alatt, mint sokan 1 év alatt a katonasagban.... a minősítést nem én kezdtem, de vállalom, hogy számomra nem volt pálya a katonaság, pláne ne ugráljon valaki, mert ő tiszt, amúgy meg ESETLEG (tisztelet a kivételnek) egy senki ... volt kapcsolatom, elintéztem.... megverték valakit pokrócban? Nagy dolog, mikor az utcán meg akarnak keselni... meg sincs rajtam csak egy apró vágás.... és nem vonultam be, akkor meg mar kummantos vagyok, úgyhogy ne szóljak egy szót se.... aki meg megsértődik, az tegye...
lemaradt az egyik link
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Téged jobban bírlak, mint FaszKettőt, viszont most mindketten szánalmasok vagytok! Az alapján ítélni valakit, hogy katona volt, vagy nem... Hát elég véleményes. Mindig az embert kell nézni, amilyen és attól hogy volt vagy nem lehet egy gerinctelen pechszopó.
azért létezik ilyen is:
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Szégyen...ismétlem ...szégyen volt anno nem lenni katonának!
Vagy anyuka pici kisfia alkalmatlan kis életképtelen volt,ezért anyuka lecummantotta az orvosbácsit hogy a degenerált kisfiát nehogy bántsák,vagy valami ismerősnek vittek egy fél disznót!
Vagy pedig tényleg beteg volt!
Egyikre sem lennék büszke...
Jahh...bocs...volt egy harmadik is,akik önként lettek önkéntes csicska levélhordók pl a tűzoltóságon. Polgári szolgálat...pffff...szánalom!
Szerintem ez a buzis és bohócos
szerintem egy jó fél-egy évi fizetésért lehetett volna olyan papírokat szerezni hogy ne vigyenek be
az a kérdés hogy megért volna-e ennyit
mi sosem voltunk csórók de szerintem meg sem fordult a fejekben hogy ezt el kellene sumákolni
Csak motorokról!
de ne itélj