Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Face to face most nem lennél boldog!
Több százezer embert minősítesz mert szerinted bénák voltak a kummantáshoz!
Pl. nekem esélyem sem volt!
Lehetett volna bármennyi pénzem!
Ugyanis édesanyám öccse a debreceni hadkiegészító parancsnokságon volt őrnagy.
Az ő kezén mentek át a behívók.
S mivel a lentebb említett "gerincproblémák" (merev:) miatt ismert már,elvitetett szolnokra deszantosnak!
A gerincem nem lett hajlékonyabb,de legalább ki is képeztek rá,hogy miképpen viselkedjek ha egy köcsög elém kerül
Te légy boldog a "kiváltságoddal",de itélj meg másokat azért mert önszántukból,vagy kényszerből végigcsinálták!
Hozzánk vagy egerbe kimondottan kérték magukat a srácok!
Nagyon, én oszt tudom, a réginek semmi értelme nem volt míg ma igazából nem rossz pálya egy fiatalnak.
Nem a hivatasosokrol beszelek, az szakma... ez a sorkatonaság csak bohóckodás volt mar a végén
ez a motorozás eléggé veszélyes üzem, szépen csendben le kell építeni
venni egy 4k tv-t aztán fotelből nézve motorozni, előbb utóbb lesznek normális 4k filmek is, az kb már olyan mint a valóság
Vagy nem akart bohockodni
Mindig az feszít ellene aki nem volt mert valami oknál fogva alkalmatlan volt, vagy inkább a gyakori a kamecki alkalmatlanság...
Akit be lehetett rángatni egy egy éves sorkatonai buziskodasra, az bohóc
Ezek jók jöhetnek!
Ez mind jó és igazad van,de adjunk némi teret a motorozásnak is.............................néha
katonaság kurvák és a piálás
mi más
De,csak beszélgetek
Nem leszarod?
Bármiről beszélsz, úgy is zavarni fog valakit.
Gondolom!
Csak unom,hogy sosem jó a téma!
Kellene egy lista,hogy itt miről lehet beszélgetni!
Most biztosan nagyon szégyelli magát....
Egy kummantósnak biztos
Valami mas egetvero fontossagu dolgot oldjatok meg,a 2 mp alatt feltoltheto villanyautot,a szobahomersekletu magfuziot vagy a terhajtomuvet?
Ez csak azért, hogy Zoli is lásson egy tényleg szép Triumphot!
Meg már unalmas is
Annyira osszetevesztitek a valodi katonasagot es azt a regi szoci bohockodast.
Miért lennék én oda jó alany? Már kölyökként is volt annyi eszem, hogy nem keresem a bajt ilyen módon. A hierarchiával sosem volt bajom, "leszarni lehet, de felszarni nem", kár is kakaskodni.
Nem önképző kör. Volt egy ötletem, hogy rendvédelmi szervnél dolgozzak hivatásos állományban. De mind jobban beleláttam, annál inkább érlelődött, hogy nem ez az én pályám és nem a hierarchia miatt.
Az egész élet hierarchia, mindig van gazdagabb, befolyásosabb, nagyobb hal, ezt csak el kell fogadni.
Nem sajnos, ezt a részét örülök, hogy kihagytam. Magamtól is elfogadtam a hierarchiát és sosem játszottam kivagyiságot.
Nálunk nem volt divat a szopatósdi!
Ami a kopasz dolga volt ,az rendben volt,de ilyen beborítósdi meg hasonlóak nem voltak.
Aztán volt egy kengyeli köcsög aki úgy gondolta,hogy meghonosítja!
Tudom,hogy mit írtál a 120kg-os hegyekről,én nem voltam akkora de a gerincem akkor sem hajlott meg azóta sem!
Basztatott állandóan ,aztán mikor egyszer épp őrséghez táraztam a folyosón és ismét megtalált,ráhúztam az AK-t!
Nem lőttem le,de azt a néhány másodpercet és a tekintetemet szerintem azóta sem felejtette el!
Mákomra nem volt tiszt a folyosón és senki nem fújt be!
Hírem mondjuk lett és ez a buzi sem szólt hozzám többé,pedig kettétört volna ahol a legvastagabb vagyok!