Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barmikor leszallitom.
Amugy meggondolando a csupasz, amiota vegyesbe nyomulok a szurkevel es az oreglannyal......... Te jo eg mennyivel kenyelmesebb a csupasz.
Remélem a búzás vidit mindenki látta
Bajna héreg közt mehettek búzát lapátolni
Ha szigorúan vesszük akkor a cbr 600f sport, se volt kemény sportmotor, igaz 109paci
De akkoriban már ott voltak (rég) a 600gixerek, ninja-k...
Írni is csak hellyel-közzel megy maki.
Az a gond hogy ahhoz motorozni is tudni kell és dumálni is. A kettő együtt nem fog összejönni.
Akkor már a másik veséjére sincs szükség
Haaa kevés pénzé odaadják, akkor holnap meg is kötném az üzletet.
Laci vese mikor vehető át?
1x a ruhát is fel kell avatni...
Azért jobb később vagy soha!
1x már borultam egy szépet, igaz rotyedlivel, sok minden nem volt rajtam, ááúúú
Fájt nahhh
Nem rohogok, tenyleg jol nez ki, adnek is érte egy fasza 600f-et meg a Laci fél veséjét.
Teljesen jó! Nekem a CB650R tetszik is! A Cibere is jól néz ki, de nekem csak fura, hogy nem igazi kőkemény sportmotor.
Körbemotoroznáélak e ratyi!
Ez rutintalan, de legalább felöltözött hozzá.
és debreceni
Attól függ mivel vagy.
Kevés a jó! Várnám, hogy jöjjön egy Dodorhoz hasonló valaki, de senki.
azért +5 ló nem kevés 4-5 év és máris +20 ló nyerít a vázban
Röhögni fogsz, de én szemezek ezzel a pöttöm ciberrel
Holnap "mennék" megnézni egy cb-t
De ha sikerülne egy karikuszra elvini a hüvelykmatyit, és haaa tetszene, tán még el is gondolkodnék rajta
Isten igazából az a 95 szamár is elég
"találtak plusz 5 lovat benne,potom 100 rugoval tobbert." A "hüjének" is megéri!!
Mondjuk speciel a 19 es ugyanilyen lom vallalhatoan jobban nez ki,radialis a fek es talaltak plusz 5 lovat benne,potom 100 rugoval tobbert.
én megunok mindent aztán pár év múlva el van adva, talén a ténéré volt meg 3 évig a többi egyik se bírt ennyit
mondjuk most az lc4 lehet tovább bírja mert amennyiért árulni akarom nem fogja megvenni senki sem
Ez tuti Oszi rokona,es mint tudjuk oszi nem a legélesebb kés a fiókban ha motorozas tudásrók van szo.
Általában én sem. Ésszerűtlen új járművet venni nekem.
Viszont nézegettem a használt motorokat, és ami tetszett volna az 10 évesen 1-2 milliókért akarták adni, miközben ez 2.7-8-ért ment újonnan 1% THM-re.
Aztán mikor elolvastam a hitelszerződést, kiderült hogy felét le kell perkálni, meg jó sok évig fizetni kell, hogy meglegyen a bank haszna, aztán felmutattam a középső ujjamat, és mondtam hogy KP.-ban kérem.
én még kb semmi járművet nem vettem újonnan, gyerekkoromban volt egy kemping biciklim azt újonnan kaptam
most tervezek venni valami agyváltós trekking biciklit, a pénzen kívül minden megvan hozzá
Mielőtt megvettem a CBR-t, láttam ezt a videót. Ne tudd meg milyen rohadt óvatosan mentem vele hazáig, legalább ne a szalon előtt égjek be