Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A munkavédelmist nem szabad beengednem a raktárba.
Nananaaaaa!
Nem olyan egyszerű az a létramászás Lacikám!
A helyszín adotságainak függvényében be kell tartani a szabályokat.
Első a személyi védőfelszerelés.
Aztán a helyszín ahol a létrát fogod használni. Megvalósítható e a létra elhelyezése(támasztólétránál 60-75’ szögnek meg kell lennie),illetve elcsúszás és kilengés elleni védelem. Zuhanásgátló használata ha bizonyos magasság felé mész,a létrának 1 méterrel túl kell érnie a munkaszinttől...stb..stb
És még a kollektív védelemről nem is beszélek...leeső tárgyak elleni védelem..felülvizsgálat...blablabla
Én is megcsináltam ezt a munkavédelmi előadói sulit
Egyébként nem értem én ezt a világot.
Hiába értek mindenhez IS, sőt a középiskolában tanultuk is, a marógép kezelést, esztergálást, kalapács reszelést, hegesztést, egyiket sem művelhetem.
Igazából gőzöm sincs mit csinálhatok a szakmámmal, mert hiába vagyok elektroműszerész, villanyt sem szerelhetek.
Sőt a munkavédelmisünk lebaszott mert használni mertem az állványos fúrónkat a saját műhelyünkben, pedig nincs papírom róla.
Viszont arról már van papírom hogy felmászhatok egy létrára és egyedük bedughatok egy konnektort a falba, de az autó izzó cseréért megint csak lebasztak

Ezeket a buzi bürokratákat küldeném be az darálóba, csak arra sincs papírom
Olyan szakmát nem támogatnak ami kicsit is jól fizet, vagy lenne értelme.

Persze ha támogatnák sem lenne jó ininek, mert messzi van, dolgozni kell, és elfárad, szóval nem éri meg
Munkanélküliként simán beiratkozhatsz OKJ hegesztő tanfolyamra.Tudom szart se tanítanak de lesz papír.Hegeszteni meg tudsz.
Mehetsz dolgozni hegesztőként.
Szerintem kb 10 éve agyalok a co vételen
De mindig lebeszélni magam mert avval dolgozni kell
Pénzt keresni se tudok vele mert nincs hivatalos oapírom fekete munka meg olyan hogy monstanában egyre gecibb a nép mindenkit fel nyomnak
Ne varj addig.
Awit tudok adni.
Én azzal cseréltem küszöböt a Skodámon
Bár így utólag azt mondom én is, hogy láng vagy CO2 hegesztővel kisebb szopás
Nekem meg olajat kene cserelni benne. 3het mulva mgteszem.
A bimmert nem szokás visszahívni, inkább szopatják a tulajokat.
Hirtelen felindulásból elkövetett rajtaütésszerű teleszkópcsere,szerintem időszerű volt.
A váz fasza szerintem max 3 órás meló
Ha lenne Co hegesztő akkor megcsinálni én is pillanatok alatt
Régen láttalak itt.
Mit vagy meglepődve? Más sem szeret arrafelé dolgozni ilyen kevés pénzért
Nem szóltak hogy nézesd meg a kuplungot?
Hol mikor? Szia!
Merre voltál elveszve?
Há tényleg nehéz jó szakembert találni. Itt van egy jó lakatos 10 percre lakik tőlem gyalog. A pingvinszeráj mellett msjdnem.
8 körül van a vas meg a munkadíj
Csak kb senki sem csinálja meg
Ez a lakatos szakma kezd kihallni
Megy ez a qrva idő! De nem csak megy , hanem száguld!
Neked is Józsi! Itt sem történt változás ez sem fiatal már 14 elmúlt.
Szép napot István , itt Tapolcán műszaki már számítógépen megy és ha az jó adatokat ír ki akkor megfelel. Én viszont semmi különlegeset nem éreztem utána. Se jobban nem megy se újabb nem lett!
Az a qrva időjárás , most 22 fok van, és csak néhol egy kis fátyolfelhő. A nagyobb baj az, hogy a Balaton is ennyi körül van!
Nem pénz párezres tétel.
nekem az opelt kell vinni, aztán az egyik hátsó felső rugótartó eléggé el van pusztulva