Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ipari cuccokat találtam a neten, de azok arany árban vannak.
Illetve itt a kínai piacon is van reed relés, ami elég pontos, de csak 50W-ot tud kapcsolni. Erre még kellene tenni egy triakot, meg vízmentesíteni, arra meg lusta vagyok.
Akár fizetek is érte, de miért nem tudsz a Bakonyban lakni, arra nem sajnálnám a benzint
a régi cégnél ilyen vastagabb ujjnyi átmérő és kb 15 centi hosszúak voltak az elég pontosan működött mondhatni centi pontossággal be tudtuk állítani a szinteket
Van otthon vagy kettő, akár ingyé is odaadom.
Nem tud valaki valaki egy jó vízszint kapcsolót szivattyúra?
Baker, rátettek egy olyat, ami úszik a víz tetején, de át nem billenne, akkor sem ha a kábelnél fogva lehúzom a víz alá. Ott böködöm a vízóra aknában, és nem akar bekapcsolni, csak ha kézzel átfordítom
Meghalt egy motoros Kunszentmártonnál A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Kunszentmárton külterületén egy motorkerékpáros letért a kavicsos útpadkára, majd járművével a szalagkorlátnak csapódott és életét vesztette. A baleset miatt félpályás útzár van a 442-es számú úton, Kunszentmárton külterületén. (MTI)
Forrás: https://kuruc.info/r/1/200373/
Megint elesett?
Zoli32 különösen!
Imádják az emberek!
Ez egy igazi szerencsétlen nyomorult....
Pici alakitas kell,ha nyugger leszek a kovetkezo evtized vegere jo lessz bohockodni kakucson,kinai labtarto,kis dob minnel feljebb,egy par cserelheto kormanycsutka,meg ha lesz ra kapacitas megmaradt egy komplett daytona 675 elso futomuvem.
Egy soha be nem fejezett projectkent.
Picit kell vele foglalkozni,de annyiért simán megérte
Félreértesz
Az árazást én is túlzónak tartom, de inkább mint az igénytelen mókolás.
Sokan mikor "megógggyák okosan" nem is sejtik, hogy milyen szívóhatás tud ott lenni.
ilyen fasza keretbe tényleg gombokért lehet csinálni légszűrőt
régebben látam 2 komponensű önthető gumi hab szerű cuccot avval lenne a legjobb. de az legalább 3x annyi volt mint a tubusos szilikon
A visszahajlo peremhez már nem jutott sziló a digónak.
ez nézőpont kérdése
mert pl a gyári xt660 szűrő 10 ezer, az f astához meg kb 4 a gyári, ha azt vesszük hogy a papír meg a hab a szélén nem jelentős tényező( mert a kocsié nagyobb) akkor se kellene drágábbnak lenni....
a briggs motoros vackokhoz meg valami 700 a légszűrő ami nagyjából yamaha méret igaz a széle másabb de nem indokolja a több mint 10x árat

mondjuk én a ktm motorhoz mindig megveszem a gyári szűrőket pedig jóval drágább az olajszűrőszett, de benne van minden tömítés aztán nem kell szarakodni vele
Akinek van pénze majomra ,annak legyen banánra is!!!!
Néha félelmetes,hogy miket kitalálnak egyesek!?
Vajh mennyit "spórolhatott"?
azt nem értem ha már mókol az ember, akkor miért nem csinálja rendesen....
mert simán meg lehet csinálni a kocsi szűrőt rendesen is egy kis sziloplaszt meg szivacsos ajtó tömítés segítségével
aztán egy 1500 forintos kocsi szűrőből kijön 2db 10 ezer forintos motor szűrő max 500ft ráfordítással
A legnagyobb gond az volt hogy a légszűrőbe belemókoltak egy autószűrőt,csak 3 oldalt tudta szilózni,így volt sóder a kabiban gazdagon,hibádzott némi kompresszió.
Azééé a cibere blokkok elég jól sikerültek!
Cimbim évekig fájgterkodott egy 900 RR-el ,amit az kapott szavakkal leírhatatlan oszt olyan hangja volt s úgy indult ,hogy nem hittem el!
Nem kell meglepődni, a Hondák így indulnak!
Pedig mindenhol települ aldi ahol van lidl.
Gödöllőn és szada előtt 2 van lidlből.KB 4 Km távra.