Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek már dög unalmasak
Talán a 16éveseket még lefoglalja
A kis piros, még azt se tudja milyen ha egy tényleg erős motorral húz oda...
Áhhh kabaré
F@sza.....
Azt is megtudhattuk, hogy ha 1centit elemelkedik az eleje az már egykerekezés.
Buzi közlekedés felügyelet miatt
Egy jogszabály változás miatt többszáz ember ugrott a levesbe
A vasútnál volt több egészségügyi csoport és minden munkakörnek megvolt mi a minimum csoport igénye
Volt forgalommal közvetlenül és közvetetten összefüggő munkakör
Aztán a kf ezt a 2 szót kivette, így minden munkakör forgalommal összefüggő lett
Aztán akinek nem első csoportos eü alkalmassági volt az ment a cégtől
És az irodából raktak ki színtévesztés miatt? Csináltál valami hibát?
Nem végeztem piszkos munkát irodában toltam a pc-t ezerrel
Kereskedelmi rész
Tisztára mint a 80-as években az alámondásos filmek.
Nekem a közvetlen főnökeim jófejek, ők még igazi szakemberek. Nem olyan ratyik mint a te főnököd
http://youtu.be/Izw5Fr-NqNg;feature=youtu.be&t=208
Nekem mindigis szemét volt a főnököm, es mindig mindent jobban tudok nála.
Nem, ő pumpálta őket....
te voltál az az emberke aki kalapáccsal kopogtatta a vonatok kerekét?
Én a vasútnál voltam így olyan 2001-2006 között.
Nem volt sóhajtozás meg szenvedés hogy dolgozni kell mennem semmi undor és hasonló. Szinte örömmel mentem. Tudtam mi a dolgom és ha megcsináltam addig pihenés amíg a másik kör még nem jön ( iparvágány grafikus kiszolgálás) hétvégén még egy kis buli is belefért néha néha. A munka mindig kész volt senki sem baszogatott stbstb
Utána el lett szarva minden egyik Kft be a másikba ki mindenhol csak szopattak a faszságokkal. A munka egyre kevesebb baszogatás egyre több .
Végül egész felüdülés volt amikor megszűnt a munkaviszony
Szard le te is az egészet. Az előző melóhelyemen pont így voltam, azt vártam, hogy elküldjenek, végkielégítés. Nem küldtek én léptem ki. Most egy jóval szarabb helyem van, még hülyébb főnökkel. Na, inkább leszartam volna jobban ott a dolgokat, csak utólag könnyű okosnak lenni.

Nem nekem való a motorozás. Akárhányszor leszállok a motorról, olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy mennyi szabályt szegtem meg, hogy az már fáj. Én nem vagyok ilyen.
Oké csak eddig ez nem ilyen cég volt.
Eddig is jöttek ide politikai kinevezettek, de ők legalább tisztában voltak vele hogy fingjuk sincs a témáról, így szépen felvették a sokmilliós végkielégítést pár évente, és hagytak minket dolgozni de ez a hülye kirúgta azokat a főnököket akik értettek hozzá, meg 40éve vitték a céget, mert nem értettek vele egyet.
Ezek után a maradék már nem mond neki ellen, de biztonsági módra kapcsolt. Szakmaiság le van szarva, a seggüket védik csak.

Szóval simán elkeserítő mert szerettem ezt a helyet...már nem, így ha kirúgnának csak megkönnyebbülnék.
Sajnos túl jól keresek ahhoz hogy önként kilépjek. Legalább a végkielégítésre igény tartok, szóval addig ini üzemmódba kapcsolok én is és mindig új módját fedezem fel annak hogy még nagyobb mértékben beleszarjak
Kevesebb embert kell fizetni??!
Egy csepp eső sem esett, és a felhő is elment, mint a Mencseliék birkája!
Tudom, hogy van védelem a villámok ellen, de ha egyszer rendesen odaqr egyet, igaz ezt személyzet esetén is megteszi!
Régen volt alállomási személyzet, ma már csak tervszerű munkáknál, ciklikus ellenörzéseknél, esetleges üzemzavar esetén kell ott az ember. Megbízhatóbb lett a rendszer, gyorsabb a hibahatárolás, számítógépek felügyelnek és telemechanikai rendszer segítségével távkapcsolással is beavatkozhat a készenlétes diszpécser szolgálat. Az emberi tényezőt persze még nem lehet kizárni és az elemi erők is felettünk állnak, az elvárások viszont egyre magasabbak.
Megértem a szigorítást, ha az értelmes! De szerintem már kiszabási szint! És most már egy alállomást állítólag a belső informatika hálózaton tudnak távvezérelni, nem kell oda az ember???!!
Itt egy bszott nagy felhő jött fölénk, és most nagyon vihar előtti csend van! Fülem farkam behúzva és várok, bár az utóbbit már annyira nem is kell!
A régebben nyugdíjba ment kollégáknak szoktunk mesélni mi is, el se hiszik mennyivel másabb most, nem lett nyugodtabb, de ebbe itt nem szeretnék belemenni.