Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyivel menőbb leszek nálad, ha a windowsos tabletemet ragasztom fel kétoldalas ragasztóval a tetőkárpitra, a fejem fölé!

(Nem kiröhögni: fősulis koromban, a legelső Trabantom mennyezetére egy teljes Magyarország autós térképét applikáltam....
Most még....
Egy kicseszett 7" os android tablet 1DIN-es autoradioban.Fenomenális,kinából,igoval,youtube-al internettel,minden van.Fixen beszerelve.
kanapé, nem esik
kerepes,aldi,nem esik,de vizes.
Szekszárd, Jysk: csendes csepergés....
Gödöllő alsó pipa,csendes eső.
Mangart pipa. És nem esik.
A repülő izék miatt hanyagolom,meg hát vizuális környezetszennyezés lenne csupaszon motorozni.
Én meg elgondolkodtam, hogy most már tényleg nem rövidgatyában és pólóban kéne motorozni.
Cserébe itt szemerkél az eső:(
Pedig nyerít a csikó a karámban,ki kéne engedni egy jó kis Rohonc-Léka kanyarvadászatra:)
Egyenlőre fehúztam a zipzárakat a szellőzőkön.
Nálunk meg alig volt 10
Ha már az "öreg időjárásfelelős"sértődöttségében nem jelenkezik,csak szólok:nálunk a Balatonfelvidéken hajnali 7kor 20fok volt.
Az egy dolog hogy te nem bírsz aludni, de a haverodat sem hagyod?
Amúgy rettenet hideg van elbicikliztem haver hoz aztán majd lefagyott a tököm
Nem vagyok hozzászokva ehhez a hajnali menéshez 10 felé már jó idő szokott lenni
Ülni nem jó akkor zsibbad a lábam
Csak fetrengeni tudok
Neked pont jó reklám lenne tudnád mondani hogy ez a testesebb modell itt heverészik hónapok óta aztán hibátlan a cucc
Nálad esetleg a kanapé igénybevétel teszt?
Nem lehetne talalni kanapen ulos melot?
Letettem a poharat végleg
Nem tudok mértéket tartani aztán úgy a legegyszerűbb az egy hétig tartó másnaposság kiküszöbölése
Nekem egy forintomba nem kerül
Kapott a gyerek 100 pénzt szállásra meg utazásra ez kb fedezi is a nagyját
Ha kicsit is szeretnék mászkálni akkor örülnék is neki.. de én már lassan akkor depis leszek ha a kanapéról fel kell kelnem
Majd csak ott vesznek le mint a nagykabátot
Ne reklámozd, még a vegen más is ilyet tesz magával. Ez már ember feletti.
Valami színvonal a sok ratyizás után, ami itt megy!