Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

millió nikneves ovinak mikor van vége? Vagy csak a nyári szünetben fog ez menni?
Szeptemberben becsöngetnek Addigra nem szeretnék egy dedóst sem itt látni
Most miért velem veszkődc Én nem modtam rólad semmi rosszat, ső írtam, hogy nélküled keveseb lenne ez a fórum
Ininek reagálj
Ez az élete, ez a fórum a ratyedlinek. Csak húzna már el a picsába.
Ez az élete, ez a fórum a ratyedlinek. Csak húzna már el a picsába
Én hozzátok képest keveset vagyok itt, de még azt is soknak érzem....
Csak a kapszlock megy neki semmimás igazi büdös troll.
Pont te mondod, amikor te vagy a megmondó és te ugye átlátsz mindenen, te nem hiszed el a sok "átverést" mindenki csak mindenben lehúzni akar és egyébként sem igaz semmi, majd te tudod...stb.
Kurvára tévedsz velem kapcsolatban, de nem igazán érdekel. Én elég tényszerű dolgokat szoktam leírni, míg te a hülye ötleteid.
Annyit tudsz rólam, amit leírok....az pedig simán lehet a visszhang arra, amit itt a teféle éntudomalegjobbanmitörténikavilágban ember beír és arra reagálok racionálisan.
Persze ezt te nem érted és ezért a magad egyszerű módján ömlesztve írsz össze-vissza mindenfélét.

Most is csak az látszik, hogy megint belegondolsz valamibe egészen más dolgokat, amit a te agyacskád kikövetkeztet.

Sajnos a legtöbb fórum a kontraszelektált emberek gyűjtőhelye és ezt te maximálisan megerősíted!
Csak a kapszlock megy neki semmimás igazi büdös troll
Badacsonyban süt, szellő van , kb 4 km / óra!
Ez a Tankcsapda nem is volt olyan szar
Bár irodalmi versenyt tuti nem nyernének
Végre felvállalta a ratyedli! Vonplotty Állatkertben van!
olyan neked nincs Ini végletekről írt, ezt hívják diplomatikus megfogalmazásnak . igazából azt mondta, hogy egy mindenkinél mindent jobban tudni akaró akadékoskodó rátarti kis pöcs vagy, akinek csak fehér és fekete létezik.
Nekem pl. nincs bajom ezzel Nélküled szegényebb lenne ez a fórum
Elég siralmas a helyzet mindenhol nyugger
Látszik hogy a fesztivál elvitte a fiatalokat pár km távra innen
De legalább a kaja fasza
Végre felvállalta a ratyedli! Állatkertben van!
Nyerni fogsz. Ügyvéd megoldja
Ismerős férjét elgázolták
A temetésre vett ruhákat is kifizettették a biztosítóval
Olyan dolgokat is amire sok ember gondolni sem bír
Asszem 20%-ot vitt, de nem sajnáltam. Bőven megdolgozott érte.
….de tedd hozzá: ebből 4,95 millát vitt az ügyvéd....
Amúgy igen, majdnem 5 évig folyt az ügy, de túl sok gond nincs vele, az ügyvéd erre való.
2* voltam bíróságon, 1* meg az igazságügyi szakértőnél, ennyit megért.
De megéri.
Velem is szórakoztak a biztosítók, de a kezdeti 50ezer forintos kárigényből végén 5 milliót fizettek, mert az ügyvéd azt mondta aprópénzre nem megyünk
Nem kell külön leírni elég, hogy vélelmezik épp így jártak tavaly lányomék amit akkor ide is írtam és saját hatáskörben csak 50%-ot fizettek persze lehet perre vinni, de az hosszú és bizonytalan.
Ez Magyarországon?
Én biztosításomban nincs ilyesmi kitétel.