Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy mondhatsz ilyet ?! Ő egy szupersztár, mindenben a legjobb...
Az a Hüvelyben van!
Azt mondja abban kémprogram van
Pedig inkább egy felső kategória xiaomi mint egy régi ájfón
Melyik, a Zoli?
Ratyedli nethez jutott! Homár egy pedofil állat ez az ipse.
Hűűű itt aztán vannak bajok
Majd egy kicsit később, vissza nézek
Marketinget is tanulj, légy szíves!
Már amikor az ember fia aszinné hogy a ratyedli éhenhalt vagy a szokásos havi K5 rommátörésből lábadozik csak megjelenik, most éppen Marcaida néven!
Szívós egy ökör ez az már biztos.
Csak kőbányán nem szeretik a hajléktalanok,annyit próbált meg leszopni belőlük hogy már nekik gáz az ipse.
Úgy néz ki az interneten élő trollfőnököt kiengedték a böriből.Rögtön szalad hozzám mert szerelmes belém.Durcizik mert megmondtam hogy buzikkal nem közösködök.
Ma megnéztem a kedvenc videósaim, nagyon jók ezek a vlogok! Közben eladtam pár bútort! A kőbányai limitált széria nagyon megy! Eközben megnéztem pár Tashi videót, eprsze közben narancsot hámoztam és végül de nem utolsó sorban megcsináltam a fosh CBR-t, mai természetesen a legjobb motorom, ami van.
Sziasztok!
Nem választok.
Xiaomi Mi9 SE...
Huawei p 20

Ájfónom talán 4-es lehetett, egy frissítés után csak úgy ment a wifi meg adat, ha hetente egyszer felmelegítettem hajszárítóval, utána félóra fagyasztó.
Nokiák meg mióta nem gombos nyomkodósak szerintem gázok.
Kislányos zavaromban lehet meg fél perc se volna
Ájfón 6
Huawei p 20
Nokia 8.1
Ki mit választana és miért ?
Igérem, amint lesz Windows-om, veszek!
na most volt alkalmam közelről látni ilyen fosokat a sógorral történő 4 napos pecatúra alatt
Neki valami hüvely p30-a van aztán elmondta mi a különbség az ájfon és egy telefon között. Az Ő véleménye szerint az ájfon ma már kuka
Az ájfon lefutott, a hüvely meg mindent visz mint Balogh Tibi az Argóban
http://youtu.be/w3RaR5zASDk
vetkőzéssel
Mi az hogy "pár perc"? A másfél az nem pár....
10-12 felé jó sok ilyet lehet dugni
Teli van ezer oldal ilyen hölgyekkel is
Soknak tűnik de egy motorozás kaja mozi stb meg többe is van aztán val lesz dugás vagy nem

Bár nekem nemigen érné meg az a 10 ezres bér hölgy mert azért a pár percre kivetítve elég vad az órabér
Szerintem nem is akarja igazán, ezért támaszt ilyen feltételeket.
Ha dugni akarna, akkor nem lenne probléma a 40 éves, nem túl vékony, és hogy szőrös a töke