Nagyon okos....
Csak nem tudom akkor ha ennyire kiszámítható egy vállalkozás,miért ment csődbe rengeteg pár éve. Bukták a lakást,kocsit meg mindent,de még maradt így is rengeteg tartozás.
Köszi kihagyom....
Mindez csak addig igaz, amíg be nem üt valami. Onnantól kezdve jön az, hogy törött kijelzővel használja az iphone -t, félszemű a BMW, elmarad az olajcsere,stb.. mert biztosításra már nem futja az iphone mellé, vagy épp a 100ezres fényszóró javításra sem telik...
Biztos hogy rosszul csinálja? Keveset keres, nincs elég pénze, mégis az ő kezében van a legújabb iPhone (és nem alsó polcos Xiaomi), és ő teszi a seggét 10 éves használt kisautó helyett vadiúj BMW-be...
(Én gyáva vagyok ehhez, de másnak bejöhet....)
Használt kereskedőnél is magán emberek autói vannak.
Persze nem te adod a lízinget, hanem a kereskedő intézi, de az már nem a te bajod.
És persze kérj felárat ilyenkor, a kereskedő is lehúzza, a bank is, az ilyen megérdemli
Hát mert akarja, és mivel nem tud spórolni, annyi pénze soha sem lesz, a hitel meg nem kerül pénzbe...ja várj ..mégis de annyira meg nem tud előre gondolkodni.
Van ilyen ismerősöm, mindent hitelre vesz, a pénz kifolyik a kezéből, de kell a legújabb iPhone, meg a BMW, mert a többi szar szerinte, és minden pénzt megér. Aztán a hiteleit is hitelből törleszti.
Ez meg is érdemli a sorsát.
Vegyen fel személyi kölcsönt és máris részletre veszi
Csak azt nem értem hogy akinek nincs pénze ra miért akar olyat venni?
Mert AUT meg megértem hogy húz egy x összegnél egy határt aztán talál egy “akciós” dolgot ami sokkal szebb-jobb-fiatalabb és gyűrte fut egy kort honnan tud meg felhajtani egy kis pénzt
De amikor üres zsebből egy hobbi dolog kell az érthetetlen
Figyel lízingelheti, van sok bank aki használt járműre is biztosítja ezt.
Az eladó megkapja a KP-t egyben, a bank meg szépen számolja a kamatokat.
Ezt bárki elintézheti magának.
Nem hinném hogy sokkal igényesebb lenne mint az astra
Olyan egyszerű mint te
Futómű felújítva 60 ezret minimum jósoltak neki kuplung meg egy 20as fele biztos bír de az is lehet a dupláját
Egyedül a műszerfal a gáz mert valami gyári hibás fos 30 ezerért lett volna egy Szarvason egy jobb kompjuteres de lusta voltam annyit menni
Csak nem tudom akkor ha ennyire kiszámítható egy vállalkozás,miért ment csődbe rengeteg pár éve. Bukták a lakást,kocsit meg mindent,de még maradt így is rengeteg tartozás.
Köszi kihagyom....