Bojlizáshoz nekem van 2 bot meg egy kb 20x20x40es láda kacat meg egy almás ládában az etető anyag bojli akkuk meg pár apróság
Plusz a szék meg egy takaró meg egy Vidor kezet mosni
Enni inni a közelben veszünk többnyire
Ezek a 2-4 napos kellékek
2 ember lazán elfér a kombi astrában
Ha sógorral megyek mindíg ez a helyzet
Azt lesz.rom amikor a tojota 5 köbméterét televágja a cuccaival elfér Aztán kiköltözunk a partra faházba vagy sátorba ott sem zavar.
De amikor hajóval megyünk a tiszán akkor sem kevesebb a cucc Igaz ott is elfér csak ennyi cucc mellet napokig a hajón lenni nem leányálom
Vedd meg az enyémet, és akkor én meg tudom venni az újat
Amúgy én kibéreltem egy hétre, mert voltak nekem is kétségeim, hogy nem lesz e kicsi.
Eredetileg a 900-as Hornetre gyűjtögettem, csak azt közben megszüntették, de a próbaút alatt teljesen meggyőzött, hogy elég nekem.
be mertél menni ehhez a donor nepperhez
Múltkor gondolkoztam én is rajta amikor dödöllőn jártam csak azt qrvára siettem, meg nekem szükségem van a szerveimre
Nekem is van motoron szívesen elvinnék pár csinosabb hölgyet motorozni
25 évtől ne legyél sokkal idősebb, legyél vékony mint a bambusznád
Benzint én állom kaja nincs, szopni muszály
Gyanús is voltál hogy a forgószék eladás nem olyan jó biznisz, csak álca a szervkereskedelemhez.
Basszus és még a raktárba is becsaltál, hogy megmutasd a motort, még jó hogy nem fordítottam neked hátat, mert biztos belém vágod a tapétavágót ha nem tartalak szemmel
Jah, a ket kanál alaku tukor, toldoval mar kilatok, a kormanyveg tukor vakitas, levered a sorok kozt, a laci szaruhartyait odaadnam ket fasza allapotu regi street tukorert.
Az R showa bpf, sima hatso az rs kapott egy öhlins hatsot, az eleje ugyanaz csak M50 fekek Mr. 32 helyett, vsn plusz 5 paci, magasabb fordulaton, gyorsvalto, de csak felfele, meg palyamap.
Ez a buzi ájfón sosem tanul
Vödör..... vagy vedör.... dárk vedör mert fekete