Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vidor
Ez a buzi ájfón sosem tanul
Vödör..... vagy vedör.... dárk vedör mert fekete
Bojlizáshoz nekem van 2 bot meg egy kb 20x20x40es láda kacat meg egy almás ládában az etető anyag bojli akkuk meg pár apróság
Plusz a szék meg egy takaró meg egy Vidor kezet mosni
Enni inni a közelben veszünk többnyire
Ezek a 2-4 napos kellékek
2 ember lazán elfér a kombi astrában
Éhes sertés és a makk esete van fennforgásban!
Te írtál társkeresőt és eme fontos szösszenetet kihagytad! Egyébként a 01-es verzióm igen, neki írj privátban!
Úr Isten, mint ha az asszony kibaszott volna a lakásból.
Na többnyire ezért untam bele a bojlizásba
Ha sógorral megyek mindíg ez a helyzet
Azt lesz.rom amikor a tojota 5 köbméterét televágja a cuccaival elfér Aztán kiköltözunk a partra faházba vagy sátorba ott sem zavar.
De amikor hajóval megyünk a tiszán akkor sem kevesebb a cucc Igaz ott is elfér csak ennyi cucc mellet napokig a hajón lenni nem leányálom
Nekem sikerult.
Jo magyar true story!
Mire meg lett rá a suska, már nem gyártották!
Basszus!
Vedd meg az enyémet, és akkor én meg tudom venni az újat

Amúgy én kibéreltem egy hétre, mert voltak nekem is kétségeim, hogy nem lesz e kicsi.
Eredetileg a 900-as Hornetre gyűjtögettem, csak azt közben megszüntették, de a próbaút alatt teljesen meggyőzött, hogy elég nekem.
Megjegyeztelek, se máj se szaruhártya nem kell, talan kijon egy szertari csontvaz beloled, de az is defektes.
Jo nagy dagadt geci gilisztát húzztál arra a horogra.
Faszert mesz a Tescoig ennyi cuccal a halért?
De aztán minden jó, ha jó a vége
múltkor voltam pecálni
Az eleje nem volt nagy szám
Elvitte mar valaki egy jo körre?
be mertél menni ehhez a donor nepperhez
Múltkor gondolkoztam én is rajta amikor dödöllőn jártam csak azt qrvára siettem, meg nekem szükségem van a szerveimre
Nekem is van motoron szívesen elvinnék pár csinosabb hölgyet motorozni
25 évtől ne legyél sokkal idősebb, legyél vékony mint a bambusznád
Benzint én állom kaja nincs, szopni muszály
Gyanús is voltál hogy a forgószék eladás nem olyan jó biznisz, csak álca a szervkereskedelemhez.
Basszus és még a raktárba is becsaltál, hogy megmutasd a motort, még jó hogy nem fordítottam neked hátat, mert biztos belém vágod a tapétavágót ha nem tartalak szemmel
Különösebben engem se érdekelnek a számok!
Ha az új 95paci megy úgy mint a 14éves darazsam akkor az nekem elég!
Amúgy is csak tötymörgök...
Nem izgat túlzottan a számháború.
Lényeg hogy nekem pont jó és csak használni kell.
Jah, a ket kanál alaku tukor, toldoval mar kilatok, a kormanyveg tukor vakitas, levered a sorok kozt, a laci szaruhartyait odaadnam ket fasza allapotu regi street tukorert.
Az R showa bpf, sima hatso az rs kapott egy öhlins hatsot, az eleje ugyanaz csak M50 fekek Mr. 32 helyett, vsn plusz 5 paci, magasabb fordulaton, gyorsvalto, de csak felfele, meg palyamap.
Az már van az R-ben?
Vagy az RS-é milyen?

Haaa akartam is kérdezni tőled!
Az Rs felszerelés része, hogy a tükrök a markolatnál vannak?
Úgy rémlik hogy neked "sima" tükreid vannak...