Erre ez nem jó válasz Símán azt mondod, hogy allah növessze hosszúra a szakálad, hogy vagy ilyen rút 29 évesen kinézel vagy 50-nek mi az oka? a sok nő, vagy a sok nő hiánya
Azt valami frappánsat úgy is visszaválaszol azt nincs sértődés csak a jó kedv
Valamit nagyon elqrtok faszikám 2 nap két kapás Nem rakjátok túl magasra a mércét legalább napi 3 darabos halat ki illene bűvészkedni a ződség közül.
Azért mondok néhány tippet oda. Azt vagy megfogadjátok vagy nem
Gondolom rod-podról horgásztok, Közel függőlegesbe fel kell állítani a botokat, hogy minél kisebb felületen érintkezzen a zsinór a töklevéllel és a sulyommal. Ha nem rágja a bojlit rakjatok nagy méretű 20-40 átm. lassan oldódó pelletet, így nyáron lehetőleg büdöset. Nem kell feltétlenül erőltetni a bojlit Egy botot mindenképp büdös kukoricával csalizzatok (hajszálelőkére fűzzetek 3-4 szem keményszemű jó büdös kukoricát az első után fűzzetek be egy egy techno pufit(lehetőleg pirosat, narancsot, fehéret, de ne sárgát) ami annyira ballanszírozzon, hogy a horog a fenéken maradjon a füzért meg felfelé lebegtesse a víz és pontba etessetek ne szórva. Ha nincs a kukoricán így egy nap alatt hal akkor terítsetek meg egy 10 négyzetmétert. Ha minden más besül a büdös kukorica működni fog.
Kapás: Soxor egy csippantás is jelzi a halat. . A víz alatti tök indák miatt hiába kóvályog a hal a zsinórral gyakran a kapásjelző csendben marad, mert a felszínen nem mozdul a zsinór mert beakad a töklevélbe.
Bevágás. Partról nem vágtok be Az előző 2 halatok is azért ment el
Ha észlelitek a kapást beugortok a csónakba, az egyikötök evez a másikótok meg csak annyi zsinórt teker vissza a dobra amennyi távolságot a csónak megtett.
amikor a zsinór közel függőlegesen áll akor ütitek. Persze soxor nem ott van a hal ahol a zsinór belemegy a vízbe, mert a tök indák között a halaknak járataik vannak és azokat fogják kihasználni ellenetek. Ha a bevágás sikerült és érződik a hal a szerelésen akkor jönnek az izgalmak Nem emléxem,hogy előtétt zsinórnak engedik-e a fonottat(mintha a tök miat engednék) tegyetek rá vagy 20 métert az szépen vágja az indákat a víz alatt. Ha nem engedik kössetek be előre minimum 60-as damilt, vagy 20 méter hosszan. Még így sem garantált a hal, de így legalább megadtatok minden esélyt neki. A szákolást meg majd kitapasztaljátok, csak merev karimájú szákot használjatok. A lepkefogó nem arra a vízre való. A kifáradt halat úgy is zöldséggel húzzátok ne szákolás előtt próbáljátok lefejtegetni róla, mert úgy jártok mint én múltkor a horoggal
Kukoricát mindenképp erőltessétek ha minden más ég az menni fog
Szerintem nem beszélgettem veled. Kérlek tégy így te is velem!
Az, hogy te mit tudsz....momentán senkit nem érdekel. Velem kapcsolatban meg csak képzelgéseid lehetnek...azok meg a tieid, nekem semmi közöm hozzá!
A rozsdát leszámítva szerintem lett volna, hiszen 140+ ezerrel adtam el.
Az, hogy kőkorszaki szívódízel lévén hol engedtek volna vele közlekedni, más kérdés.
A víz fasza
Meglett a második elbaszott hal is
Kurvára félek ebben a buzi csónakban aztán amire odaérünk leveri magát
Mondjuk a merulésünk nem gyenge. Fogom a csónak szélét és az ujjam beleértve a vízbe
http://youtu.be/6FFJiidJhys
Azt valami frappánsat úgy is visszaválaszol azt nincs sértődés csak a jó kedv
Azért mondok néhány tippet oda. Azt vagy megfogadjátok vagy nem
Gondolom rod-podról horgásztok, Közel függőlegesbe fel kell állítani a botokat, hogy minél kisebb felületen érintkezzen a zsinór a töklevéllel és a sulyommal. Ha nem rágja a bojlit rakjatok nagy méretű 20-40 átm. lassan oldódó pelletet, így nyáron lehetőleg büdöset. Nem kell feltétlenül erőltetni a bojlit
Kapás: Soxor egy csippantás is jelzi a halat. . A víz alatti tök indák miatt hiába kóvályog a hal a zsinórral gyakran a kapásjelző csendben marad, mert a felszínen nem mozdul a zsinór mert beakad a töklevélbe.
Bevágás. Partról nem vágtok be
Ha észlelitek a kapást beugortok a csónakba, az egyikötök evez a másikótok meg csak annyi zsinórt teker vissza a dobra amennyi távolságot a csónak megtett.
amikor a zsinór közel függőlegesen áll akor ütitek. Persze soxor nem ott van a hal ahol a zsinór belemegy a vízbe, mert a tök indák között a halaknak járataik vannak és azokat fogják kihasználni ellenetek. Ha a bevágás sikerült és érződik a hal a szerelésen akkor jönnek az izgalmak
Kukoricát mindenképp erőltessétek ha minden más ég az menni fog
Az, hogy te mit tudsz....momentán senkit nem érdekel. Velem kapcsolatban meg csak képzelgéseid lehetnek...azok meg a tieid, nekem semmi közöm hozzá!
Az, hogy kőkorszaki szívódízel lévén hol engedtek volna vele közlekedni, más kérdés.
Meglett a második elbaszott hal is
Kurvára félek ebben a buzi csónakban aztán amire odaérünk leveri magát
Mondjuk a merulésünk nem gyenge. Fogom a csónak szélét és az ujjam beleértve a vízbe