Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi felezni kell őket,
de hogy itt már mindenki nyelvész

El fogom nevezni "GINO szindrómának"

Ez olyasmi mint a "MUNK szindróma" csak a szavakkal
"50 éves, 90 kilós feleségemet két 25 éves, 45 kilósra cserélném" - jeligére a hirdetőbe.
"Gömbőc switty. Csomagtérben valami csavar rozsdásodhat címszó alatt visszahivták szintén 3-ik tulajként a feleségemet kicserélni."

....ne bassz, ez melyik szerviz volt? Tényleg kicserélték egy kis rozsda miatt a feleséged?......ezt valahogy nekem is intézd el.
Leírok egy esetet azzal a szr motoros fűnyíróval.Kaszálok vele a muktkor és szépen megállt mintha elfogyott volna a benzin . Na ennek a szrnak meg mi baja lett??! Aztán ma szar idő van megnéztem. A benzinszűrő egy kb. 16mm élű kocka alakú ipari filc, (amiből polír-korongot is csinálnak) bent van a benzintartályban! Ahol alkatrészeket árulnak ott nem volt. Még átszívni se tudtam rajta a benzint , teljesen eldugult! Nem tudtam mit tenni rákötöttem egy darab damilt és annál fogva odavertem a betonhoz! Nem hittem a szememnek, hogy mi kosz jött ki belőle! de egy idő múlva már szelelt. Jövő héten megyek arra, ahol ilyet venni lehet! Itt most esik, és dörög!
lacának is megjelent a "süt a nap" tömőr velős hozzászólásra
hát a céges gép kijelentkezős, otthon nem kell jelentkezgetnem
Mert ha autómatikusan kijelentkezel látod őt,bejelenkezel megnézni hogy kiafasz ez a szopósmalac rögtön eltünik mert tiltottad már régen.
Ha meg mégegyszer visszakeresem a hivatkozást akkor megy jön a szaggatott vonal
Hát itt nálam érdekes fennforgás ténye van
Ki van írva, hogy már blokkoltam( gondolom valami másik nickjét) és még is látom,hogy mit ír. Már, hogy van amikor látom meg van amikor csak 3 szaggatot vonal van a nickje helyett Ki érti ezt
Ez a ratyedli clam.
ha megnyugtat még egy 20 éved nem lett volna vele
időközönként el kell engedni bizonyos dolgokat
Én eladtam.
Már néha kezdem érezni, kár volt.
Akkor a Toyota kurvajó autó, ez le szem szarta amikor totálisan eldugult.
Annyi volt neki a lényeg hogy a szelep rá legyen dugva, semmi mást nem figyelt.
Annyit vettem csak észre hogy kihagy egy henger bizonyos fordulatokon. Az utolsó hengernél még nem volt teljesen eldugulva, ezért az a henger kapta meg az összes gázt, amitől persze hogy megfulladt.
Elég ha egyszer tiltod - a nicknév váltás nem "hozza vissza" szerencsére.
Ok, semmi gond, csak azt hittem gőzmozdonyod van
Esik az eső
Ezt én is észre vettem Ahogy megjelentél mintha leoltották volna a villanyt
Nos ez a nicknév nem ismerős(Umad) Úgy, hogy mégy is a levesbe mielőtt megint elharapódzik valami özönlemény
Akkor melyik a jobb? aki leszarja, hogy a 20 millás szarod széthullik és széttárja kezeit, vagy aki azért visszahív kategóriától függetlenül
Japán és német gyártok visszahívásait én úgy gondolom nem lehet egy lapon említeni. Amíg a fricc magyarázkodik a sárga próbálja visszalapátolni a szart a lóba na ez a különbség. Igen a legendásan rohadó mazdákat is vissza kellett volna hívni
Te Lajos! Miért állsz abban a lavór koromban?? : Mert anyám azt mondta, hogy nagy koromban majd megjön az eszem!!
Japán, mazda... rozsda miatt nem kellene visszahívni ? Hagyjuk ezt hogy a japán mindnere visszahív... sokmindenre hív vissza de ők is sokat elfelejtenek.
Na ez az igazi szopás.
Nos véleményem szerint ilyen van és lesz. Nem ez a legnagyobb baj
A visszahívásokkal van a baj.
Kifejlesztenek egy konstrukciót. A lehetőségekhez mérten ezt vizsgálják, majd piacra dobják. Az nyílván nem elvárható, hogy egy új konstrukciót 5 évig tesztelgessenek
Soxor a hosszútávú használat során derül ki egy egy típushiba, tehát a fogyasztóknál. A gond csak annyi, hogy a német gyártók többsége elfelejt visszahívni és kicserélni akár garancia időn túl is. Audinál voltak filléres olajszivattyú gondok aminek következtében megölték a motort mosták kezeiket Itt van ez a t5 prém transporter, amelyiknek szar minőségű kazánjából leváló darabok elfaragták a hengerfalat, mossák kezeiket
Más autóknál is van ilyen. A japánoknál is egy csomó fejlesztésről később derül ki,hogy konstrukció hibás. A japán mit csinál? Felderíti az autó jelenkori gazdáját visszahív és ingyen cserél akár fődarabot is.
Saját példák: toyota corolla automata váltó, 3-ik tulajként 8 éves autónál megkerestek, visszahívták váltó probléma miatt( kb. 2 szer fordult elő, hogy D-ben üresben maradt az autó, két percig le kellett álltani majd ismét működött) komplett cserélték az akkor kb. 1 millás váltót egy 3-ik tuléajos 8 éves használt autóba. Gömbőc switty. Csomagtérben valami csavar rozsdásodhat címszó alatt visszahivták szintén 3-ik tulajként a feleségemet kicserélni. szomszéd nissan pick up. fékproblémával hivták vissza ingyen cserére
Jaja, szintén a korom miatt: valami hasznomat lássa még a zasszony….
te is felcsptál nyelvésznek
Mondjuk én is érzem, hogy öregember EGerE már nem az igazi.....
"... a korom miatt akkor is koszolódik..."

A korod miatt?! Nem értem az összefüggést...