Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyjából egyet értünk Talán annyi, hogy a korom miatt akkor is koszolódik ha teljesen jól működik a motor mert ez egy ilyen fajta
A turbó lehet a leggyengébb láncszem, a nem kicsi fordulat miatt. Ha az olaj minősége és mennyisége nem áll rendelkezésre baj lesz belőle.
Dpfnél ott van a baj ahol nem küldik meg az autót alkalmanként sem. Aztán egyszer csak önálósul a regenerálódás. Volt amikor az üzemanyagj a motoraljba jutott és kinyírta a turbót.
Persze az ügyes autószerelő rögtön feltárta a hibát és egy új turbóval két hétig ismét hibátlan volt a paripa Aztán megint oda lett
Ha valami kinyíródik egy autón szerintem fel kellene tárni, hogy minek a következméne lehetett csak annak megállapítása és hibájának elhárítása után cserélgetni méregdrága alkatrészeket Ez mondjuk az én véleményem. olyat is hallottam már, hogy turbócsere után baxták lecserélni az olajat mert minek
mifelénk kazánnak híjják
idővel tönkreb.ssza a motort én használtam úgy két évig és nem volt jó
Süt a nap
Csak kibasszottulkurvadrága.
Euro3-ig tudod ledugózni büntetlenül.
Felette CE a jutalom.
Ha a motor jól működik, nem romlik (koszolódik) az EGR szelep se. Persze elektromos hibája még lehet akkor is.
Önmagában az EGR nem mumus, ahogy a DPF sem és a turbó sem.
Ezek az alkatrészek maguktól nem lesznek rosszak, csak rajtuk érződik először. Ők a vesztesei más hibának, problémáknak vagy nem optimális felhasználási körülményeknek.
Amúgy meg ki a fenének kell EGR? Le kell dugózni azt nincs vele több gond
Kazán???
Ez olyan ami a robbanó motorokban van?
Talán hőcserélőre, esetleg a kipufogógáz hűtőre gondoltál?

Gagyi olaszt nem szereltem valóban. Nekem rozsdamentes acélból van....ez Toyota
Sötét van, de nem csak kint,hanem itt a fejekben is!
Hát játszátok a pályát gyerekek
Én már kinőttem a kihívások kereséséből Küszködjön ott a jó q.a anyja az Hogy még a felcsalizandó szerelékért is be kelljen mennem na ne már
Én már a könnyebb vizeket kedvelem merenye erre tökéletes. 140 hektár 2 métzeres teknő egy patakmederrel a közepén zéró akadóval
Vénségemre engem már az izgat fel ha nem izgat semmi
Pipi vazzeg te buzi vagy ez a háromfa király x hely
Ha tudnék evezni ebben a bazi nagy gazban már egy ponty lenne
Csúnya volna Közel távol rokonságodban nincs olyan akinek egy olyan értelmes autója volna mint egy hajesz
Se kettőstömegű, se részecskeszűrő ez csak indul és megy
Ha jarsz erre beadom vasba a hiacet.
triumfot is locsold körbe az összes lom közül a kék villám érhet valamit
Amugy eselyes hogy mindketto.
Nem kap benzint,kifogytak a karbik.Rajtautesszeruen.Meg szerencse hogy a celnal.
Porlasztó csúccsal nem oldottál meg mindent az egr-nél meg vagy szétégett a kazán már vagy nem.
bele vagy rá
Kezd megjönni az eszük végre:

https://index.hu/gazdasag/2019...
Dane Tyryl kesztyüvel nincs tapasztalata valakinek?
Kéne venni de lutrira nem épp olcsó.
Mentem már esőben.De nem egész nap.Birta.
Tesztelted már ? Én nem hittem ezekben de haverom alpi csizmája kibírta az egész napos esőt ~200km minimum. Igaz hogy úgy néz ki mint egy gumicsizma
Amúgy a csodás honda megállt mint a szög.
Valszeg az üzemanyagpumpa.
Holnap hozok egy kanna benzint.
A csizma vízálló valami dry a vanuccitól szoval no problem.
Kézvédőt meg kösz nem.
Gumikesztyű+tartalék kesztyű és csá.