Én itt az általad leírtakat nemes egyszerűséggel csak a "fing fűrészelésének hívom"
Persze valószínűleg én egy kevésbé bonyolult és komplikált egyéniség vagyok
Próbálom elkerülni ,hogy a családom a rokonságom és a közvetlen baráti környezetem kiutáljon az állandó akadékoskodásom, tudálékosságom miatt.
Bár úgy sem mondod meg azért pofátlan módon mégis megkérdezem, te mit dolgozol vagy dolgoztál, milyen iskolákat végeztél, vagy hobby szinten milyen tudományágba ástad bele magad sekélyebb vagy mélyebb szinteken
örülj már neki, hogy valamit elneveznek rólad, mást úgy sem lehet
Híres leszel Benne leszel az értelmező kéziszótárba
(negatív jelzőként, elrettentő példaként )
Ha ha.......
Annak van szindrómája, nem is kevés.....aki a hülyeséget bizonygatja folyton! Tehát első körben magadra találj ki valamit....
Nem gondolom (és nyilván más sem, akinek van esze és ismeri a szavak jelentését), hogy a szavakat és jelentésüket helyesen használni és írni bármiféle rendellenességet ill. hátrányt jelentene! Alap dolog (de úgy látszik nem mindenkinek) A szavak jelentését nem én találom ki!
Akinek ez nem megy, kijavítják és utána még tovább bizonygatja a nyilvánvaló tévedést....ott van rendellenesség a fejben. Nem kicsi!
Persze amikor már kínos, akkor hamar el kell kezdeni megpróbálni visszafordítani a dolgot és nyelvésznek és mindenfélének jellemezni azt, aki nem csinált semmi furcsát.
Egyszerűen a szavakat a jelentésükkel a megfelelő helyen használja.
Magyarul (hogy értsd te is ), aki nem hülye az lesz a hülye a hülyék által kimondva? Szánalmas....
Nincs itt semmi nyelvészkedés, tök világosan fogalmaztál, legalább jobb nőre vagy az előző visszahívott nejét adták oda és a tiédet meg a következőnek? ......tiszta izgalom lehet, hogy ki után fogsz következni.
Persze valószínűleg én egy kevésbé bonyolult és komplikált egyéniség vagyok
Próbálom elkerülni ,hogy a családom a rokonságom és a közvetlen baráti környezetem kiutáljon az állandó akadékoskodásom, tudálékosságom miatt.
Bár úgy sem mondod meg azért pofátlan módon mégis megkérdezem, te mit dolgozol vagy dolgoztál, milyen iskolákat végeztél, vagy hobby szinten milyen tudományágba ástad bele magad sekélyebb vagy mélyebb szinteken
Valahogy pont ezt csinálod te is.....
Általános 1. osztály
Híres leszel
(negatív jelzőként, elrettentő példaként
Német szó, jelentése senki.
Annak van szindrómája, nem is kevés.....aki a hülyeséget bizonygatja folyton! Tehát első körben magadra találj ki valamit....
Nem gondolom (és nyilván más sem, akinek van esze és ismeri a szavak jelentését), hogy a szavakat és jelentésüket helyesen használni és írni bármiféle rendellenességet ill. hátrányt jelentene! Alap dolog (de úgy látszik nem mindenkinek)
Akinek ez nem megy, kijavítják és utána még tovább bizonygatja a nyilvánvaló tévedést....ott van rendellenesség a fejben. Nem kicsi!
Persze amikor már kínos, akkor hamar el kell kezdeni megpróbálni visszafordítani a dolgot és nyelvésznek és mindenfélének jellemezni azt, aki nem csinált semmi furcsát.
Egyszerűen a szavakat a jelentésükkel a megfelelő helyen használja.
Magyarul (hogy értsd te is