Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Canesten krémet nem próbáltad?
Reméljuk me viszket a picsam hogy motorra uljek.
Tapolca: majdnem egész nap folyamatosan esett. Most elállt, bár az égbolt borult! Talán majd holnap ??!!
hát pont erről beszélek dzsínó
Én itt az általad leírtakat nemes egyszerűséggel csak a "fing fűrészelésének hívom"
Persze valószínűleg én egy kevésbé bonyolult és komplikált egyéniség vagyok
Próbálom elkerülni ,hogy a családom a rokonságom és a közvetlen baráti környezetem kiutáljon az állandó akadékoskodásom, tudálékosságom miatt.
Bár úgy sem mondod meg azért pofátlan módon mégis megkérdezem, te mit dolgozol vagy dolgoztál, milyen iskolákat végeztél, vagy hobby szinten milyen tudományágba ástad bele magad sekélyebb vagy mélyebb szinteken
Valóban, a bolondok szerint is a normálisak bolondok.
Valahogy pont ezt csinálod te is.....
Még nevem sem tudod rendesen leírni, pedig csak másolni kell......
Általános 1. osztály
örülj már neki, hogy valamit elneveznek rólad, mást úgy sem lehet
Híres leszel Benne leszel az értelmező kéziszótárba
(negatív jelzőként, elrettentő példaként )
Végül is ginó egy nímand?
Nieamand
Német szó, jelentése senki.
egy qrva szót nem lehet érteni belőle
Ha ha.......
Annak van szindrómája, nem is kevés.....aki a hülyeséget bizonygatja folyton! Tehát első körben magadra találj ki valamit....

Nem gondolom (és nyilván más sem, akinek van esze és ismeri a szavak jelentését), hogy a szavakat és jelentésüket helyesen használni és írni bármiféle rendellenességet ill. hátrányt jelentene! Alap dolog (de úgy látszik nem mindenkinek) A szavak jelentését nem én találom ki!
Akinek ez nem megy, kijavítják és utána még tovább bizonygatja a nyilvánvaló tévedést....ott van rendellenesség a fejben. Nem kicsi!

Persze amikor már kínos, akkor hamar el kell kezdeni megpróbálni visszafordítani a dolgot és nyelvésznek és mindenfélének jellemezni azt, aki nem csinált semmi furcsát.
Egyszerűen a szavakat a jelentésükkel a megfelelő helyen használja.
Magyarul (hogy értsd te is ), aki nem hülye az lesz a hülye a hülyék által kimondva? Szánalmas....
Hát azért ne fogalmazzunk ilyen durván
nem akarjátok ti őt elengedni
Mert még nem voltam bejelentkezve, és elsőre fel sem ismertem, mert akkor eszembe jut hogy be kell jelentkezni
hulladék embert
wiki....korrekt...
navarát hívtak vissza fékprobléma miatt a legelső generációt
az mit jelent?
a nimand jobbam passzolna rá
és a sok nissan navarát, aminek összecsuklik a létraváz, az miért nem hívják vissza?
persze ne valami paripa kan cigány legyen a követkeő
vállalom
Nincs itt semmi nyelvészkedés, tök világosan fogalmaztál, legalább jobb nőre vagy az előző visszahívott nejét adták oda és a tiédet meg a következőnek? ......tiszta izgalom lehet, hogy ki után fogsz következni.