Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah es nem mindegy hogy 140 kilos bàlna fekszik vagy 50 kilós miniribi.
A kokusz olyan mint a lábtörlő es hajlamos a törésre.Nomeg ha vastag gecinehéz.
Rugós geciket el kell felejteni
A kókuszrost a fasza aztán olyan szivacsos kérsz rá amit akarsz
Aztán ha tönkremegy a szivacs x év után elviszed és tesznek ra másikat
Nekem megvan vagy 10 éve aztán most kezd kicsit lazulni a gumi hab a közepén szerintem még van egy 5 éve és lehet cserélni
Ez a pilincka eleje egy vicc.
Azert ez messze nem egy kategória a ktm-mel alkoholmentes sörrel meg kell rakni ennek a dobozát
A rugo felett levo szivacsreteg tul sűrű,de raknak bele műanyaghálót,vevói igenyek miatt direkt kemenyítik.
Valami eszement tévhit miatt rengetegen kerik a kemeny matracot,valszeg mert a masik balfasz szokas szerint a szelet bökdösik.Nomeg sok ember ugy gondolja hogy ha kemenyebb akkor örök elet lesz.
Némileg javítható,de inkább megfelelő matrac vetele a nyerő.
Dehogy...
Zoli! Szakmai kérdés: egy rugós matrac hogy a pöcsbe' tud betonkemény lenni? Fedőmatraccal lehetne javítani a komfortját?
Értem...
Kurva nehéz jó állapotú motort találni. A haver 2 hónapja keresgél és eddig mind szar volt. Persze telefonban hibátlan mind
A goldwing?
Pedig de...
Na tehát, van amikor rossz és van amikor semmi baja
Nagyon könnyen sérül, szinte mindegyiknek üt az eleje. Konstrukciós hiba, kicsi az osztóköre, egy figyelmetlen gumizás és már el is nyomták a tárcsát. Az enyém is ütött pedig gumizva sem volt, kióraztam, kihoztam amennyire tudtam és azóta random van amikor jó, van amikor semmi baja. És ugye mivel kb 1ujjas a fék, baromira érződik ha picit is üt, egy korabeli japánon ezt elviszi a gumicső meg a buta fék.
Szerintem az nem...ahogy lejött abból amit eddig írtál magadról.
Talán, hogy a km nem valós?...esetleg extrém használat ha a km. valós viszont erősen hajtva volt és az ugye nem csak a tárcsákat kínozza.
És ennek mi lehet az oka szerinted hogy nem gyári?
Honda VFR 800 X
Azt írja hogy a tárcsák gyáriak, ez nem igaz, elöl cserélve van. Ennek gyárilag fekete az agyrész és látszik hogy ez duke-ról való mert ott vannak a távtartók és másak a nyereg csavarjai. Na meg kinagyítva azért látszik pár harcisérülés rajta

Mi amásik kiszemelt típus ?
Szombaton jön egy vevő az enyémre...ha megegyezünk elgondolkodom rajta
Nem ismerem, megláttam az árat meg a felszereltséget és elgondolkoztam hogy megveszem ha tényleg jó a motor ideiglenesen kivonom es jó lesz az majd ha az enyèmben már túl sok a km
Benne van a top 2-be.
Lehet veszek...
Tudom...ismered?
Más nem is kellene?? Vegyél egyet!!!
fene se tudja
legalább 500w motor kellene ilyen helyekre az minimum 30, hozzá a vezérlő másik 20
aztán az egyéb kacatok tuti lenne még 20 hozzá de inkább több
aztán jön az akku......ami lehet 30 ezer is és 300 ezer is
48 volton enne az 500as motor 10 ampert, szóval nem kevés akku kell ahhoz hogy egy fogaras szerű hegyre felmenjen
nem tudom mennyire lenne jó ehhez a kínai akku celláktuti valamit kellene agyalni a hűtéssel is
szóval ez elég nagy önszopatás lenne ehhez öreg vagyok már
20évesen lett volna ilyen technika mint most akkor tuti nekiállnék pár dolognak, de akkoriban ha már össze tudott építeni az ember egy villogót az 555ic-vel már elég jelentős feladatnak számított, főleg az hogy összevadássza hozzá a cuccot nagyon vidéken.........
Csodaszép!