Jah es olyan kvazi szupersport motort ami kenyelmes feheremberi meretekkel, lazan felegyenesedve, kofferekkel tudsz csapatni japo meg nem talalt fel, talan a tracer 900 kivetel de elbaszott futomugeometria van, rajta, nekem folyamatosan olyan erzes volthogy leesek hatul ha nem kapaszkodok. Es nem a motorero miatt.
A tenere sarnehez dromedar, a versys 1000 szinten, a z1000 sx hasalos. A szuszuka dl vonalon komotos nagyon a vfr1200 se az a hiphopp dobalos cucc.
Szoval vagy atepitesz valamit vagy leadsz egy ket kivanalmat es komoromisszumot kotsz.
De fz1 nel jobb nemigen lesz.
A baj hogy ami a te arsavodban es teljesitmenyszint kivanalmaidban van az nem letezik.
Vagy dragabb fiatal turagep mint az xr1000 r, vagy joval kevesebb kraft dl1000 kornyeke.
A japok meg regen egyszeruen nem gyartottak jot ilyen kombinacioban.
Talan a legkezenfekvobb az fz1 lehetne.
Nem tura inkabb csupasz, de kenyelmesebb a gsxr nel, nem sportgep de azert a 150 loval arrebb tud allni, es a futomu se olyan szar mint a legtobb japo cucc 2012 ig.
Igen...csak a Gixerrel mész 400km-ert és beszarsz. Ezt pedig pl egy túrán több napon keresztül pfff
Izommotor...élménymotor...hívhatjuk bárminek,de nem hosszú túrákra találták ki.
Ratyedlinek igaza van, ez mindenre elmondható. Mi a felhasználási terület, ha hasonló mint a Gixxernek volt, csak kényelmet akarsz,akko vegyél egy nakedet.
Nem kínai akkut kell venni.
Samsung, Panasonic, vagy LG, ezek a jó akkuk. 18650ből.
3-4€ darabja. 14 darab már tudja a 48V-ot és a 10Ampert is. Ha 20-35Amperest veszel, hűtés sem kell neki.
Ha kínai akkut akarsz, akkor is Turnigy 65C-s Graphene akkut, a forgalmazójától, azok jól bírák a ciklust és az áramot is, annak sem kell különösebben hűtés, de az drágábbak is.
Repülőgép motor a kínaiaknál olcsó, kis reszelgetés, és meg lehetne úszni kevésből. http://youtu.be/vhM6VTwYme0
Mondjuk simán szar tervezés ez, de a lényeg jól látszik.
azért napi 6 órákat minimum fekszik az ember még az is aki keveset alszik
asszony télen már 6 fele megfürdik aztán vackol be az ágyba, olvasgat egy ideig aztán alszik képes 12-14 órákat is aludni
én ennyit nem tudok de 7-8 óra szinte mindig megvan
egy ideje jó sokat alszok mindenféle szálláson, 10 ből 10 ágy szar, nincs kivétel, mindenhol az olcsó puha süppedős fosok vannak
erdélyben van egy visszatérő hely ahol egész elfogadható az ágy, az még kb az 50es években készült, kényelmes csak nagyon hideg
10 de inkább 20-ból 1olyan hirdetés van ahol jók a képek, azok a motorok valoszinuleg szepek a valosagban is. Ilyen ez a hasznaltpiac...
Azért jó ez a KTM mert lehet vele túrázni és csapatni is. Nem csak a KTM, hanem ez a felépítés.
a sima kókusz eltörik, de ami vékony lap és egymás mellé van hajtogatva nem törik el az az emelős fejtámlás ágyhoz is jó
az biztos hogy nehéz alig bírtam a tetőcsomagtartóra feltenni
asszony nem túl vaskos és kedveli neki 4 centi szivacs van rajta nekem kettő, vagyis mindkettő egyforma csak másik oldalát használjuk
kb évente csere van aztán együtt használódik el
nekem azóta nem fáj a hátam amióta a gagyi habszivacs erre le lett cserélve, igaz nem volt olcsó mert 10éve is majd 100 ezer volt darabja
de kb az életünk 1/3 részét ágyban fekve töltjük el nem szabad sajnálni érte a pénzt
sokan vesznek 4-6 millás autót aztán a hálószobában egy ratyi ágy van kifeküdt szivaccsal
A tenere sarnehez dromedar, a versys 1000 szinten, a z1000 sx hasalos. A szuszuka dl vonalon komotos nagyon a vfr1200 se az a hiphopp dobalos cucc.
Szoval vagy atepitesz valamit vagy leadsz egy ket kivanalmat es komoromisszumot kotsz.
De fz1 nel jobb nemigen lesz.
ha ilyennel kellene járnom akkor inkább gyalogolok
a lényeg meg az hogy nagyon melós dolog, és inkább valami kerékagy motor lenne az ideális
Vagy dragabb fiatal turagep mint az xr1000 r, vagy joval kevesebb kraft dl1000 kornyeke.
A japok meg regen egyszeruen nem gyartottak jot ilyen kombinacioban.
Talan a legkezenfekvobb az fz1 lehetne.
Nem tura inkabb csupasz, de kenyelmesebb a gsxr nel, nem sportgep de azert a 150 loval arrebb tud allni, es a futomu se olyan szar mint a legtobb japo cucc 2012 ig.
Izommotor...élménymotor...hívhatjuk bárminek,de nem hosszú túrákra találták ki.
Samsung, Panasonic, vagy LG, ezek a jó akkuk. 18650ből.
3-4€ darabja. 14 darab már tudja a 48V-ot és a 10Ampert is. Ha 20-35Amperest veszel, hűtés sem kell neki.
Ha kínai akkut akarsz, akkor is Turnigy 65C-s Graphene akkut, a forgalmazójától, azok jól bírák a ciklust és az áramot is, annak sem kell különösebben hűtés, de az drágábbak is.
Repülőgép motor a kínaiaknál olcsó, kis reszelgetés, és meg lehetne úszni kevésből.
http://youtu.be/vhM6VTwYme0
Mondjuk simán szar tervezés ez, de a lényeg jól látszik.
asszony télen már 6 fele megfürdik aztán vackol be az ágyba, olvasgat egy ideig aztán alszik képes 12-14 órákat is aludni
én ennyit nem tudok de 7-8 óra szinte mindig megvan
egy ideje jó sokat alszok mindenféle szálláson, 10 ből 10 ágy szar, nincs kivétel, mindenhol az olcsó puha süppedős fosok vannak
erdélyben van egy visszatérő hely ahol egész elfogadható az ágy, az még kb az 50es években készült, kényelmes csak nagyon hideg
Tudom, én is agyalok ezen a kategórián.
Azért jó ez a KTM mert lehet vele túrázni és csapatni is. Nem csak a KTM, hanem ez a felépítés.
az biztos hogy nehéz alig bírtam a tetőcsomagtartóra feltenni
asszony nem túl vaskos és kedveli neki 4 centi szivacs van rajta nekem kettő, vagyis mindkettő egyforma csak másik oldalát használjuk
kb évente csere van aztán együtt használódik el
nekem azóta nem fáj a hátam amióta a gagyi habszivacs erre le lett cserélve, igaz nem volt olcsó mert 10éve is majd 100 ezer volt darabja
de kb az életünk 1/3 részét ágyban fekve töltjük el nem szabad sajnálni érte a pénzt
sokan vesznek 4-6 millás autót aztán a hálószobában egy ratyi ágy van kifeküdt szivaccsal