Én most vettem PC-t amit én raktam össze. Newegg.com és amazon. Alkatrészenként olcsóbb és bővíthető javítható. Nem beszélve a monitor nagyságáról ami most 32 inch 4K.
én még mindig a laptopon agyalok, van kb 100 pénz feleslegem, gyerek megtolna még 200al aztán ennyiből is még csak fosok vannak 17" méretben
átnéztem ezer aprót de nincs fasza garis max 0,5-1 éves használt sem sehol sem
még a végén tényleg az lesz hogy kell valami mini pc amit felcsavarozok az asztallap alá
az a baj hogy nem minden héten van munkám
igazándiból lehetne több is de kisebb pénzért és megerőltető, azt meg nem bírom
így is egy nagyobb villanymotor csapágyazás után nyögök egy hétig
múltkor egy mtz váltót szedtünk szét aztán 3 napig a pöcsöm alig tudtam megfogni
szóval csak ilyen villám sos munkákat csinálok, amiért lehet pofátlanul sok pénz kérni
engem az is zavar ha valaki aránytalanul magas haszonnal dolgozik
még saját magam is zavarom magam amikor szerintem sok pénzt kérek
de amúgy tényleg ég a pofámon a bőr amikor egy 3-4 órás melóért elkérek 30-50ezret, de ha nem tenném éhen halnék mert minden napra nem tudok munkát szerezni
Az FB úgy jön ide, hogy azt is szerettem, de besokaltam, amikor nagyon birkának (vagy madárnak) kezdtek nézni.
3rugó. Ez elvi kérdés. Buziknak nem fizetek. (bocs Clam)
Az nem zavar ha más is meggazdagodik belőlem, feltéve ha jó terméket/szolgáltatást kapok érte.
Amilyen sokat behoznak már nem sok esélyed van várni arra, hogy ne terjedjen el, már másfél éve is vsak annak az egy cégnek volt, hogy napi 3-4 konténerben jöttek be aminek több mint fele villany voét bennük ehy halom teslával, ha ez ma is így van akor a tesla váltja fel a suzukit.
Nekem sincs fészem...de ez hogy jön ide?
Mint említettem,nekem tökéletesen megfelel. A háromezer forintot meg hagyjuk már...most ez komoly?
Amúgy meg mindegy mit csinálsz,akkor is birka vagy. Már ha bármit veszel is az vagy...gondolj bele...hányan gazdagodnak meg rajtad .
Amúgy az RC helikopterem kb 6-7perc alatt leszívja az akkuját.
Ez átlagban 10C kisütés, (a kapacitás tízszerese) csúcsokban megvan a 40C is.
10C-vel fel is tudom tölteni, azaz 10perc alatt fel is töltődik mindennel együtt.
Na ezzel az akkuval csinált egyik modellező egy tesztet, amivel 10C kisütés és töltéssel 0-100% között töltötte. 2000 ciklusnál még megvolt a kapacitás 90%-a.
Az autókat eleve 30% alá gyakorlatban nem szoktuk meríteni, ahogy a tankot sem használod ki teljesen. Persze előfordul de akkor is marad benne elég töltés hogy ne menjen tönkre. Másik hogy 4.2V cella feszültség helyett a Leaf csak 4.1V ig tölt. Ez kb 90% fizikailag. Ilyen nagy áramok sincsenek, mint a modelleknél. A Tesla leggyorsabb kisütése is csak 4C és 2-3C-vel tölti.
Ha nem teljes merítés/töltés ciklus van akkor nem arányosan hanem exponenciálisan növekszik a használható ciklusszám. Tehát egy 1000ciklusra képes akku is lazán bír 4000ciklust ha megfelelő az akku managmentje, márpedig autókban erre nagyon odafigyelnek.
Amikor én építkeztem a műanyag nyílás záró horror árban volt még
3-4x annyi volt mint a kisipari fa
Amúgy 20 évesek és hibátlan mind 2 évente ősszel át kenem fel liter vékony lazúrral az összeset és annyi a kezelés
Múlt évben fogyott el az a cucc ami építkezés után vettem tartalékba 2x5 litert minden festés kor kellett beletenni egy kis féktisztítót mert mindig sűrűbb lett a lötty
Muanyagnak is van hátránya
Ismerős műanyag bejárati ajtaja vasalásra tönkrement azran nem kap hozzá sehol sem
A gyártó megszűnt eddig 3 műanyagos nézte meg és egyiknek se volt olyan vasalata. Annyit ki nyomoztak hogy valami osztrák cucc de semmi cikkszám nincs rajta így nem tud venni hozzá
Ami vicces hogy átalakítani sem lehet másik vasalatra, és meg az sem hogy egy új ajtólap új cuccal mert nem kompatibilis a keret
Szóval régi ajtó ki tokostól, új be.....
Újat én sem hiszem, de én arra várok hogy legyen 5éves Tesla Model3
Egyébként ne vegyetek villanyautót, csupa szar az egész fos, aztán ha elterjed nem kapok rá kedvezményeket
Ez kb mikor csinaltak?
A baj a nepemlékezettel hogy 5-10-20 eves arakon es helyzeteken rugozik.
Mint mikor valakit ra akartak beszelni a 650 es bandit helyett az 1200 ra,mert van 100e kulombseg es jobb.
Azt leesett az áll mikor a kerdezo aszondta az regen volt modt 1 milla.
Szoval jelenleg a jo asztalos draga,nem ikea szinten hananem dragabban,es kurvasok meloja van.
Ha nem igy van valamit szarul csinal.
szóval egy rendes pc sehol sem férne el
Jön a hurrikán basszus
O
S
C
H
átnéztem ezer aprót de nincs fasza garis max 0,5-1 éves használt sem sehol sem
még a végén tényleg az lesz hogy kell valami mini pc amit felcsavarozok az asztallap alá
igazándiból lehetne több is de kisebb pénzért és megerőltető, azt meg nem bírom
így is egy nagyobb villanymotor csapágyazás után nyögök egy hétig
múltkor egy mtz váltót szedtünk szét aztán 3 napig a pöcsöm alig tudtam megfogni
szóval csak ilyen villám sos munkákat csinálok, amiért lehet pofátlanul sok pénz kérni
Tucc nekem helyet szorítani
Csörögj ha kezdhetek
még saját magam is zavarom magam amikor szerintem sok pénzt kérek
de amúgy tényleg ég a pofámon a bőr amikor egy 3-4 órás melóért elkérek 30-50ezret, de ha nem tenném éhen halnék mert minden napra nem tudok munkát szerezni
3rugó. Ez elvi kérdés. Buziknak nem fizetek. (bocs Clam)
Az nem zavar ha más is meggazdagodik belőlem, feltéve ha jó terméket/szolgáltatást kapok érte.
Mint említettem,nekem tökéletesen megfelel. A háromezer forintot meg hagyjuk már...most ez komoly?
Amúgy meg mindegy mit csinálsz,akkor is birka vagy. Már ha bármit veszel is az vagy...gondolj bele...hányan gazdagodnak meg rajtad .
Megvettem és addig használtam amíg be nem toltam a bontóba
Vald be hogy ezért jársz ide!
Ez átlagban 10C kisütés, (a kapacitás tízszerese) csúcsokban megvan a 40C is.
10C-vel fel is tudom tölteni, azaz 10perc alatt fel is töltődik mindennel együtt.
Na ezzel az akkuval csinált egyik modellező egy tesztet, amivel 10C kisütés és töltéssel 0-100% között töltötte. 2000 ciklusnál még megvolt a kapacitás 90%-a.
Az autókat eleve 30% alá gyakorlatban nem szoktuk meríteni, ahogy a tankot sem használod ki teljesen. Persze előfordul de akkor is marad benne elég töltés hogy ne menjen tönkre. Másik hogy 4.2V cella feszültség helyett a Leaf csak 4.1V ig tölt. Ez kb 90% fizikailag. Ilyen nagy áramok sincsenek, mint a modelleknél. A Tesla leggyorsabb kisütése is csak 4C és 2-3C-vel tölti.
Ha nem teljes merítés/töltés ciklus van akkor nem arányosan hanem exponenciálisan növekszik a használható ciklusszám. Tehát egy 1000ciklusra képes akku is lazán bír 4000ciklust ha megfelelő az akku managmentje, márpedig autókban erre nagyon odafigyelnek.
3-4x annyi volt mint a kisipari fa
Amúgy 20 évesek és hibátlan mind 2 évente ősszel át kenem fel liter vékony lazúrral az összeset és annyi a kezelés
Múlt évben fogyott el az a cucc ami építkezés után vettem tartalékba 2x5 litert minden festés kor kellett beletenni egy kis féktisztítót mert mindig sűrűbb lett a lötty
Muanyagnak is van hátránya
Ismerős műanyag bejárati ajtaja vasalásra tönkrement azran nem kap hozzá sehol sem
A gyártó megszűnt eddig 3 műanyagos nézte meg és egyiknek se volt olyan vasalata. Annyit ki nyomoztak hogy valami osztrák cucc de semmi cikkszám nincs rajta így nem tud venni hozzá
Ami vicces hogy átalakítani sem lehet másik vasalatra, és meg az sem hogy egy új ajtólap új cuccal mert nem kompatibilis a keret
Szóval régi ajtó ki tokostól, új be.....
Egyébként ne vegyetek villanyautót, csupa szar az egész fos, aztán ha elterjed nem kapok rá kedvezményeket
A baj a nepemlékezettel hogy 5-10-20 eves arakon es helyzeteken rugozik.
Mint mikor valakit ra akartak beszelni a 650 es bandit helyett az 1200 ra,mert van 100e kulombseg es jobb.
Azt leesett az áll mikor a kerdezo aszondta az regen volt modt 1 milla.
Szoval jelenleg a jo asztalos draga,nem ikea szinten hananem dragabban,es kurvasok meloja van.
Ha nem igy van valamit szarul csinal.