Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most nézegettem a hahun az asszony autóját még 3,2 -ért el lehetne pattintani tehát 4 év alatt buktam rajta 5 kilót
Ahhoz képest meg az első 1,5 éve alatt bukott az árából 1,8-at Csak szerencsére ez másnak a zsebére
Én azt mondom jó állapotú 2-5 éves autóig érdemes vásárolni akit érdekel a gazdaságosság. Bár itt rajtam kívűl meg fullon van mindenki tehát nem számít
Mert aki tele van mint a bolhás kutya azt nem érdekli az új autó azonnal buktája hisz nem úr az aki nem herdál
Megint a ratyik pofáznak csak.
Hát pont ugyanez a motor is Ahogy írod tiszta pénzkidobás
Nem is tudom mi értelme van a motornak de asszem semmi. Talán utoljára haszonnak a 2-ik világháborúban tudták kihasználni, a napjainkban meg az ilyen pizzafutárok ilyesmik
De hát ne csak azért dolgozzunk már,hogy a számlánkat ki bírjuk fizetni
Nos én amit egy új és egy használt autó ára között mondjuk megspórolok, monjuk vegyük az én és az asszony autóját na abból pont kijön a ladik, tehátqvázi ingyé vót
más meg uígy van a hajóval.... tiszta pénzkidobás nem olyan gavallérok, hogy itt mutogassák, hogy hajókáznak passzióból... de itt látszik,. mennyire másképp gondolkozunk, mert nekem nem fáj, ha erre qrod el a pénzed... a tied.... te dolgoztál meg érte...
amúgy meg az, hogy kinek mi mit ér meg, az rá tartozik.... hol nem szarom le, hogy mi mennyibe kerül másnak? Pont annyiba, amennyit tud/akar/szán rá.... az ő dolga.... itt mindenki tudja az okosat és hogy másnak mi a tuti.... óriási....
Milyen szerencse, hogy te meg a szalonból válogatsz minden évben a jobbnál jobb prémium márkák között
igaz Én sosem voltam olyan gavallér hogy azért vegyek új kocsit magamnak, hogy elmondhassam a szomszédaimnak, meg nektek, hogy ebbe az autóba én fingottam bele először A mentőautó toyotát most hagyjuk, de azon kívül a legidősebben vett autóm 5 éves volt Toyotaként ez nem jelent nagy problémát
A mostani hájeszemet 2,5 évesen vettem kb. 60 ezer km-errel az akkori új árának a feléért (az anyósüllésről a gyári nejlont még én szaggattam le nagyjából ilyen állapotban volt az autó többi része is Még most sem kellett ráköltenem pedig több mint 8 éve nálam van és föle van a 330-nak
A feleségem mostani autóját(auris) 1,5 évesen vettem 5,5 millió helyett, névreírással, minden szarral együtt 3,7 millióért, igaz volot benne 32 ezer km-er és teljesen újszerű állapotban van még most is Mondjuk már egy hátsólámpa izzó odalett az elmúlt 4 év alatt
Illetve bocs ezek már selejtesebbek kb 60 ezer km,nél cseréltek fékbetéteket mondjuk ezt durvának találtam
Nekem nem éri meg új autót venni, én használom nem pippelem, meg nem családtag, meg hasonló faszságok Miért dobjak ki 2-3 millió ft-ot az ablakon a semmiért? Azért a 30-60 ezer megtett km-erért??? nekem az nem ér 2-3 millát
Mert neked régi fos lom kocsik voltak-vannak
mert nyugaton a fa és a fából készült termékek olcsóbbak?
Érdekes, mert a mi termelésünk azon része ami üti az export rönk fogalmát az mind külföldre kerül. Tőlünk (mint magyarországra gondoltam (is) veszik a fát és olcsóbban állítanak elő 2-3 szoros bérkifizetésből nyugaton asztalos ipari termékeket Ezen csodálkoznék
Rostfából meg nem bír eleget termelni az erdő, minden morzsát elvisznek bútorlapnak Az az érzésem fel is fog értékelődni a most még hitvány felvásárlási ára
Egy mai, a szalonból frissen kitolt villanyautónál talán. Egy öt évesnél, meg 100-150 ezer km. Ja, és annyi is van bennük 5 éves korukban... ...nekem újra nem fog telleni soha, használtat meg az előbbiek értelmében nem vennék.

Az én autózási szokásaimhoz (évi mindössze 6-8000 km, annak 90%-a viszont sok száz km-es országút, város meg alig) nem is igen való.
Dehogynem van, és nem is a sokszoros árért... csak egy kicsit nyugatabbra tőlünk
Igaz hogy egy kis dohányzó asztal fiókkal olyan nehéz hogy targonca kell ha arrébb akrod rakni.
1000 ciklus is 400 ezer km-er. Ennyi futásteljesítménynél a mai csodaautókra is ráköltesz azokra a javításokra, alkatrészekre( ami egy villanyos autóban nincs is) annyit mint egy akkupakk ára
nincs már bútor tömör fából legfeljeb a felső 10 ezernek
Egy tömör konyha vagy szobabútor árán fel lehetne húzni egy duplagarázst hörmann kapuval
küld ide mi majd eltüzeljük valahogy
hát lehet olyan felszereltséggel kérni az asztmát is
az akku ki fogja magát forrni, ezen van a világ. Kb olyan átmenet lesz mint a tekerős telefon ma, holnap meg a legújjabb okostelefonotok idő kérdése
hát ez is érdekes, ahhoz képest, hogy a turbó a gyenge pont szerencsére nekem egy autómnál se ment tönkre, pedig olyan is volt amit 700 felett adtam el
Ja bocs nekem toyotáim voltak
Meg konkrétan van egy chip ami letilt adott ciklus után, így hiába jók a cellák, vagy cseréled ki jóra.
Persze a kínai 2 $ért árulja a chipet ami nullázva van
Nem olvastad a cikket.
Hatalmas tévedés amikor az emberek azt hiszik, ugyan az az akku van benne mint a laptopjában.
3-400 féle lítium akku kémia létezik, mindnek mások az előnyei és hátrányai.
Azokat az olajlobbi cseszi el.
Lehet, a saját tapasztalatom (számtech eszközök akkuival) azért más:

- Van egy 8 éves tabletem, 1200 ciklus körül jár, az akku állapota 49%-os (új korában simán elment 6 órát, most két és felet egy töltéssel)
- mindössze 350 ciklust futott a Dell Latitude laptopom akksija, és már csak 78%-os állapotban van.
Olyat veszek ami eladható.
Tudod...........mélyszegénység,nyomor,sívó homok és ördögszekerek.
1000et már a modell akkuim is bírnak. Le vagy maradva.
https://e-cars.hu/2018/11/30/t...
Ne fanyalogj, előbb utóbb lesz olyan olcsó villanyautó amit te is meg tudsz venni