Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es lelogatod a hosszabbitot az emeletrol?

Szerintem ne beszélgess vele
Szomszéd öreg megkérdezte hány köbcentis..... mondom elektromos..... jó, de mekkora a motorja?
néhány fotót tegyél mán ide asz sem tudom miről van szó
szerintem semmi
Jahhh deee F2 át vette a szappanos dobozt

Kicsit utána olvasva....
A gyártók kaptak 12 hónap haladékot, hogy átáljon a palettájuk eu5-re, szóval remélem jövőre nagy akciózás lesz
Aztán lehet tévedek
Történt valami érdekes?
Átvettem ma a bumfordi zsömlét... hat azt kell mondanom, meg lehet szeretni az elektromos autózást Igaza volt KériLacinak.... brutálisan jó és nagyon jó játék
Hagyd... itt ehhez is értenek engem bevett haver vmi családi előfizetésbe..... tok ingyen van
Mert ha fizetek érte 3 ezret jobb lesz a minösége? Mert épp a korlátlan nettel használom néha, de nem vagyok beájulva töle. Mp3 egyébként se a minöség csucsa, ha minöségröl beszélünk, de háttérnek jó. Meg aztán tényeg nem korlátlanul van fent minden. Otthon inkább van minöség, de az nem rádio meg média szogáltatók átltal
Stét van!
hát ja kinek mi Nekem semmilyen eszközöm nincs amivel zenét lehetne lejátszani. Én annyi zenét hallgatok amennyit az autóban a rádióban. és csak rádió van azokban az autókban amit használog, még egy magnószalagot se lehetne beletenni sehol
Gondolod majd a nyigányokat ki lehet állítani andorra ellen
http://youtu.be/DqLltix1TwA
én folyamatosan ezt pofázom Az okos eszközök is pont ilyen dolgok
de ha akarnád leehtne bele rendelni fél millás felárért
Hátha lesz egy jó cigó focicsapatunk. Mert ezek a mostaniak.....pfff...
Dolgozni nem dolgoznak, kenyérből nem esznek eleget de 31 focipályát kell nekik építeni mert megérdemlik Semmi másra nincs is szükségük
meg valamiért van egy sejtésem ki fogja építeni nekik azokat a focipályákat
Így kell valamit elhasználni és nem akkor cserélni valamit amikor még csak félig rossz mert az pocsékolás
Hagyjuk már ezt...te sokkal feleslegesebb dolgokra elbaszol havi 3 ezret az én szememben. Mindenkinek mások az igényei.
Te míg töltögeted a zenéket (ha megtalálod) szar minőségben,rendszerezed,válogatod,addig én meg zenét hallgatok.
De jól is van ez így....
Ez az igazi hipszter duma
Hihetetlen hogy el tudják érni egyes cégek azt hogy a felhasználók akarják azt hogy behúzzák őket a csőbe
Évek óta használom. Soha nem kevertek össze egy albumokat se,soha nem szopattak. Nem értem miről beszélsz...
Nem beszélve arról,hogy bármikor elérhető telefonról,tabletről,asztali gépről...zenelejátszóról..
Gyenge lenne az a gyűjtemény...
Vagy akik nem a múltban élnek...
ez a lényeg
ha megkapnád örökbe akkor éves szintem vennél 2-3 alkalommal egy-egy havi előfizetést, aztán összeszeded ami kell
így meg ha már van pár listád akkor nem akarod elveszíteni
ezek a dolgok azoknak való akik vagy annyira teli vannak hogy nem számít a pénz, vagy olyan lámák hogy nem tudják összeszedni ingyen ami kell nekik
Amúgy mondom. Hajlandó vagyok fizetni, ha megkapom a kedvenc zenéimet MP3-ban korlát nélkül és nem csak valami ködös felhőben a jogosultságot amit akkor vonnak vissza amikor akarnak, a beetetési időszak után szopatva.