Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Külföldi munkám van számodra.
Kaját szállást én állom. Cserébe dolgozol kifulladasig mint egy rabszolga. Na? Benne vagy?
Vállal ez takarítástól a gomblukazásig mindent, kell a pénz a kinai idomokra. Megiscsak belekerül vagy 200 ba egy csálé sárga-fekete keszlet. Az meg fogyóeszköz.
Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!
Én csak F@szomRider-nek hívom - illetve hívnám ha nem lenne letiltva már legalább egy hónapja....
Csak ott Lulu néven futott
Megvan honnan volt ismerős a csücsöri..... szerepelt a Torrente-ben....
https://m.youtube.com/watch?v=...
Te figyelj mar.... ez a hand@some azt jelenti, hogy kézimunkát és egyebet is vállal a capellaban? micsoda jóképű srác lehet ott a kis csücsöri szájával
10101000000008km-ert mentem idén
Ha kozelebb jutnek a hatarhoz en is ezt tennem, de itt abbol fozok amit talalok, bar nem panaszkodom, iden vagy 4000 km jutott az alpokra. A tobbi inkabb ingázás meloba meg némi héreg-tarján-csákvár.
Én kihagyom teljesen az itthoni motorozást. Szinte minden hétvégén motorozunk de csak itt helyben és az is kb annyiból áll hogy beszélgetünk 2órát és motorozunk 1órát. 200km-ert kell motorozzak hogy eljussak Felsőtárkány vagy valami normálisabb dombos vidékre, inkább kimegyek Alpokba vagy Horvátba...
Söréd fele egesz jo,csak kell hozza tenyleg egy KTM.
Valami olyasmi lehet
Nézz a magadra!
Abban neked nagy tapasztalatod van!
Vanafaszt,kinai turi az van neked.
Pofázik itt a nyomorék azt ő rendel csájna lámpát a fosára.
Önszopatás.
Ezt keresed?
Az a fostaliga ezresgixxer mar hány a lemezgarázs sarkaban a ráaggatott kinai szemettől.
Dainese Misanom van! Nem olyan baszóbuvár jelmez, mint neked rayika.
Balaton túra eleve egy kínzással ér fel, 20-25motorral meg már nem is találok szavakat
Nameg a versagucci ruha,ami a ribi legfobb kuncsaftjainak bejon.
A svédeknek.
Irigy a Rizomára az se tudja mi...
Csak szeretnéd, hogy faszod legyen, de pech vagy és ratyi!
Na jo a fele Guangzhou.
Az a tucat.