mert előszőr tudod csak a kisúj kell...
Ha van megfelelő szivattyú amelyik minimum tud egy 60 liter/percet akkor máris révbe értél
Ha nincs akkor venni köll egyet csakis pedroló ( az ilyen kínai utánzatos leo-kat meg ilyesféléket hagyni kell mert az 2 évente csere) kb. 60 pénz körül van egy normális.
De itt sem kell csúcskategóriát vásárolni
Nekem egy toro-m van. Elég ha annyit tud, hogy kezeljen 4 szektort (szektoronként 4 szórófejnél nem szabad többet feltenni egy 60 l/perces szivattyúnál) tudjad állítani az indítás időpontját és tudjad állítani, hogy mennyi ideig locsoljon. slussz. nekem még egy csomó szart is tud, de úgy sem fogod használni
Fél méternél felesleges mélyebbre tenni mert a füvön úgy sem szántotok, télre meg úgy is víztelenítetek
Persze nem árt ha van egy aknája a szivattúnak és ott fut össze minden.
De természetesen a súlya miatt is bele mertünk így vágni minden hozzáértés nélkül
Hát olyan kis igazi bojler formája van
Már maga a testalkata is megérett egy btk-ra
Amikor mi ide költöztünk ahol most lakunk (14 éve) és Ő még délelőttös és délutános műszakban dolgozott (bolt) a délutáni műszakjából fél tíz körül ért mindíg haza. Az első hónapot szótlanúl tűrte
aztán egyszer csak kifakadt, hogy milyen pofátlan dolog, hogy én haza érek 17-re és nem vagyok képes a füvet meglocsolni
Neki kell fél tíz után baszakodni vele a sötétben. Azért azt úgy képzeljük már, el, hogy még a ház előtt is van fű és egy ilyen művelet alsó hangon 2 óra volt
én útálok locsolni, pláne 2 órát rakosgatni a szórófejet
Hát ezen lett egy kicsi lázadozás
160 ezer ft-ba került (2005 ben ez még nem volt aprópénz) de 3 nap múlva az automatika locsolta a füvet, sőt még a virágokat is
Azóta ezen a téren nagy a békesség
néhány fényképem van 2008-ról. A nagyinál vágtunk pont így ki egy elszáradt fenyőt ahogy sanyi írja
Édesapám, öcsém és jómagam
Persze a fának a súlya elhanyagolható volt
(max néhány mázsa)
https://www.esokiraly.hu/webar...
Majd 3 méterenként locsolófej, mi? Ennyire nem vagyok gazdag.
7 méteres négyszög négy sarkába egy egy fúvóka, tökéletesen egyenletesen belocsolja.
Van választék locsolási sugárból, szögből, állítható, szabvány kiemelő fejbe belemegy, kevés vizet használ, szóval ha van vízhozam mehet egyszerre minden, szivattyú sem kell, csak tovább kell locsolni.