Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ilyen MP Rotator fúvókákat használok.
https://www.esokiraly.hu/webar...
Majd 3 méterenként locsolófej, mi? Ennyire nem vagyok gazdag.
7 méteres négyszög négy sarkába egy egy fúvóka, tökéletesen egyenletesen belocsolja.
Van választék locsolási sugárból, szögből, állítható, szabvány kiemelő fejbe belemegy, kevés vizet használ, szóval ha van vízhozam mehet egyszerre minden, szivattyú sem kell, csak tovább kell locsolni.
lesz ma valamerre?
Kapsz oklevelet - mert megérdemled!
zotya én már nem tudom kinek higyek aki nem saras nem magyarázkodik folyton
Hogy nálad semmi nem egyszerű
és 810 négyzetmétert ki locsolgat?
Ja az asszony akkor hagyd a fenébe
Mondjad szóljon ha összespórolt 6 kilót te megcsinálod
Pont azert ragott be a ribi mert folyamatosan zaklat,de mertem nemet mondani neki.
Nálunk ez úgy kezdődik hogy kell egy új kút mert a mostani nyáron kiszárad
Plusz elég gázos a víz és lesz benne akkora buborék hogy a szivattyú el sem indul
Nem a kútfej a rossz mert ott megmarad a víz mindkét csőben
Egy rendes kút a homokban is 60 méter mély minimum itt már nincs annyi oldott ásványi anyag mint a 20-30 méteres rétegben
Mármost egy kút alsó hangon 300 ezer de inkább jóval több mert valamit mindig kiagyalnak hogy legyen extra befizetés
Szegény ruszki szivattyú is 20+ éves várható hogy meghal kb szétszedhetetlenul össze van rohadva
Csövek fejek stbstb másik 200 és 2 heti munka mire leásom
Ha ennyi pénzt meg nem ér meg 40x8 + 40x6 méter fű plusz 25x10 méter virágoskert
A csajodnak küldözgesd nyugottan a többieket meg kíméld meg ettől a látványtól
Varja van masik is,direktspec neked meg a ribinek,excusive a bojlertol.
Bojler.... ….teli szart zokni.... ….egyre megy. Ezek adottságok.
Nem kene beragni az igazsagtol es vadaskodni ribi.
Nem értem, hogy ez neked miért jó? Hasznosan el tudná tölteni a szombatokat-vasárnapokat, és nem kellene unalmában a tv előtt punnyadnia....
ja még annyi, hogy nem lenne baj ha az egész föld alatti csőrendszer az akna felé lejtene, ugyanis oda tudod viszteleníteni télen
ezzel így vagyok én is Mondjuk a füvet vágattatom
hát nem is szabad elkapatni mert előszőr tudod csak a kisúj kell...
egyébként tavasszal, hogy vettem új fejeket a rendszerhez, igazából azt láttam,hogy nem nagyon drágultak ezek a dolgok. Nálunk is a munkadíj tette ki a költség felét a másikat az új szivattyú. Te is ki tudsz egy ilyen rendszert telepíteni véágül is nem nagy kaland Ha van megfelelő szivattyú amelyik minimum tud egy 60 liter/percet akkor máris révbe értél Ha nincs akkor venni köll egyet csakis pedroló ( az ilyen kínai utánzatos leo-kat meg ilyesféléket hagyni kell mert az 2 évente csere) kb. 60 pénz körül van egy normális.
aztán mégy egy 3 méteres mérőszalaggal(olyannal aminek van ilyen fül a végén) annál fogva leszúrod és 3 méteres sugarú körben kiokoskodod, hogy hová kell telepíteni a fejeket, hogy mindenhol takarásban legyen.( ha gondolod egy méretarányos rajzon ki is rajzolhatod, de utánna mérni akkor is kell) Nem kell megijedni azoktól a helyektől ahová nem locsolhat a fej a szórása 0-360 fokig állítható, tehát egy sarkot is tudsz vele locsoltatni. Maga a fej ilyen 1000 ft körül van darabja, a kpl cső nem lenne drága de sok kell belőle így azért összeszalad aq végén. A fejegység 25 ezertől a csillagos ég De itt sem kell csúcskategóriát vásárolni Nekem egy toro-m van. Elég ha annyit tud, hogy kezeljen 4 szektort (szektoronként 4 szórófejnél nem szabad többet feltenni egy 60 l/perces szivattyúnál) tudjad állítani az indítás időpontját és tudjad állítani, hogy mennyi ideig locsoljon. slussz. nekem még egy csomó szart is tud, de úgy sem fogod használni
Ilyet szerintem 30 körül már lehet kapni(szerintem mostanában nem néztem ennek az árait) egyébként nyári időszakban be fogod állítani este 9-re az már nem zavar senkit meg az autóval sem taposod el a működő fejeket, meg szektoronként 10 perc locsolásra azt kész. Ha megvannak a locslófejek a csövek az elektronikus szelepek és a fejegység akkor be kell szerezni egy nagy kapacitású ásót Fél méternél felesleges mélyebbre tenni mert a füvön úgy sem szántotok, télre meg úgy is víztelenítetek Persze nem árt ha van egy aknája a szivattúnak és ott fut össze minden.
Az asszony fizetéséből símán kispóróltatnáv vele a hozzávaló lét
Szóval az asszony győzött
Én is inkább az automatizálást erőltetem.
Mosogatógép, robotporszívó, automata öntöző, aztán nem szólhat semmit, mert mire megjön el van mosogatva, felporszívózva az egész lakás és meglocsolva a kert, szóval jogosan iszom a sört ennyi munka után
azé azt nem gondolnám De természetesen a súlya miatt is bele mertünk így vágni minden hozzáértés nélkül
Nekünk is tervben van az automata locsoló mert most tűzoltó tomlővel öntözik a nej
Aztán szenved hogy nehéz húzni
Mindig mondom neki önkéntes tűzoltó voltál szóval bírni kell
Néha segítek neki de nem túl gyakran nehogy megszokja
Hát láttam róla egy telealakos motorosruhába beöltözött bukósisakos képet Hát olyan kis igazi bojler formája van Már maga a testalkata is megérett egy btk-ra
Szerintem meg pont összeilletek. Amit itt látunk az nem más mint egy minkét részről féltékeny, szerelmes pár civakodása
Ilyenek az asszonyok, bepróbálkoznak Amikor mi ide költöztünk ahol most lakunk (14 éve) és Ő még délelőttös és délutános műszakban dolgozott (bolt) a délutáni műszakjából fél tíz körül ért mindíg haza. Az első hónapot szótlanúl tűrte aztán egyszer csak kifakadt, hogy milyen pofátlan dolog, hogy én haza érek 17-re és nem vagyok képes a füvet meglocsolni Neki kell fél tíz után baszakodni vele a sötétben. Azért azt úgy képzeljük már, el, hogy még a ház előtt is van fű és egy ilyen művelet alsó hangon 2 óra volt
Mondom neki nem bazmeg én útálok locsolni, pláne 2 órát rakosgatni a szórófejet Hát ezen lett egy kicsi lázadozás
Na akkor lett az, hogy földhöz vágtam a malacperselyt 160 ezer ft-ba került (2005 ben ez még nem volt aprópénz) de 3 nap múlva az automatika locsolta a füvet, sőt még a virágokat is Azóta ezen a téren nagy a békesség
Én igen! Zoli32 a szopófantom és maga is bebizonyította, mikor feltette a képet magáról! A Metoo miatt pedig, amit ő csinál az a zaklatás és btk gyanús.
Baszki ezt kézzel kitéptem volna és avval a mozdulattal dobom a ganéra
Hát videóm nincs néhány fényképem van 2008-ról. A nagyinál vágtunk pont így ki egy elszáradt fenyőt ahogy sanyi írja
semmiféle szakértő nem volt Édesapám, öcsém és jómagam Persze a fának a súlya elhanyagolható volt (max néhány mázsa)
Ezt egy 40-50 cm-es átmérőjű több tonnás fánál nehezebben tudnám elképzelni, bár hozzáértői szinten nem lehetetlen
Ravasznak kell lenni