Igyvan. Én többnyire nem is nagyon nézem az elöttem lévőt, csak amennyire szükséges, illetve ne legyen utban, meg ha fékez lássam mit akar. Pályát még eddig kihagytam, de már többször felmerült hogy kéne azt is megnézni.
Én szoktam alkalmazni nagyjából mindet, tényleg jó dolgok, viszont egy váratlan helyzetben nem biztos, hogy azonnal jön magától. Nagyon fontos még a tekintet, hogy hova nézünk, akár tudatosan is a helyes irányra vagy a menekülési utra eröltetni ha ledermed a pilóta.
én csak az ellentétes oldalon előretolom a kormányt és más lapon kanyarog az endúró, én meg ülök rajta szinte úgy ahogy szoktam
ne én tornázzak már hanem oldja meg a motor
A testsuly áthelyezést több tréner is fontosnak tartja, viszont szükségtelennek tartják a kiülést, amit én most pont ugy nem tudok visszamondani, de szerintük elegendö a felsötest áthelyezése (bedölés), mintha a tükröt akarná megharapni az ember :) na mindegy, ahány veztech szakértö, annyi megoldás. Amit leirtál a tapdásrol az érthetö és szintén magyarázták sokan, illetve a dölésszög spórolást, ami akár esöben is jól jöhet a nagyobb tapadás miatt.
Aki ezt mondja az csak egyetlen szempontot néz... amíg féktávon tudod terhelni az elejét addig nem kell félni hogy megycsúszik, persze ha tisza az aszfalt. Utána amikor tekered rá a gázt és gyorsítasz ki, elkönnyül az eleje és simán elcsúszik. Ilyenkor kell beleállítani kicsit hogy függőlegesebb legyen a motor, nehezebben csúszik el az eleje és tiszta fizika hogy a hátulját is nehezebben tekeri el.
Ha mész nagyjából fix tempóval és nem kell féktávot venni akkor jobb ha megdöntöd a tested befelé ugyancsak azért hogy a motor egyenesebb legyen.
Viszont ha csak szűk kanyarok vannak vagy megfordulsz akkor nem kell befelé dőlni testtel, ilyenkor van hogy nyomod le a motort.
A technika függ a motortól, a helyzettől és a motorostól.
Persze persze ismerem én ezt.
Felrakod állványra, berakod 2. fokozatba és nyomod neki a csiszolópapírt, de az első kereket nem hajtja, így csak a hátsót mutogatod hogy nincs rinya
A Gsxr-es a haverod nem?
Az is gáz ha az előtted lévő után mész. Simán bemész utána az árokba
Nagyon eltunt a csavo.
ne én tornázzak már hanem oldja meg a motor
Ha mész nagyjából fix tempóval és nem kell féktávot venni akkor jobb ha megdöntöd a tested befelé ugyancsak azért hogy a motor egyenesebb legyen.
Viszont ha csak szűk kanyarok vannak vagy megfordulsz akkor nem kell befelé dőlni testtel, ilyenkor van hogy nyomod le a motort.
A technika függ a motortól, a helyzettől és a motorostól.
Felrakod állványra, berakod 2. fokozatba és nyomod neki a csiszolópapírt, de az első kereket nem hajtja, így csak a hátsót mutogatod hogy nincs rinya