Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igaz, itt játssza a szűzlányt, aztán lehet ez az előjáték náluk
Fizettél neki végül?
Elsőre annak is örülsz ha végigmész rajta
De motoros napokon mindig van kint valaki. Nem harapnak és segítenek örömmel.
Ha megdumáljuk mehetünk együtt is. Jó ideje nem voltam, szóval olyan vagyok mint Lali: Újrakezdő
Érdemes.
Teljesen más mint az utcai motorozás, és ad egy kijózanító bemutatót elsőre, hogy mennyire nem tudsz valójában motorozni, illetve később, amikor már jobban megy a pálya, arra is jó hogy látod mennyivel több lehetőséged van az utakon is.
Első nap pályán, aztán utcán is minden kanyart így venni. Akkor rögzül be ha folyamatosan használod, nem csak havonta egyszer.
Éppen ezért kell tudatosan gyakorolni.
Én nem tudok máshogy kanyarodni csak ellenkormányzással.
Kb. 2 hét alatt rááll az ember agya, hogy nem súlyponttal, hanem a kormánnyal irányítjuk a motort.
Eleinte nyögvenyelős, de később ez lesz a természetes. A lényegen nem változtat ez amúgy, ez csak egy szemléletváltás, ami bizonyos helyzetekben jóval több teret enged.

És igen, MINDIG a lyukat kell nézni, ahova törekszel
Akkor is ha lehetetlennek tűnik. Elvégre ha tényleg lehetetlen azzal már úgy sem segítesz magadon ha a szembejövő kamiont nézed, ellenben ha a menekülési utat, és meg is próbálod akkor azért van némi esély.
Naja, mennyi YT videó van amikor egy enyhe kanyarban megijed és kisodródik függőleges motorral, pedig lazán be lehet venni ha uralná a motorját, és ellenkormányzással simán csak ledöntené.
Ebben egyetértek. Utcán ritkán lehet úgy menni, hogy ténylegesen szükség legyen a kiülésre.
És ha van is olyan hely, akkor is vezetéstechnikailag többet ér, ha simán lassabban mész és hagysz magadnak mozgásteret.
Hülyeség az egész.
Nagyon egyén és motor függő.
Úgy kell menni hogy jól érezd magad a motoron, nem másoknak motorozol.
Innentől pedig tök mindegy hogy kiülsz vagy nem. Amikor elkezdtem versenyezni első évben képtelen voltam kiülni. Egyszerűen nem állt rá az agyam.
Viszont amikor a lábtartót és a kipufogót már nem volt hova emelni, kénytelen voltam.
Elsőre elég ijesztő volt elszakadni a motor egységétől. Külön mozogni tőle.

Viszont amikor ráéreztem, a nagyobb kanyarsebesség mellett kiderült, hogy a motor mellett lógni több szempontból is jó ötlet, és nem a jobb dönthetőség a legnagyobb előnye.
Megváltozik a motor futóművének a viselkedése, mert külön mozogsz tőle, lekerül a terhelés egy része a futóműről, alacsonyabbra kerül a súlypont, gyakorlatilag a földön fekszel, így ha kiesik alólad a motor, gyakorlatilag nulla magasságról esel le, nem ütöd meg magad, plusz a motor alá sem fogsz kerülni, azonnal elszakadsz tőle.
Mostanra nekem ez már sokkal biztonságosabb, stabilabb érzést ad.
A térd leérése nem fontos, az csak egy indikátor, egy referencia pont, hogy addig lehet dönteni. Ez a jelzés lehet bármi más is. Amíg nem ültem ki, pl. a bakancsom hegye kopott, az ért le először, és onnan tudtam hogy határon vagyok.
Szóval ha kicsit is kanyarogni akarok, akkor én kiülök, akkor is ha a dőlésszög nem indokolná. Ez simán ösztönös és hozzá tartozik a szépen kivitelezett kanyarhoz. Simán nyögvenyelősnek érzem a kanyarodást ha nem ülök ki.
Ugyan akkor ha kijövök a gyakorlatból elég jól lehet bénázni vele, és biztos viccesen néz ki, de egyrészt leszarom, másrészt ha nem csinálnám soha nem jönne vissza a gyakorlat.

A kiülés főleg a kezdőknek (meg nekem amíg rá nem érzek) baromi fárasztó. De ha elkapod a ritmust, akkor szinte izommunka nélkül visszarak a motor a nyeregbe.
Adsz egy kis ellenkormányt hogy felálljon a motor, és ez ad egy lendületet a testednek is amit csak hagyni kell, hogy dolgozzon helyetted, ilyenkor nagyon sima és gördülékeny és magától értetődővé válik, és a köridő is sokat javul amikor végig tudok menni a pályán úgy hogy nem cseszem el a ritmust.

Kb. olyan ez mint a tánc. (mondjuk nekem az soha sem ment)
nekem volt majdnem így
sokan azt hiszik ha a térdük leér akkor már határon fektették a motort Nálunk is mutogatták a térdvédőt, hogy hozzért az aszfalthoz Mondom akkor a 2 méteres emberkéknek könnyebb a minél hosszabb lábszárral, mert jobban ki tudja tenni a térdét, hogy minél hamarabb érje a földet
Ha meg a tv-be nézegetem a profikat, hogy nyomják ott meg azt látom, hogy nem kirakja a térdét, hanem horpasztja befelé a tank alját úgy szorítja, hogy legyen hely a lábának az elfektetett motor és az aszfalt között. Inkább azt látom, hogy a válla majdnem súrolja az aszfaltot Néha azt várom már mikor fog elkezdeni szikrázni a kormányvég
Hát ez a kiülés nem kiüllés fasz se tudja. szerintem lassú. próbálta ezt valaki sikánban
te ezt honnan tudod?
Nem talalom. Na mindegy.
Nem értek nagyon sok embert... itt is ha kint vannak van olyan haverom aki kepes kimenni es több órán keresztül megy fel-le. Aztán megvan a baleset. Arról nem is beszélve hogy a rendőrök is megjelennek nagyerőkkel.
Aszem a kanyarfotos poszton volt. Amikor mar a fotos srac mondta hogy vegyenek mar vissza.
A facebookon sem látok semmi erre utaló jelet, remélem csak téves hír volt
Én úgy tudom hogy elesett de nem tennék rá sok pénzt hogy igazam van.
Jó kis videó, tetszett, kedvcsináló
Van egy srác aki pont most próbálja kakucsot a YouTube -on. Nézd meg...http://youtu.be/Zu-dVafKIo4
Mindig pofaraesik ha raul.
Most meg volt love a hetfoi akcioban benzinra, bar ulni nem tudott.
Köszi, lehet hogy igazad van
Dehogy balfaszoskodsz. Senki nem úgy született hogy tud motorozni. Sokan ezt mondják mint te,de ez a baj. Senkit nem fogsz zavarni,mert kikerülnek. Sőtt...nyugodtan menj oda bárkihez és segíteni fog. Kakucs kezdhetnek jó....
Miböl gondolod, van rola galeria?
Nem hinnem, egyrol se tudok.
Csak a ratyiribirol, de az bena mint a seggem, 3 centis majreval. Most is lezuzta a gixxert.