Egy rendorrel nem talalkoztam eddig.
Egyszer volt Rohr im Gebirge-ben,egyszer meg egy valahol Gutenstein-Pernitz kornyeken mobil trafi. Persze mindenhol jo elore villogtak a szembojovok. Fixrol meg nem jott level.
Na meg ha a rendőr lemeszel, nem postáznak hanem kezdődik a licit ki mennyire ügyes... 50-es zónában egy 150-es gyorshajtást ki lehet hozni egy 20eurósra
Az picit mas mint a kozepen ausztria becs alatt. Az kb a zagrabi regio falusurusegben.
Az a neretva menten a 200 vasuti atjaroval gyorsabb es viccesebb, csak csodalkoztam hogy milyen kurvasok erre a sín.
A tul sok város-falu elviszi az időt. Surun lakott videken tötyöges tud lenni.
Van olyan szakasz hogy 1 km enkent falu. Tehat kijutsz egybol ott 100 a megengedett, csőgaz, viszont kurvara figyeled all e a masik falunal zsernyak rsdsrpisztollyal, es mar 70 majd 50 ket kilometeren mert csíkfalu.
A nagyobb hegyek kozti völgyekben vezet nagyobb forgalomra meretezett főút ott lehet hosdzsbb 100 as szakaszokon megereszteni, delutanra mar tele a tököd igy ott mesz 130-al allandoban elozesekben 160-al es imadkozol hogy nem neztel el egy fix trafit. Jo mert magyartol idegen logikaval ha nem indokolt haggya a 100 as korlatot hazak kozt is, amik ilyen farmok, ettermek ipari dolgok. Es sosem egyenes, mindig okorhugyozasszeru.
A mesés nyugaton probáltam, cssk így jott ki az egy nap 650 km hogy ahol nincs akadály kilohatvan. Csak a Radar feliratu tablakat kene figyelni.
Ha falu akkor civilizaltan. Ez nem jon ossze egy egyhengeres betonkeverővel.
próbáld ezt ki egy péntek délután(vagy szinte bármelyik délután) az 52esen kecskemét és solt között megcsinálni
félúttól kecsemétig legalább 30 autót előztem ki pár hete...... kellett egy kis edzés mert régen nem ültem motoron
120 néha volt de nem az átlag.....
és bár nem látszik rajta a terepen is meglepően jól teljesít, persze nem az endúró versenyeken, de azért olyan helyeken is elmegy ahol az ember nem is gondolná, van bizonyíték nem kevés, bálna túrák, yoshi-féle ukrán-orosz transalpos túrák stbstb
én nem erőltetek semmit sem
az endúró egy kurva jó konstrukció bárhová jó ha nem kell sietni pl autópálya
amúgy az lc4.ből van adventure kivitel nagyobb tank nagyobb fejidom jobb szélvédelem, és máris jobb minden tekintetben a gs500tól
persze az 1 henger nem a csodák palotája, ellenben olcsó és igénytelen, motorozni pont elég az ésszerűség keretein belül és a szabályok betartásával
Állítólag
A gyári íves a háztáji lapos így seggbarát kivitel
Plusz van 2-2 centi toldás oldalanként
Mire számított, kanyarban, záróivonalon?
És dolgozni sem fogok.
Vagyis, mind a kettőt így tevezem
Jelezz majd!
http://youtu.be/94sRn_zHZTQ
Egyszer volt Rohr im Gebirge-ben,egyszer meg egy valahol Gutenstein-Pernitz kornyeken mobil trafi. Persze mindenhol jo elore villogtak a szembojovok. Fixrol meg nem jott level.
Az a neretva menten a 200 vasuti atjaroval gyorsabb es viccesebb, csak csodalkoztam hogy milyen kurvasok erre a sín.
Van olyan szakasz hogy 1 km enkent falu. Tehat kijutsz egybol ott 100 a megengedett, csőgaz, viszont kurvara figyeled all e a masik falunal zsernyak rsdsrpisztollyal, es mar 70 majd 50 ket kilometeren mert csíkfalu.
A nagyobb hegyek kozti völgyekben vezet nagyobb forgalomra meretezett főút ott lehet hosdzsbb 100 as szakaszokon megereszteni, delutanra mar tele a tököd igy ott mesz 130-al allandoban elozesekben 160-al es imadkozol hogy nem neztel el egy fix trafit. Jo mert magyartol idegen logikaval ha nem indokolt haggya a 100 as korlatot hazak kozt is, amik ilyen farmok, ettermek ipari dolgok. Es sosem egyenes, mindig okorhugyozasszeru.
de mentem már 600at egy 82es 350es cagivával is
és a mesés keleten földutakkal fűszerezve, igaz jó sok óra vezetéssel
Ha falu akkor civilizaltan. Ez nem jon ossze egy egyhengeres betonkeverővel.
félúttól kecsemétig legalább 30 autót előztem ki pár hete...... kellett egy kis edzés mert régen nem ültem motoron
120 néha volt de nem az átlag.....
az endúró egy kurva jó konstrukció bárhová jó ha nem kell sietni pl autópálya
amúgy az lc4.ből van adventure kivitel nagyobb tank nagyobb fejidom jobb szélvédelem, és máris jobb minden tekintetben a gs500tól
persze az 1 henger nem a csodák palotája, ellenben olcsó és igénytelen, motorozni pont elég az ésszerűség keretein belül és a szabályok betartásával