valami fasza f asztrát vegyen az még akkor is megy amikor nem
amúgy ha az a cél hogy motorozzon télen valami régi olasz csodát kell venni az többet áll mint megy
Ha valaki meg akar szabadulni öreg és feltűnően olcsó autójától ami lehetőleg valami kis ccm-es és a lényeges, hogy még működjön valamennyire és némi vizsga is van rajta (bár ez megoldható) az keressen hátha a lányom megveszi, kell valami melóbajárós kisautó neki mert lassan vége a motoros időnek és akkor az én autómat viszi el és motorozhatok az esőben.
Nyugodj meg, ha motorral mentél volna , végig szakadt volna az eső! De mikor látta ,Thor, hogy nem motorral vagy , akkor letett róla , mert nem lett volna meg az öröme!
Vasárnap délután motorostalálkozó? Ilyet sem hallottam még... csütörtök vagy péntek este szoktak kezdődni a találkozók, vasárnap délelőtt meg mindenki húz hazafelé mint a vadlibák...
Seráfütty, én 2 hónap teljes kihagyás után délután szeretnék elmenni egyet gurulni. Nincs dögmeleg, és a 2 hete becsípődött jobb vállizületem is javulni látszik. Kop-kop…. Baja, Bátaszék, Szálka, Szekszárd, Paks, Dunaföldvár, Solt, Kalocsa a terv.
amúgy ha az a cél hogy motorozzon télen valami régi olasz csodát kell venni az többet áll mint megy