Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy az lesz, holnap egy fiatot nézek meg.
valami fasza f asztrát vegyen az még akkor is megy amikor nem
amúgy ha az a cél hogy motorozzon télen valami régi olasz csodát kell venni az többet áll mint megy
Látszik azon. Enduroból kb. az egyetlen ami nekem is tetszik.
Teljesen, próbálom rábeszélni, hogy egész évben motorozzon, de nem akarja a jeget......papírpicsa....
Szerintem nem érezte az oldalcsomagtartó kilógását. Csak az akadt el.
Szoval ez most önös érdek?
Így van.....
Tehát, aki most akár megszabadulni valami fostól , az hívja tsanyit! Nagy esély van rá, hogy lesz üzlet
Ha valaki meg akar szabadulni öreg és feltűnően olcsó autójától ami lehetőleg valami kis ccm-es és a lényeges, hogy még működjön valamennyire és némi vizsga is van rajta (bár ez megoldható) az keressen hátha a lányom megveszi, kell valami melóbajárós kisautó neki mert lassan vége a motoros időnek és akkor az én autómat viszi el és motorozhatok az esőben.
Nyugodj meg, ha motorral mentél volna , végig szakadt volna az eső! De mikor látta ,Thor, hogy nem motorral vagy , akkor letett róla , mert nem lett volna meg az öröme!
Egyszer voltam kocsival,(gyanús volt az idő)de végig azt sajnáltam hogy nem motorral mentem! Ez olyan mint ha ebédre mennék valahova,de nincs kaja!
Igen,a családdal csak ebédelünk,motorral megyünk!
Szerintem a családdal csak ebédelnek.
Ti kocsival mentek (említetted hogy az egész családdal)?
Ja és 11-től van a gyülekező,12-kor ebéd,de itthon ebédelünk családdal,azután megyünk! A Matyi bácsi is ott szokott lenni,a Ducatival!
Ilyen idoben lemosom a motort, meg gyatott ocsem egy flinstonpadlot a kocsira, szoval csiszolás. Vagy elfutok.
Most van a Mária napi búcsú 3napos,és mindig a3.nap a motorosoké!
Vasárnap délután motorostalálkozó? Ilyet sem hallottam még... csütörtök vagy péntek este szoktak kezdődni a találkozók, vasárnap délelőtt meg mindenki húz hazafelé mint a vadlibák...
Akkor hajrá!
Igen,délutánra esőmentes időt mondtak errefelé.
Seráfütty, én 2 hónap teljes kihagyás után délután szeretnék elmenni egyet gurulni. Nincs dögmeleg, és a 2 hete becsípődött jobb vállizületem is javulni látszik. Kop-kop…. Baja, Bátaszék, Szálka, Szekszárd, Paks, Dunaföldvár, Solt, Kalocsa a terv.
Arrafelé elméletben kevesebb az esély a záporra!
Drukkoljatok, mert itt a Balaton nyugati végétől északra mondjárt esik. Kb. fél órája beborult mint az állat!
Indulunk nemsokára,az Akasztói motoros találkozóra,nem lenne baj ha nem nagyon esne!
Nem a motor teszi a motorost!