Oké, válasszon mást, ami megfelelőbb, nagy embernek a GS nem annyira jó, de teljesen kulturált utcai motor.
De a lényeg, hogy terepre kitalált motorokat erőltetsz bele olyan szituba, amire nem találták ki, mert mást nem ismersz.
Hiszen ha annyira jók lennéne aszfaltra, csak ilyenek mászkálnának az utakon.
nem vagyunk egyformák, de azért van benne valami hogy a motorok többségének nem a kényelem a legfőbb dolog
én már több motorral toltam 1500+km túrákat, a ténéré ülése még elviselhető volt a többinél mindig fájós volt a segg
azért is tervezem az lc4 cseréjét egy transalpra mert az is elég kényelmes, bár sokkal kevésbé endúró
Pár óra után ?
Az első megállóm 200-230km után szokott lenni ami kb 2-2,5óra, semmi bajom. A következő etap szintén ennyi. Ha lehet haladni és nincs 35fok akkor egész nap tudok motorozni. Ha dugóban kell araszolni pláne melegben akkor minden bajom van mert unatkozok. Pedig ez mem fotelmotor.
plusz a gs500 egy makett motor, 190es magassággal szerintem elég gáz
egyszer vadkerten a fagyizónál a ténéré mellé parkolt egy gs500, azt hittem megellett a ténéré
csináltam szélesebb ülést, napokat eltöltöttem a kísérletezgetéssel
szinte fasza lett, olyan 90% bejött az elvárás, a legfelső rugalmas puha réteg lett "majdnem jó" oda nem találtam megfelelő szivacsot
nekem az a szar hogy el volt törve a farokcsontom és ferdén forrt össze, aztán kb minden kényelmetlen még a kanapén ülni is
egy sima irodai széken is ha ülök egy órát akkor már fáj a seggem
igen a 640-es eléggé remegős, bár lehet csak azért mert vén pöcs vagyok
haver sok éve elment lábon a székelyekhez úgy hogy az asszony hátul volt.....
amúgy az a 640 nem szar gép 55 ló és 55 nm, a gs500 meg 45 ló és 40 nm
Na de másfél milláért kifogástalan állapotú Honda NC700X-et tudna venni, és azzal el lehet indulni Európa bármelyik szegletébe (nem terepen persze). Ja, és hát Honda.
visszatenném a 39es lánckereket hátra a mostani 45ös helyett, és egy 16os előre a mostani 15ös helyett stabilan tudná a 130as tempót max 3/4 gázon
amikor vettem 4. félgáz volt a 80-90es tempó
120ig így is kiforog tiltás határon
a full gyári 450es husky versenyendúró is ment óra szerint 160at, mondjuk én nem mertem ennyivel menni de az órájában 162 volt az eltárolt max sebesség
Tudom én hogy lenézett "prolimotor" a GS500, de országúton (ahol normális ember motorozik) azért többre menne vele mint egy terepmotorral. Például nem 80 lenne az utazósebessége, amikor az autók 100-zal járnak mindenütt...
erőlteti a fene, nekem mindegy mit vesz, max nem tolhatja be a portára
amúgy az endúrótól nincs jobb többcélú motor, egy ilyen fisfos gs-el mire menne? elmegy fagyizni ?
erdélyben egy murvás úton az első 3km belül inkább alágyújt az ember
A ratyik itt szopják egymást vasárnap is! Zoli32, Bogyó_bá, F2 és KériLaci..Azért a nevek mögött érződik a ratyiság, az egyik kéri a bogyót a másik kettőt stb.
De a lényeg, hogy terepre kitalált motorokat erőltetsz bele olyan szituba, amire nem találták ki, mert mást nem ismersz.
Hiszen ha annyira jók lennéne aszfaltra, csak ilyenek mászkálnának az utakon.
én már több motorral toltam 1500+km túrákat, a ténéré ülése még elviselhető volt a többinél mindig fájós volt a segg
azért is tervezem az lc4 cseréjét egy transalpra mert az is elég kényelmes, bár sokkal kevésbé endúró
Az első megállóm 200-230km után szokott lenni ami kb 2-2,5óra, semmi bajom. A következő etap szintén ennyi. Ha lehet haladni és nincs 35fok akkor egész nap tudok motorozni. Ha dugóban kell araszolni pláne melegben akkor minden bajom van mert unatkozok. Pedig ez mem fotelmotor.
egyszer vadkerten a fagyizónál a ténéré mellé parkolt egy gs500, azt hittem megellett a ténéré
szinte fasza lett, olyan 90% bejött az elvárás, a legfelső rugalmas puha réteg lett "majdnem jó" oda nem találtam megfelelő szivacsot
nekem az a szar hogy el volt törve a farokcsontom és ferdén forrt össze, aztán kb minden kényelmetlen még a kanapén ülni is
egy sima irodai széken is ha ülök egy órát akkor már fáj a seggem
haver sok éve elment lábon a székelyekhez úgy hogy az asszony hátul volt.....
amúgy az a 640 nem szar gép 55 ló és 55 nm, a gs500 meg 45 ló és 40 nm
Erdélybe meg te sem túl gyakran jársz ha jól tudom
amikor vettem 4. félgáz volt a 80-90es tempó
120ig így is kiforog tiltás határon
a full gyári 450es husky versenyendúró is ment óra szerint 160at, mondjuk én nem mertem ennyivel menni de az órájában 162 volt az eltárolt max sebesség
amúgy az endúrótól nincs jobb többcélú motor, egy ilyen fisfos gs-el mire menne? elmegy fagyizni ?
erdélyben egy murvás úton az első 3km belül inkább alágyújt az ember
Kawa 400-as.
ne viccelj már attól egy etz is motorabbnak néz ki
kb mint a kínai pitbikék