Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rizoma a faszom,aliexpress ribi.
Ekkora kamugepet.
Amennyi fejidomtartot osszetortel tuti mind shenzenből jott.
Valamint nem! Értsd meg nem! Fogadd el és engedd el! Köztünk nem lehet semmi! Marad neked a F2! Ratyi...
Csak a Rizoma fék és kuplungkarom került 100 ezerbe! A nyomoronc egy 100ft-os védőszart a fosára is 10 fillérérét akar, na de a cofidis lenullázta.
A nyomoronc, hogy vergődik és vagdalkozik, de messze van a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől! Maradj a szopásnál, az megy neked, ne erőltesd a megmondásokat, mert csak égeted magad, bár a a kőbányai akciód után nincs lejjebb. Pechszopoverejtékeződagadtpedofilkocsogratyigyökér.
A kamu givi aliexpresszes tanktáska into jel.
Tehát igaz,tenyleg kinai idomkeszlet van a ratyiribi gixxerén.
Mondjuk sejtettem,de nem hittem volna hogy idaig adja le.
A nyomoronc, hogy vergődik és vagdalkozik, de messze van a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől! Maradj a szopásnál, az megy neked, ne erőltesd a megmondásokat, mert csak égeted magad, bár a a kőbányai akciód után nincs lejjebb. Pechszopoverejtékeződagadtpedofilkocsogratyigyökér.
Az nem játszik az tény, de jó szokott lenni!
Nem is száguldozunk, de hazafelé azért elgurult a bogyó
Főleg ha már csak 5-6motor maradt
Jah,ilyen csapatban legalabb a 190 rol fekezes nincs benne.
Jaja ja mindenképp telon írnék!!!!
Én szervezem a túrák többségét, de a fene gondolta hogy ennyien jelentkeznek
Jövő7 vasárnap nagyobb banzáj lesz, évzáró találkozó
, lehet többen leszünk

De jó csapat szokott lenni, szóval nem kell magyarázni a csoportos motorozás lexikonját
Ez a 25 motor a balatonra egy eleg komoly becsipodes nalad.
Majd telón az gyorsabb egyből látom, szombaton nagyon ramaty lesz az idő inkább bemegyek túlórázok 1et.
Gondoltam rád! De szombatig várok, hogy most milyen idő lesz.....
Ha nekivágunk, akkor ne zavarjon 20-25 darázs
Szóval szombaton majd írok neked!
Ha jössz erre gyere azt csatlakozok...
Van akinek jól megy
Én a müszakira készítem fel a kocsit, minden gyári cuccost vissza.... Szörnyű ez a hybrid mód
A hangját se hallani

Vasárnapra terveztem egy Balaton túrát, de ha fős lesz az idő, akkor elnapolom
Fasz is kivan, ha szabin vagyok beszarok az idő is
Na holnap lesz fabehordás, ma kunkorka volt... a legjobb idő van most motorozni...
A nyomorék ribi csak natgytételes bontott árut vesz a kovany k5 hoz,soha nem vett gyari cuccot.
Vagyis igen,kinai gagyi idomokat,meg felnit.
Nert spúr.
Pedig eleg neki egy akciot adnia a capellaban,igaz egy hetig csak allva netezik.
A spúr nyomorék megtörte a motort aztán nincs della venni rá új lámpát Védelmet is uk-sat vesz rá, nem gond hogy nem lesz jó, mondjuk ő szereti a sötétséget ezt láthattuk kőbányán is.
Úúúúú....
Próbálj meg úgy motorozni, hogy az ülésen ülsz, nem a sárvédőn..... sokkal jobb lesz...
Hmmm...igaz