Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezert a kotványert penzt mernek kerni?
Rablás.
Kerdes, hogy ingyen szeretned? Ha nem, akkor mit szeretnel pontosan? Van programozo baratom. Megadhatom a kontaktjat. Millionyi applikaciot irt mar tudtommal...
Nem lehet, hogy jön a Bora? Mikor mi voltunk, nem mertunk leszallni a motorrol fotozni, mert minket is majdnem felboritott a hegyteton. Nem vicc a Bora. Vigyazz magadra.
Dikk mit találtam
Nem motoros téma: van itt olyan aki tud android applikációt írni? Nem kelle valami bonyolult (gondolom én).
Melyikőtök vitte sétálni?
Brenta fékbetét
Nekem az 3 napot nem bírt a hegyen a 3. Nap már vassal fékezték ha nagyon elkerülhetetlen volt
Amúgy azt a szerszamos ládát tedd ki a kuka mellé, ha van mellette pár sör jó eséllyel elviszik a kukások
A kondigépes cégnél ahol voltam elég magas szintű festés volt. A festett+lakkozott felületek vetekedtek a kocsi festés minőséggel
Ehhez mérten akiket láttam kb szar volt mind
Pl motor kormányt inkább átfestettem a cégnél hogy nézzen már ki valahogy
Szigetszentmiklós vagy hol csináltak olyan tré fakó sárga színt hogy szebbet fosok
Amiket veszek általában profi cégek csinálják,sw-motech,evotech performance az tökéletes ilyen picit porózus matt felület.Nem találtam hibát rajta.
De a Mogyoródi cég ahol a selyemfényű dekli porszórást csinálták az sem volt rossz.
Akkor is egyszerűbb a rozsdamentes
Pl a csomagtartót abból csinálhattak aztán sosem kopik le a festék a pók miatt
Persze a festett szebb. Már ha szép a festés
Láttam olyan béna porszórt tárgyakat hogy ha nekem festik le így sírva is fakadtam volna
Dehogy szar,a homokolás a naggyát elviszi.Epoxival kikened,csisz,majd ujra porfestés.
Le kell reszelni a nagyját utána egy kis smirgli aztán meg se nagyon látszik
Egy festett vas sokkal rosszabb mert hiába javítás ki nagyon eltér pl por festett vasat kurva szar javitani
Úgy átfúj a másik oldalra, hogy nem hiszed, hogy józan vagy!
Olajcserekor kap majd egy tisztítást.
Sok kilométer van még azokban, ne dobd ki. Szezon közben se tart sokáig a csere (mármint jövőre, ha kell egyáltalán akkor is).
Júliusban műszakin néztem a fékpadolást a srác vigyorogva konstatálta mekkorát és milyen egyenletesen fog 20%-onként adagolva ugye ahogy elő van írva. A hátsó dettó ott is Brenta van.
Hoy szephje egymást a két ratyedli.
Majd szezonon kívül amikor cserélem őket. A fékporon kívül nincs semmi bajuk fognak agylöttyentősen.
Ha már levetted, elpucolhatod szépen!
Nem kell vedekezned, ismerjük a trukkjeidet
Aszittem ma cserélek önszorgalomból fékbetéteket elől, de aztán mégsem. Pedig a hozzávalók két személyre megvannak. Sebaj elmegyek egy önkéntes véradásra motorozás előtt.
Állandóan mondom,deklivédő és csá.
Nem kell elesni.