Kerdes, hogy ingyen szeretned? Ha nem, akkor mit szeretnel pontosan? Van programozo baratom. Megadhatom a kontaktjat. Millionyi applikaciot irt mar tudtommal...
Nem lehet, hogy jön a Bora? Mikor mi voltunk, nem mertunk leszallni a motorrol fotozni, mert minket is majdnem felboritott a hegyteton. Nem vicc a Bora. Vigyazz magadra.
Brenta fékbetét
Nekem az 3 napot nem bírt a hegyen a 3. Nap már vassal fékezték ha nagyon elkerülhetetlen volt
Amúgy azt a szerszamos ládát tedd ki a kuka mellé, ha van mellette pár sör jó eséllyel elviszik a kukások
A kondigépes cégnél ahol voltam elég magas szintű festés volt. A festett+lakkozott felületek vetekedtek a kocsi festés minőséggel
Ehhez mérten akiket láttam kb szar volt mind
Pl motor kormányt inkább átfestettem a cégnél hogy nézzen már ki valahogy
Szigetszentmiklós vagy hol csináltak olyan tré fakó sárga színt hogy szebbet fosok
Amiket veszek általában profi cégek csinálják,sw-motech,evotech performance az tökéletes ilyen picit porózus matt felület.Nem találtam hibát rajta.
De a Mogyoródi cég ahol a selyemfényű dekli porszórást csinálták az sem volt rossz.
Akkor is egyszerűbb a rozsdamentes
Pl a csomagtartót abból csinálhattak aztán sosem kopik le a festék a pók miatt
Persze a festett szebb. Már ha szép a festés
Láttam olyan béna porszórt tárgyakat hogy ha nekem festik le így sírva is fakadtam volna
Le kell reszelni a nagyját utána egy kis smirgli aztán meg se nagyon látszik
Egy festett vas sokkal rosszabb mert hiába javítás ki nagyon eltér pl por festett vasat kurva szar javitani
Júliusban műszakin néztem a fékpadolást a srác vigyorogva konstatálta mekkorát és milyen egyenletesen fog 20%-onként adagolva ugye ahogy elő van írva. A hátsó dettó ott is Brenta van.
Aszittem ma cserélek önszorgalomból fékbetéteket elől, de aztán mégsem. Pedig a hozzávalók két személyre megvannak. Sebaj elmegyek egy önkéntes véradásra motorozás előtt.
Rablás.