Én kihagyom a ratyis részeket
Nem foglalkozok a rinyálással
Naaa de most süt a nap
Túl vagyok a kocsi müszaki (Gödöllőn voltam)
Amilyen peches vagyok, vizsga közbe leállt a rendszer, így 2.5 óra volt a vizsga
Most meg kocsi aztán motor mosás a terv , csak még erőt gyűjtök
Aztán a kocsival még foglalkozok egy keveset....
Kawa versys650, ha pont abba a táborba tartozik akinek tetszik a forma akkor az egy elég jó motor. 17-es kerekekkel, aszfalton nagyon jó, gondolom amúgy sem a terepezes a fő szempont. Már 1milla alatt lehet venni jókat az első szériából. Magas, kényelmes, normális fék van rajta, fordított teló ami nem vagyok biztos hogy állítható de legalább jól néz ki.
szomszédnak volt 600as nekem az is bejött, de igazándiból az egyel újabb 650es a cél
amúgy egy 20+éves szinte ócskavas árban lévő motort értelmetlen egy sokkal újabbal és lényegesebben drágábbal összehasonlítani
a te motorodban csak a 2 elsőteló 3x annyi mint a 600as transalp
Hat nem tudom, én ráültem a kisebbikre, 600-as vagy mekkora... ilyen egy fos motoron mèg nem ültem pedig azt mondták jó állapotban van.De lehet hogy csak azért volt szar mert hozzászoktam a legjobb motorokhoz
Fél se fogok tűnni a sok bolond közt
Nem foglalkozok a rinyálással
Naaa de most süt a nap
Túl vagyok a kocsi müszaki (Gödöllőn voltam)
Amilyen peches vagyok, vizsga közbe leállt a rendszer, így 2.5 óra volt a vizsga
Most meg kocsi aztán motor mosás a terv , csak még erőt gyűjtök
Aztán a kocsival még foglalkozok egy keveset....
Ha Lulu nem baszogat én se őt,így nyugi van.
Vagy legyen inkább oldalakon át ívelő ratyizás?
Mindenkinél elfogyot a havi net
Vagy mindenki tiltott mindenkit
Itt éppen Tihanynál parkoltunk....
az a 750 egy kis mozdony, aki bírja erővel az bármit megcsinál vele
amúgy egy 20+éves szinte ócskavas árban lévő motort értelmetlen egy sokkal újabbal és lényegesebben drágábbal összehasonlítani
a te motorodban csak a 2 elsőteló 3x annyi mint a 600as transalp