Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az összes vízbázisú festék használhatatlan - kültéren. Párszor már bexoptam én is....
A vastag lazúr egy jó nagy szopatás
Amikor felkérés csodaszép azran az első nyáron fel repedezik 2 év után egy okádék
Fát vagy lenolajkence vagy vekonylazúrral érdemes festeni a többi sajnos egy fos lett a környezetvédők miatt
ez valami pudingszerű lazúr nem is csöpög egyáltalán. Még egyszer le kell majd kenni de sógorom aszonta igyunk inkább...
szép lett
Mikor festitek
Mert olyanok veszik akiknek penzuk es idejuk is van menni.
Miert van az, hogy a horvat utakon legis-legtobbszor a legdragabb BMW GS-ek jonnek velem szembe?
Ahh, készülok a telre, ha mar nem lehet motorkazni.
Meg az angol bontost is el kell asnom valamikor ha nem er ide a lampam.
Mi ma ezzel kuliztunk sóginál... eltelt az idő holnap meg gurulunk egyet...
Ejj haaa, te idő milliomos vagy
Ha már a porszívó is előkerül
Hiba nincsezen az asztmán, csak szépészeti kezeles. Megy igyis mint az olajozott villám.
Lehet meg le is mosom meg kiporszivozom.
kentem több cuccal, még teflonos fehér zsírt is vettem, lítiumos, grafitos minden szar volt
aztán felbasztam magam hogy csapágyazni kell
Meva zsír a tuti rá.
nekem is előjött egy hiba az örökéletű asztrán, nem működik az ablakemelő ha nyitva van az ajtó, szóval valamikor szedhetem szét az ajtóba vezető köteget, szerencsére jön a tél és nem kell tekergetni az ablakot
Ha leakasztod qurvaisten hogy nem nyekereg.

Ma odaig jutottam hogy visszaraktam az olajteknot, kipufogot, olajnivo csovet, holnap megy fel a hatso lokharito, ket het es szedem le a jobboldalt, kap festest az is, meg a tetokarpitot. Cicereg a generator vagy a klimakompresszor, folyik a hatso telo is.
Meg egy vezerles szett kell, es az ulest is hegeszteni kene.
holnap feltolom rá ma már fáradt voltam, kurvára idegesítően nyekereg most ami számomra érthetetlen
igaz hogy vas csúszik vason de be van zsírozva és mégis nyekereg, főleg ha egy személy van rajta ha hárman hesszelünk rajta csendben van a bitang, akkor meg érezni hogy rág......
Fasza lesz elbír téged is.
amikor hallod, hogy jön sétálj át a szembeszomszédhoz válladon a hosszú létrával
igazából te fogalmaztál pontosan
Csá
"Ha akarom fog" Vagy esetleg protézis!
Valami birka már hetedszer hajt el a ház előtti úton az egyhengeres herélt kipufogós terepmotoros szarjával, miért nem megy a picsába másfelé??
Ha akarom fog
Fog ho is esni?
Hintázva nézni a hóesést
Télire minek?