A vastag lazúr egy jó nagy szopatás
Amikor felkérés csodaszép azran az első nyáron fel repedezik 2 év után egy okádék
Fát vagy lenolajkence vagy vekonylazúrral érdemes festeni a többi sajnos egy fos lett a környezetvédők miatt
nekem is előjött egy hiba az örökéletű asztrán, nem működik az ablakemelő ha nyitva van az ajtó, szóval valamikor szedhetem szét az ajtóba vezető köteget, szerencsére jön a tél és nem kell tekergetni az ablakot
Ma odaig jutottam hogy visszaraktam az olajteknot, kipufogot, olajnivo csovet, holnap megy fel a hatso lokharito, ket het es szedem le a jobboldalt, kap festest az is, meg a tetokarpitot. Cicereg a generator vagy a klimakompresszor, folyik a hatso telo is.
Meg egy vezerles szett kell, es az ulest is hegeszteni kene.
holnap feltolom rá ma már fáradt voltam, kurvára idegesítően nyekereg most ami számomra érthetetlen
igaz hogy vas csúszik vason de be van zsírozva és mégis nyekereg, főleg ha egy személy van rajta ha hárman hesszelünk rajta csendben van a bitang, akkor meg érezni hogy rág......
Amikor felkérés csodaszép azran az első nyáron fel repedezik 2 év után egy okádék
Fát vagy lenolajkence vagy vekonylazúrral érdemes festeni a többi sajnos egy fos lett a környezetvédők miatt
Mikor festitek
Meg az angol bontost is el kell asnom valamikor ha nem er ide a lampam.
Ha már a porszívó is előkerül
Lehet meg le is mosom meg kiporszivozom.
aztán felbasztam magam hogy csapágyazni kell
Ma odaig jutottam hogy visszaraktam az olajteknot, kipufogot, olajnivo csovet, holnap megy fel a hatso lokharito, ket het es szedem le a jobboldalt, kap festest az is, meg a tetokarpitot. Cicereg a generator vagy a klimakompresszor, folyik a hatso telo is.
Meg egy vezerles szett kell, es az ulest is hegeszteni kene.
igaz hogy vas csúszik vason de be van zsírozva és mégis nyekereg, főleg ha egy személy van rajta ha hárman hesszelünk rajta csendben van a bitang, akkor meg érezni hogy rág......