Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Frissebb nincs!
Mert Neked semmi sem elég??!!
Ez egy 2 hónappal ezelőtti baleset - motoros nem is vett benne részt....
akkor nincs jól
Ma délután kb. fél 5 körül valahol Veszprémvarsány és Ravazd között történt egy motorbaleset: mentők, rendőr, csak a motort láttuk, de az nagyon összevolt törve
Tud valaki valamit? Remélem jól van a srác...
A börtönviselt rakodók beszéltek néha a korpásról ahová betették amiről sokáig nem tudtam, hogy mi.
Nálunk csak korpa volt semmi gyönyörű haj
Pesten nem volt korpa csak asztalosüzem.
mi abba korpatablettákat dobáltunk, pont befért a lyukon
Minek leszűrni? Anno a zsiga difijébe is ment a fűrészpor, hogy csendesedjen, ide is jó az a kis prézli.
olajsütőből kiöntött napraforgó is jó, csak a nagyja prézlit át kell szűrni egy harisnyán
Nem volt itthoncsak fuccs dizelhez valo, az meg kell meg a jobbik kisteherbe.
felesbe kellett volna valami olcsóbb szarral
A köcsög honda kapottt majd 4 liter madarasbol jott totalt. Kar bele de ez van.
és a csapágyas hinta kurva jó lett kb 3x annyit leng egy lökéssel mint előtte, és nem nyekereg végre
tavaszig valami tető félét kell kiagyalni mert szarják a madarak bőszen
a vékonylazúr nem rossz, nekünk az ablakok vannak kenve vele igaz 2-3 évente át kell pamacsolni nagyjából, ekkor nem kell csiszolgatni csak végighúzni az ecsetet aztán jónapot
van 2db 120x150 meg 3db 90x150 mellé 2 db fura forma, hátul 3db 60x60 meg egy 120*60 ezt átkenem kb fél literből
ha sűrűsödik a cucc a féktisztító nagyon faszán oldja, és villámgyors szárad
a tetőnél kellene átkenni a deszkákat csak még nem jött meg az akarat......pedig basztatom az asszonyt egy ideje hogy fesse át mert én fel nem megyek a tetőre
Ahogy ini is írja én sem tudok mást mondani Fának, hogy tartós legyen a színe, ne szívja szét a nap, ne repedezzen az alfája a lenolaj.
Nos ezt úgy kell,hogy lenolajba kb 10% festéket kell önteni.(nem többet) Nem lazúr meg faszságok az felejtő. Síma fémre, fára kenhető festék (trinát, trilak stb.) kb. 1000 féle van
Jó vastagon bekenni a lenolajjal vele, hogy csicsogjon tőle. Hagy szívja magába a fa. Ez a lényeg. Persze alaposan ki kell takarni a faház körüli betont mert a sűrű lenolaj lecsurog és összebasz mindent. Aztán az sem baj ha egy hétig hozzá sincs nyúlva Szépen szívja magába a fa az anyagot, a 10% festék meg leköti kifelé. A következő réteg ugyanez csak 50%-os fesékkel. Itt már nem fogja vastagon bevenni a fa Mert az előző rétegnél a javát beszívta, de a fa van ahol jobban szív van ahol kevésbé erre a rétegre ezért van szükség. itt már elég 1-2 nap kivárás majd lenolaj nélkül festékkel le kell zárni a felületet.
3 sor 1,5 hét. Igen macerásnak hangzik Csak 12-15 évig nem kell hozzányúlni ez idő alatt nem fog repedezni, szétszáradni A színéből fog néhány árnyalatot veszíteni csak ennyi idő alatt.
Megcsiszoltuk gépekkel, majd lekentük ezzel akarta kész ennyi. Nekem olyfasz mind1...
Badacsonyban süt mint az állat!Füvet kellett nyírnom, de már a gondolat is rettenetes volt ! Közben meg leizzadtam.
Szép napot kívánok minden elvetemült motorosnak! A dugás jöjjön rátok!
Helyes!!
Ne tudd meg milyen xar levakarni az egészet: a repedezett, pergő vízbázisúra nem kenheted rá a normális, lakkbenzin higítósat...
Hogy nektek semmi nem jó...