Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cofidis mar megint ?
Aszondod?
Nekem utazik egy lampa, csak egy hete nincs nyomkovetesi adat.
Abbol kijonne majdnem harom ilyen kepzes.
Meg a lampavedo uszoszemuveg, arrol nem is volt adat.
De teny, hogy jo buli volt utasnak lenni. Az XBR-t meg az egekbe dicserte es elkerte 1 körre kulon, mert ilyet még nem vezetett, majd fotozkodott is vele
Mégis orrvérzésig tolja a "képzeseket"
Kíváncsi lennék mennyire jó a tananyag. Minden esetre kitalálta a tuti bizniszt
Mi nem reg voltunk Ferjemmel. 30000-ert tobbet vartunk... Igazabol nem igen mondott ujat, amit ne tudtunk volna eddig is szemely szerint gyakorlotabb motorosnak nem ajanlom.
Itt az összes tagnak összesen nincs annyi pénze...
Cssk 30 rugo es mehetsz is.
igazad van Csak a gyávák kanyarodnak
Egyébkén attól eltekintve hogy én vagyok a legügyesebb, egyszer elmennék egy ilyen kèpzésre, egyrész a kíváncsiság miatt másrészt meg azt tanultam hogy nincs olyan hülye ember akitől ne lehetne tanulni
jo nekik.
Mar nincs turista
Ha kanyarodnál le esne a fagyi közben.
Dehogy,ők Okt-10-18 közt mennek.
Nekem felesleges,sose kanyarodok,csak a fagyi miatt megyek.
Dodor kanyarképzéssel mentek ? ő is ott lesz valamikor nemsokára
Nyugi szeptember vége.Nincs vész.
Majd írjatok ha hazaértetek, csak akkor indulok el
Baszki mindenki ott lesz szeptember végén.
Lehetne fórumtalálkozó.
Vége a nyaralas szezonnak, ilyenkor csak motorosok vannak ott mi ha minden igaz csak október elején megyünk le. A legjobb hosszúhétvégéd szezonkezdő-záró hely Karlobag
Remélem már fogy a forgalom egy honapja autoval voltam rajta akkor gyalázat volt, két hét mulva meg én is megyek motorral pár napra.
Nem tud elfogyni.... miután nyakunkon a jó idő, részemről le is lépek 4-5 napra a horvát 8-asra motorozni...
Szia
Írd meg, mikor tudsz jönni, és intézem!
A tel.számodat küld át privátban!
Nálunk ezt papírfehér monitornak hívják Nektek már színes a monitor?
hát nem Én már úgy vagyok mint ini, hogy tv-t sem nézek
Sok éven keresztül néztem a politikai műsorokat Aztán egyszer csak annyira megcsömörlöttem tőle, hogy elvesztettem az érdeklődésemet iránta Mást meg előtte sem néztem mert elfelejtem a film elejét mire a végéig elér 10 db 15 perces reklámmal
Meg Macgyvert is kéne, akkor tuti a buli. Ami nem bontódik le azt felrobbantja bármivel.
Szerintem neked semmisem jelenik meg a monochrom monitorodon :))