Minden organikus anyagot elfolyósít, es a dns-t is lebontja egy ido utan. Szoval csak egy savas massza marad utana elegendo mennyiseg meglete esetén.Savas egy picit.
Te nem nezel Helyszinelőket?
A kivonat:
Ez a bánstos fasz megmutatta milyen szarul elunk, milydn draga a paprikaskrumpli pesten, kb egy ezres asszem.
Meg is fozte, csak kimaradt a pirospaprika, es es seszinu levest mutatott, mivel tulvizezte.
A legdurvabb hogy ez fel is ment elesben a feszbukra, egy ember nem volt aki megmondta volna hogy haver ez gaz, keresy egy szakacskonyvet es udorj neki megegszer mielott beteszed orszagvilag elé.
Es ez az ipse bejelentkezett a jobbik elnokenek.
Hát pont ez a bosszabtó, hogy nem nyitopk meg semmi ilyen faszságot, viszont erőszakosan nyomják a pofámba a miskolci jelöltjüket. Az épp guglizott dolgok rendben hogy jönnek, bár a fenét se érdeklio mert már addigra elintéztem, de az effélét pont kerülöm.
Nem tudom kinek mi jelenik meg a reklám felületen jobboldalon, de ezt a fideszes vigyorgó majmot már egy csomószor kiikszeltem mégis visszabassza a szentlélek. Nem lehetne politika mentessé tenni ezt az oldalt? Épp elég az utak mentén, a sajtóban meg mindenhol ide már pont nem hiányzik......
Én az ezresben gondolkodom, de ahhoz elkéne adni előbb a varát:) Bejön ez a túraendúrózás a magamódján, de azért a nyomaték és a gyorsulás igényének kielégítésére marad a nehéztüzérség:) Idén ugyan már nem, de jövőre megnézem a pályát is, csak egészség meg térerő legyen:))
Ez így igaz, néha még én is képes vagyok benézni ezt-azt ami akár szarul is kijöhetne(de szerintem mindenki - vagy csak én érzem úgy hogy nem kellő gondossággal jártam el akkor épp ), de azt látom hogy sokszor a rutintalanságból fakad az ilyesmi. Legutóbbi az egyik szlovén túrán volt ilyesmi, szerencsére az autó nagyobb sérülést szenvedett, a motorral végig csinálták a bulit, de ott is hasonló volt a szitu. Ja, és ami a legproblémásabb hogy utassal volt a kolléga.
Te nem nezel Helyszinelőket?
Ez örül, hogy ha bekapcsolódik, nem hogy reklámokkal kecsegtessen
Annyit pofáztam már neki, hogy szerintem meg is tenné
Vagy a többi áll fordítva?
Ez a bánstos fasz megmutatta milyen szarul elunk, milydn draga a paprikaskrumpli pesten, kb egy ezres asszem.
Meg is fozte, csak kimaradt a pirospaprika, es es seszinu levest mutatott, mivel tulvizezte.
A legdurvabb hogy ez fel is ment elesben a feszbukra, egy ember nem volt aki megmondta volna hogy haver ez gaz, keresy egy szakacskonyvet es udorj neki megegszer mielott beteszed orszagvilag elé.
Es ez az ipse bejelentkezett a jobbik elnokenek.
Fasznak keresel fideszesekre, vagy barmire ami politika?