Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nekem Én csak részt veszek:))
Minden organikus anyagot elfolyósít, es a dns-t is lebontja egy ido utan. Szoval csak egy savas massza marad utana elegendo mennyiseg meglete esetén.Savas egy picit.
Te nem nezel Helyszinelőket?
mér pont lefolyó tisztító annak nem bírom a szagát
nekem semmi sem jelenik meg én szerintem 15 éves windózt használok egy 13 éves gépen
Ez örül, hogy ha bekapcsolódik, nem hogy reklámokkal kecsegtessen
gratulálok hozzá
Úgyvan. A sekély gödör mar kesz van, csak pár rekesz lefolyotisztito kell es senki nem azanosit soha a budos eletbe.
ezt már én is mondtam neki de ez beígérte, hogy elás az udvaron
Annyit pofáztam már neki, hogy szerintem meg is tenné
Azt kihagynám
mé nem mentél zotyához fikázni a bútorait
Azt a kawasaki mé áll fordítva?
Vagy a többi áll fordítva?
Azért van benne rácio, asszem az alapitvany es az allami tamogatas egy jo massziv 1-1,5 milliardra rug. Szoval ezt azert mar lehet picit menedzselni.
Mindjárt gondoltam:)) A jobbik teljesen lesüllyedt a jelenlegi politikai szintre, de ahogy látom igyekszik alulmulni azt is......
A kivonat:
Ez a bánstos fasz megmutatta milyen szarul elunk, milydn draga a paprikaskrumpli pesten, kb egy ezres asszem.
Meg is fozte, csak kimaradt a pirospaprika, es es seszinu levest mutatott, mivel tulvizezte.
A legdurvabb hogy ez fel is ment elesben a feszbukra, egy ember nem volt aki megmondta volna hogy haver ez gaz, keresy egy szakacskonyvet es udorj neki megegszer mielott beteszed orszagvilag elé.
Es ez az ipse bejelentkezett a jobbik elnokenek.
Amúgy tesznek, anélkül nem jó......
Hogyne, biztos valami faszság az is :))
Probalj rakeresni a Jakab Petire, fasza paprikáskrumplit főz, felétek nem tesznrk bele pirospaprikát?
Hát pont ez a bosszabtó, hogy nem nyitopk meg semmi ilyen faszságot, viszont erőszakosan nyomják a pofámba a miskolci jelöltjüket. Az épp guglizott dolgok rendben hogy jönnek, bár a fenét se érdeklio mert már addigra elintéztem, de az effélét pont kerülöm.
Nekem 18650 es akkutöltőket, mi9 se övtokot es alpinestars celer kesztyű-t dob fel.
Fasznak keresel fideszesekre, vagy barmire ami politika?
Nem tudom kinek mi jelenik meg a reklám felületen jobboldalon, de ezt a fideszes vigyorgó majmot már egy csomószor kiikszeltem mégis visszabassza a szentlélek. Nem lehetne politika mentessé tenni ezt az oldalt? Épp elég az utak mentén, a sajtóban meg mindenhol ide már pont nem hiányzik......
Határeset.....de ott már elég fos lehet, 180-ig jó......
Megy az 210-et.
Lófaszt
Varával remélem.
Én az ezresben gondolkodom, de ahhoz elkéne adni előbb a varát:) Bejön ez a túraendúrózás a magamódján, de azért a nyomaték és a gyorsulás igényének kielégítésére marad a nehéztüzérség:) Idén ugyan már nem, de jövőre megnézem a pályát is, csak egészség meg térerő legyen:))
Ez így igaz, néha még én is képes vagyok benézni ezt-azt ami akár szarul is kijöhetne(de szerintem mindenki - vagy csak én érzem úgy hogy nem kellő gondossággal jártam el akkor épp ), de azt látom hogy sokszor a rutintalanságból fakad az ilyesmi. Legutóbbi az egyik szlovén túrán volt ilyesmi, szerencsére az autó nagyobb sérülést szenvedett, a motorral végig csinálták a bulit, de ott is hasonló volt a szitu. Ja, és ami a legproblémásabb hogy utassal volt a kolléga.