Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké.
Nem.
Komoly dolgok ezek kérem...
Jön valaki ebéd után baszatni egyet...
Beszéljünk komolyan Lulu.
Értem hogy alkotói válságban vagy,a legutóbbi egyhetetes Legend GSXR galériára se volt már a kutya se kiváncsi,nem tudsz már régóta egy normális kreatív oltást sem kitalálni,csak egy panelt szajkózól.
Érteméné hogy szerelmes vagy belém és a válságod miatt ragaszkodsz hozzám.Nyilvánvaló,mert 3 nap betegszabi után is velem foglalkozol.
Jótanács,ne tedd.
Az igazság hogy gyakorlatilag mindenki rühell téged,szívós munkával elérted.Tippem szerint a fórum 98%-át az se érdekelné ha a meleg hányásodba fulladnál.
Szóval ha egy mód van rá próbálj meg azzal a 2-3 emberrel aki hébe-hóba szóba áll veled kontaktust keresni ha magányos vagy a hétfői capella akció után.Ne velem foglalkozz.
Magában beszél, már lulunak hívja magát.
Lulu,segíts magadon.
Ennyire képtelen, segítene neki az embe, hogy egy fasszal kevesebbet szopjon, mondjuk ő nem pénzért, hanem élvezetből teszi, ezt láthattuk kőbányán.
Kell is a pénz mert szerintem megint megfektette a motort,és a kínai előre kéri az idomok árát.
Baszki már azt hittem Lulut befektették a proktológiára annyi volt a hétfői akciós kuncsaft.De nem,él és virul.
Nekem nem lételemem a fórum, mint ratyedli zoli32 lulunak és társainak.
Mit vársz? Láthattad, milyen karbantartott motorokkal mennek oda az emberek, az ilyenektől ne várj sokat.
Alza.hu....feleennyibe kerül és egy köszönöm elég lesz providentes köcsög.
provident az sokkal jobb
Akkor azt kihagyom,.
Az bukta.
Full kezdőnek megéri
Aki régebb óta tolja meg ha szarul is az nem nagyon tud megváltozni
Pl gyerekem most tanulja az a2 kategória
Aztán át kellett vinnem a kölcsön motort egy várossal arrébb
Aztán ha itt voltam nyomtam pár kört a rutin pályán (mondani se kell hogy egy supermotoval nevetséges) de a visszafordítóban automatikus lábletétel volt hiszen a kanyarban kint kell lenni a lábnak
https://polirtech.hu/Shiny-Gar...

Ez meg a másik, pont innen rendeltem. Ezzel vigyázni kell mert fehér foltot hagy maga után ha nem mosod le rendesen de a bogarakat elég könnyen leoldja.
Kiprobalom, ha hagyom kesobb nagyobb melo.
Ne költs feleslegesen arra a törött romra!
GreenStar, nekem elég jól bevált illetve egy másik álltalános tisztító. Befújom, picit hagyom hatni és egy kör alakú erősebb ecsettel alaposan átbizterélem. Nem egy gyors munka de nagyon jól leszedi egy nagyobb esőben motorozás után is ezt a csúnya matt szürke koszt.
Az autóban műszerfalat, ugyanígy átsikáltam. Rendszeresen tisztítom azt az autót de ez rengeteg koszt leszedett.
Az azert teny hogy lapáttal utnek minden ktm formatervezot.
Csak ugy.
Plusz kene valami fasza kegyszer motormosasra, a multkori esomenet utan a sok zegzugba beferkozott ilyen igenfinom porszeru cucc,.
Felnitisztito kefe, ilyen speci nem is szivacs hanem sok hurkas bizgere van a mosocuccon. De ez a sargas szemet ujra visszajon szaradas utan. Szelepfedelen, kipufogo alatt stb.
Na akkor ez el is dőlt rakok fel egy szett d212-t előtte kimegyek begyakorlom a kanyarokat és megmutatom neki mi az a tempó

Rengetegen isszák a szavait, nagyon sok ismerősöm mondja vissza szóról szóra ugyanazokat. Aztán elmegyünk motorozni és 2kanyarig látnak. Természetesen sportmotor mert az a menő... az én kis túramotoromat meg lenézik aztán jön a reakció “ nem gondoltam volna hogy egy ilyen motorral így lehet menni”, félre èrtés ne essen, nem én vagyok pro hanem ők gyengèk nagyon, van akin lehet segíteni de van aki nem is tudna átvinni a motorozásba amit elmond a Dodor vagy én mutogatok neki.
Ahh, Revolut bankkártya.