Eddig nekem is,de ez valami pitney bowes nevű céggel küldte,és csak a tracking adatok feltöltése van a nyomkövetésnél,már 10 napja,semmi hogy mikor hol tart,valszeg spúr volt és nyomkövetés nélküli levélként adta fel.
A speedy nem csóróskodik,royal mail-el küldi.
Tényleg. Bocs hogy zavartalak ilyen csekélységekkel. Viháncolj csak tovább mások baján, egyszer eljön a te időd is,majd hasonlóképp reagálom le. Az öregség nem egyenlő a bölcsességgel,csak szólok.
Sadolin nekem is pereg 2 év után.
Pedig direkt a legkültéribbet vettem, UV álló, 5csillag, 100évig tart, meg mindent...lófaszt.
Szóval innentől kezdve nem vagyok hajlandó drága anyagot venni, mert az olcsó rosszabb ennyivel.
Amin a grafitos zsír sem segít az tényleg szar. Biztos valami fos perlites vas (betonvas), na az nem hajlandó csúszni sehogy.
Rendes acéllal nem szokott gond lenni.
Na elkövettem a hibát hogy vasárnap mentem motorozni. Baromi lehangoló volt....ennyi köcsögöt az utakon.
Az az alap hogy kanyarban mindegyik fasszopó átjön az én sávomba, de még a motorosok is nyomingerek voltak. Ott pipiskedik két sáv között, de el nem engedne. Basszus ha nem érzi a motort, ne menjen be a kocsisor közé. Hétköznap 1000* normálisabbak az emberek.
Figyelnek, előzékenyek, és viszonylag vezetni is tudnak ehhez képest. Tiszta felüdülés volt a reggeli dugó melóba jövet.
Ja, és koönemöegy vélemémyen van veled az baszogatás, kötekedés. Pedig nem. Csak nem ujjongunk egy halálos baleset felett és nem általánositunk hog fasz volt, mert nagyon sokan épp rosszkor van rossz helyen és pont a fasz nem halt meg hanem a vétlen. De mindegy, ugysem érted meg.
Engem pedig a mindenáron kötekedők irritálnak nem kicsit, akiknek nincs a közelükben olyan akit baszogatni tudnának , ezért itt élik ki a ferde hajlamaikat!!
A speedy nem csóróskodik,royal mail-el küldi.
Pedig direkt a legkültéribbet vettem, UV álló, 5csillag, 100évig tart, meg mindent...lófaszt.
Szóval innentől kezdve nem vagyok hajlandó drága anyagot venni, mert az olcsó rosszabb ennyivel.
Majd meglátjuk. 1 hónapot már egész jól kibírt
Rendes acéllal nem szokott gond lenni.
Az az alap hogy kanyarban mindegyik fasszopó átjön az én sávomba, de még a motorosok is nyomingerek voltak. Ott pipiskedik két sáv között, de el nem engedne. Basszus ha nem érzi a motort, ne menjen be a kocsisor közé. Hétköznap 1000* normálisabbak az emberek.
Figyelnek, előzékenyek, és viszonylag vezetni is tudnak ehhez képest. Tiszta felüdülés volt a reggeli dugó melóba jövet.