Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van, a kis TS 100-at a 150-es 105-öt ment óra szerint bár akkor még nem volt sebhatároló a tgk-kon így egy zil vagy benzines robur simán letolt velük.
Na az ilyeneket is elkezdhetnék már kiszedni a rendőrök.
Nekem a 125-ös MZ TS is picivel nagyobb sebességre volt képes mint a kamionok. Szóval ez sem indok, mert az összes MZ csak gyorsabb volt.
Ilyen már velem is volt. én meg visszaordítottam, hogy ne velem ordítozzon, mert a seggembe állt egy buzi, és veszélyeztetett, ezért előle menekültem. Szóval ennyibe maradtunk

Mondjuk azért rendőrök közelébe legalább látszólag szabályosan szoktam menni
Kb.
Bár engem nem is a tömeg zavar. Az sem zavar ha valaki szabályosan megy, vagy lassabb nálam (eleve mindenki lassabb nálam ), hanem a fogalmatlan, közveszélyes idióták. Amíg ezek a forgalom kis részét teszik ki, legfeljebb kikerülöm őket, mert hát előfordul, de amikor mindenki az, akkor eldurran az agyam.
Kizárólag Sandisket veszek. Ez az egyetlen megbízható márka, de hamisítják, szóval ne kínából vegyed
Mondjuk azért olyan mint a maruti mert az.....én is most tudtam meg mert eddig nem érdekelt, de egy maruti motor van benne ami viszont elég jónak tűnik.
szo-szo.....igazából kívül nincs az alján meg a kötéseknél a hegesztéseknél kezdődik valami, azzal vagy kezdünk valamit vagy úgy hagyjuk végülis ha 2-3 évet kibír akkor már jó, ha többet még jobb.
Az olyan mint a maruti,rozsda hogy áll benne?
Elég bonyolultnak látom!?
"vettünk Anitának autót.......izé, annak látszót..." 4 kereke van, és kormánya?? Akkor mi a baj??
Noh,beért a cellatartó kínából.Egyenlőre ilyen egyest vettem mert tudja fene hogy kéne rendezni őket.
A terv hogy 3s-es BMS-t vettem.12v minnél nagyobb kapacitás a cél.
Így első körben 3 sorba 15 cella menne.
A kérdés hogy az már megy hogy sorba kötve a feszültség nő párhuzamosan a kapacitás,ezért is kéne a 3 sor.Remélem jó ez így?Vagy hülye terv. Tudom leaf cella.
A másik hogy a BMS-re bármilyen 12v.-os trafot rá lehet tenni és tölteni az egész csomagot vagy kell még valami elektronika,nem mindegy milyen trafo stb?
konkrét laikus nyelven elmondott infot ezügyben nem nagyon találtam.
Egyenlőre 230v-ról lenne töltve,de a cél egy 12v-os lakóautó töltésvezérlő és 3-4 napelem rákötése.Lakóautóba .

A BMS ez lenne.De még nem ért ide.
https://www.ebay.com/itm/3S-12...
Soha.....vagy mi.
Annál azért jobb bár a fene tudja, azzal csapágyasan még elmentem vagy 20000-et mikor eladtam és a vevő igen örült neki pedig tudta, hogy a csapágy kopog. Ez majd meglátjuk mennyit megy el amúgy nem mentünk el a suzuki vonaltól csak nem swift hanem alto lett.
amúgy persze,nem előzünk záróvonalon senkit. ...
Jobb-rosszabb mint a fekete swift?
Nem azért írtam mert én nem csinálom hanem, hogy jelezzem tisztában vagyok azzal, hogy nem jól csinálom. Jó, hogy lett az a szabály, de lehetne életszerűbben is vagy legalább szélesíteni a sávokat.
Még én is azzal járok így csak a fejem ingattam a kamionsor mögött akik próbálták kikerülni, de a héten már autózni fogok ha rosszra fordul az idő mert tegnap végre vettünk Anitának autót.......izé, annak látszót...
Ez csak ilyen ideges tipus volt.Szembe nem jött senki vagy 200 méteren.
szerintem meglepődött,egy kamion megállt neki,nekem jobbról jött ki egy utcából a kamion előtt felém.És ott voltam,meglepiként.
De jobbról nem kerülök tötyögó sávot mert bármikor jobbranézés nélkül válthatnak sávot és elbasznak.
Így meg max megbüntetnek.Egy szembejövő kontra sávomban bármikor elférek két autó közt.
Ezért IS jobb motorral.
Kocsival idegesítene.
Hááát elvileg csak sávon belül lehet ha van hely, ha nincs akkor nincs előregurulás sem, autópályán a leállósávos előrehaladás köziges és azt hiszem 100000-et ér.
Nem látom az "oktatómat" ??!!
Előző héten délelőttösként minden nap 2 után Kecsótól Bp.-felé a négysávoson találkoztam egy ETZ-s sráccak aki kurvára feltartotta a forgalmat, a kamionok előtt tötymörgött ezzel előzésre kényszerítve azokat akik meg ezzel lassításra a belső sávban haladókat (kreszjobbantudorok figyelmébe, ott lehet kamionnal előzni napközben azt csak autópályán és autóúton tilos) és ezzel a srác vidáman elvolt egész héten és gondolom ezután is így megy majd. Katasztrófálisan sok az indokolatlanul tötymörgő akik még csak nem is feltétlenül öregek sőt a 30-40-es korosztályból kerülnek ki mifelénk (persze van nyilván öreg is, de ha átnézek már nem ők dominálnak) és kurvára balesetveszélyesek azzal, hogy 50-70 között mennek a főutakon 90 helyett a városról nem is beszélek.
Legközelebb inkább ne tedd, a szembejövő kamion záróvonalnál átjön az én sávomba , és még ő dudál nekem?
Engem meg leordított egy motoros rendőr mert záróvonalon kerültem a kocsisort.