Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindneki próbálja elkerülni a hét eleji esőt ? mi is a hét közepét néztük ki startnak, de mi meteorak célpontot tűztük ki
Nrm biztos, kb delben tudok startolni.
Akó majd integetek.
Bizony az.
Vagy a telefon hülye vagy a forummotor.
Szintén pénteken go
Horváth 8-asozás
Szintén pénteken go
Horváth 8-asozás
Egyelőre péntekre szép időt mondanak a meteurológusok, nekik pedig annyit ér a szavuk, hogy amit mondanak az úgy is van vagy mégsem! mint a politikusoké!
Na ezt en is, penteken go.
Esoruha benn lesz.
Remélem a második fele már napsütéses lesz. Motorzás lesz, és utálom az esőt és a motorozást egyidöben ugyanazon a helyen
Igyekezz meggyógyulni, szurkolunk Neked!!
20-es kisautomaták vannak, mind a 3 fázisban nagyon pörögne , öröm lenne látni milyen jól van csapágyazva!!
Gyakorlatilag igen.
Ezen is ment a felháborodás, hogy ha megsérül a betörő a házadban, akkor te vagy a felelős.
Szóval akaszd le a fázist a kilincsről
Köszönöm szépen kedvességed!
Mielőbbi jobbulást kívánok neked!
Én meg rakok össze 3 karbit a nappaliban, ha megunom, leülök kicsit fejleszteni. Hamarosan műtét, és mehetek újra.
Nem baj az, sose bánd!
Ne fogd rá az "öregedésre " a lustaságodat, úgyis mindenki tudja , hogy csak lazítani szeretnél , szedd össze magad és tegyél mindent frissen fiatalosan!!! Azt a fűzfán fütyülő rézangyalát!!
De ha őszinte akarok lenni: egyre kevesebbszer van kedvem motorra ülni. Öregszem, vagy mi a fene...
Nincs most sajnos időm motorozni - a ház körüli dolgaimat próbálom rendezni még a rossz idő beállta előtt. Festegetés, csatornajavítás, miazmás.... Hétfőtől szabin leszek egy hétig, de sajnos több napra is esőt mond.

Mi a helyzet itt? Voltatok ma valamerre?
Tegnap nekem is elszakadt egy kicsit. Megyek 100-al, és megelőz az autós, aztán én mint a hlye visszaelőztem. Csak nekem kb.4 km-múlva el kellett fordulni! Nem arra mentem!
"a csúszós murvás utakon van nagy előnyük a kétkerekűvel szemben " Ez érthető, egy helyett két kerék tolja!!