a "szakértők" mondanak sokmindent
mit írtam bárorság és rutin függő
persze nincs benne difi meg ilyenek az tény, meg is borulhat az is tény, meg az is hogy aki nincs hozzászokva egy kibaszott foshalom az egész
én mentem ilyen négykerekű szarral kb 500 métert és úgy döntöttem amíg fel tudok mászni a motorra többkerekű motor nem lesz a háznál
de csapattam quadosokkal nem keveset, kanyarban verhetetlen volt mind pedig nem profi volt egyik se csak szerettek quadulni
főleg a csúszós murvás utakon van nagy előnyük a kétkerekűvel szemben
"Hogy bekotve nem ez lenne az reszletkeredes.Es nem mentseg." Ez olyan mintha én valami hülye meggondolásból, vagy csak véletlenül, rámarkolnék a 400V-ra, égnek bszom a bocskort, és a villamosműveket csuknák le??! Az én meglátásomban.
Ez is bennevan.Tenyleg nezd meg.Elmondja.
Halalos kozlekedesi baleset okozasa.Ez a teny.Hogy bekotve nem ez lenne az reszletkeredes.Es nem mentseg.
Szoval ha az a hulye bekoti nekem is jobb lenne.Mondjuk pipi hulye,szoval csak az segit ha nem talalkozununk es a halalaval massal baszik ki.
Te megnezted?
A 17. perc utani elso 5 percet?
Segitek baszki
Ketten koccanunk,en vagyok a hunyo,be van kotve,kiszallunk,anyazunk,mergelodunk,kitoltjuk a balesetit,en fizetem a novelt biztit neki jol-rosszul megjavitjak a kocsit.
Nem koti be magat,lefejeli az ablakot kitorik a nyaka,meghal.
Engem lecsuknak halalos baleset okozasaert,pedig az o elete nem?Baszki,egy koccanas de az en eletem is gallyra megy.Felfogod?
Tapolcán ma veterán autó-motor találkozó volt! Volt még T5-ös Pannónia is 1964-es gyártású! Az autók közül tetszett nagyon , egy nagyon öreg Citroen , nagyon szépen rendbe téve!
Ha van valakinek megélhetése egy ciklusra való, elég elszánt, dühös, bosszúálló típus esetleg, és VANNAK ELVEI, igen nagyon megtudja keseríteni a gecik életét. Az ilyen emberrel szemben max. a fizikai agresszió a hatásos, oda meg még talán nem értünk el.
Ezt nem tudhatjuk előre, az, hogy párton kívüli, eleve függetlenebbé teszi mindenki máshoz viszonyítva.
Sejteni lehet a hatalmi összefogásokat, sejtem, hogy a fővárosban a pénz mozgat mindent és mindenkit, és sejtem, hogy szélsőjobb és és szélsőbal dobszó mellett a Parlament előtt leszopkodná inkább egymást is, mintsem kiengedjék azt, amit eddig összeharácsoltak. Mi a bizonyíték? Hát az, hogy eddig senki nem került börtönbe, Hagyó az egyetlen kivétel talán, de ő hüje volt.
A puzsér nem politikus.nincs háttere.Simán bedarálja mindkettő oldal.
Olyan szinten nem lesz mozgástere hogy csak ül és néz mint hal a szatyorban.
A karigerit meg már most bedarálták.Ő most is néz mint hal a szatyorban.
mit írtam bárorság és rutin függő
persze nincs benne difi meg ilyenek az tény, meg is borulhat az is tény, meg az is hogy aki nincs hozzászokva egy kibaszott foshalom az egész
én mentem ilyen négykerekű szarral kb 500 métert és úgy döntöttem amíg fel tudok mászni a motorra többkerekű motor nem lesz a háznál
de csapattam quadosokkal nem keveset, kanyarban verhetetlen volt mind pedig nem profi volt egyik se csak szerettek quadulni
főleg a csúszós murvás utakon van nagy előnyük a kétkerekűvel szemben