Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszod ne kelljen már 3-szor is előkeresnem mit állítottál Válltig állítottad, hogy autóból előre bizony képtelenség kirepülni azt még valami töréstesztes videót is linkeltél hozzá.
Ha felmérgelsz a keresővel nó perc alatt kikeresem neked, már csak azt kell megtalálnom melyik fórumban volt bár sokban nem lehetett
Már nem emléxem pontosan valamit vagy vittem, vagy hoztam még a tömpe orrú toyotámmal, de a földeákot nem felejtettem el pedig asszem akkor jártam utoljára arra. Mondjuk a falun csak átmentem
Te hulye vagy, az smafu hogy letorod a kormanyt, vagy hogy a fejtamla es az ules kozti 15 fentin atmesz elorol hatra meg vissza, az 5-10 centis pup a szelvedon ahol allitolag atmesz ott sincs semmi fiziologiai dolog, vagy hogy korbefejeled a a csaladot?
Ha ez nem gyoz meg en vagom ki az osszes biztonsagi ovedet minden kocsidbol.
na viszatértem a kajázás után
Szóval: A faszi egyetlen szót sem mond arról, hogy miért jó ha be van kötve az ember balesetmegelőzésileg. Tehát fiziológiailag milyen behatásoktól véd meg egy baleset során.
Kizárólag a jogi oldalát taglalja, hogy azért kösd be magad meg mindenkit aki az autódban ül, nehogy ez miatt megbüntessenek vagy börtönbe kerüljél
Tényleg jó vidi
Mit csináltál Te Földeákon?
Lehet inkább nekem írta, mert csak akkor csatolom be ha rendőrt látok, de ha elment , ki is pattintom ,mert zavar. Ez is csak egy eszköz , hogy hülyét csináljanak az állampolgárból.
A szuf rendszerben ingyenes a vizsga idejen rogzitett km. De csak az itthoni forgalombahelyezeskortol.
van fizetos ami europara is rakeres vazszam alapjan, az fizetos pl carvertical.
Dehogy, en azt allitom hogy kirepulsz es kurvara nem setalsz el serules nelkul. Amugy az esetek fel szazalekaban eled tul.
Ezt nem nekem írtad Én még a városban is bekötöm azóta amikor 2003-ban Földeákon 3000 ft-ra büntetett a rendőr a biztonsági öv hiányáért
Viszont amit te állítottál, hogy nem lehet kirepülni az autóból ha nincs bekötve az öv pont ebben a videóban ez a faszi cáfolja 19:42-nél
Azt az ajtót be kell heggeszteni és nincs vele gond Már ha van még mit mihez heggeszteni
Ennek honnan lehet utánna nézni, mi mennyit futott valójában?
Ezt mondjuk igy cseszhetem. 0,16v belul van az osszes cella elterese. Konkretan a legkisebb 3,99v a legnagyobb 4,15v.
max. 0,1-0,2V differencia, magyarul eltérés! Nekem nem volt ilyenem, de utánaolvastam alaposan egyik ismerős kérésére, és meglátásom, ezzel addig nincs baj, amíg nincs baj!! De, ha valami bebszik akkor qrva nagy cumizás van!!
Kinai bms, szoval kiszedem, feltoltom, ami megakassza a projectet mer a pici lapka toltot forditva tettem egy cellara es fustel megy.
A 4 agyas uj tolto meg 4,25-4,3v ra tolti a cellakat. Szoval addig sehova, meg jon ket 4 agyas usb re kotheto tolto, remelem az nem tolti tul.
Mennyi az a kozel ugyanannyi feszultseg?
Ha jó a BMS akkor lekezeli...olyan 30 óra töltéssel kiegyensúlyozza.
Ha nem annyira jó, akkor van némi kockázata, hogy túl nagy a különbség, és a magasabb feszültségű cellákat túltölti kicsit.
Én feltölteném kb. egyformára.
Osszeallt az akkucsomag, bar van kerdes.
Ugy valogattam hogy mind 1500 mAh felett van. Szinte mindegyik 4,03v felett van, a szoras kb 4,03-4,14 ig megy, gondolom ez a feltoltott cella. De van 3-4db ami kb 3,6 v korul van, vegyem ki es toltsem fel oket vagy ezt lekezeli a bms, van e hatranya ezeknek a cellaknak ha igy benn maradnak?
úgy fikázd hogy szerintem a következő 20 évben nem keresel annyit mint amennyibe ez most van
persze attól még semmi értelme de úgy kell nézni mint a piramisokat:
valaki eltervezte hogy legyen és lett is....ennyi......
" wifiről megy, kemény 20 km/ h-val " Van aki ráér, annak ennyi éppen elég! Akinek meg nem elég , az tolja gyorsabban!

Kuplung, gáz nincs, wifiről megy, kemény 20 km/ h-val
Növesztem a szakallat.
És végül szakállat növesztettél, vagy vettél inkább zöld kontaktlencsét és gyakoroltad az őzike tekintetet?
Középsuliban szopattuk egymást azzal, hogy egy kis kapacitású kondit feltöltöttünk pár száz voltra, amolyan villanypásztor szerűen, aztán oda dobtuk havernak az meg reflexből elkapta
Aki raer, az raer. Elvileg csutortokon indul a csapat, en csak egy nappal kesobb.
Majd ha jon a valsag es csodbe megyek kivandorlok a diktatura elol spanyolba.