Nekem tetszik a Puzsér. Látszik, hogy komplex világképe van, nem kell feltétlenül tetszeni, de ő nem sablonokban, genderi gyűlöletben, nyugger-szot üdülői vágyakozás, nem fellegekben képzeli el a jövőt.
Nyilván a napi politika egynémely esetben meghátrálásra kényszerítené, de akkor is látszik, hogy tőle nem tudsz olyant kérdezni, amire ne tudná a választ és nem hosszas öööö-zés után a pártideológiának megfelelő kitérő választ adja.
Nekem sprinterem is van, négyszáz fele van az órája 2.9 öthenger, gecimódon tol és leszarom , h rozsdás az ajtó alja, hollandiától albániáig mindenhol megfordultam vele, de érzésre van még benne ugyanennyi.
Azért a Fluke elég jó. Abból is vannak olcsóbbak, olyan 40ezerért egy alap cucc
Amúgy tök felesleges valóban. Ezek RMS multiméterek. A radar középfrekijét direktben szoktuk mérni vele, arra megéri, de arra hogy megmérj egy akkufeszültséget semmi értelme.
Olyan 7-10rugó körül már lehet találni jó műszert.
Ma délután használtam az enyémet, ez "Mastech"-nevű gondolom ez is kínai lehet, de eddig még nem volt baj vele. Van ezen is minden szr Hz, meg C-fok is, de nekem eddig még nem kellett olyat mérni vele! Sőt van rajta olyan is amit nem is tudom hogy lehetne megmérni dB, Lux, %RH, és egyebek. De nekem elég, ha V, -ot és társait tudja.
Nem érdekes ez, hanem értelemszerű.
Az én Hiace-m 2001-es, családi autónak használtam amíg el nem adtam tavasszal, már bánom mint a kutya, aki tízet kölykezett. 145000 km volt benne, ebből tél és latyak mondjuk 200, amikor menet közben kapott el néha. Ezt a környezetemben mindenki tudta, többen hülyéztek mint akik nem, mert a szar időben, értsd latyak meg hó meg jég, akkor taxival mentem dolgozni. Jött a szöveg az autó van értem és nem én az autóért, meg hogy nem tudok vezetni, hiába mondtam, hogy tudok, meg hiába megyek szöges gumival lépésben vigyázásilag, ha jön a rohadt cigány oldalról a nyárigumis szarkupacával.
Szóval amikor megemlítettem a haveroknál, hogy autócserében gondolkodom, mert megbolondultam, AZNAP jött a építési vállalkozó, hogy ha komolyan eladó, akkor vinné is. Vitte is, alku nélkül nagyon-nagyon-nagyon jó áron.
Tehát a jó autó ELKEL hirdetés nélkül az ismerősök között, amit a hirdetéseknél találsz, az már nem olyan jó vétel. Széthajtott, visszatekert szarkupac, hát ezért van az, amit leírsz...
Amúgy amit vettem helyette, egygazdás, ment a km számláló a nyilvántartásban felfelé egyenesen jó lapos szögben, mert 6 évesen 29000 km volt benne. Nyugdíjas bácsi, az sem használta, mert nyugdíjasan ingyé' utazott a tömegközlekedéssel mindenhová, az autót meg a nyugdíjából kellett volna tankolnia.
Ez valóban ilyen, nagyon ki kell fogni az elsőgazdás autókat, de már azokat is tekergetik az első bizományos eladásnál. Akkor van szerencséd, ha ismert autót veszel, akár futárcégtől is, amit mondjuk ismerősöd hajtott és meg tudod venni.
Fluke is, meg még van néhány nagy név. De valóban az az istenkirály. Van benne olcsóbb példány is, de az is ötven körül van. A legtöbb multiméterük azért specifikus valamire, de elég nagy a szórás árban. Nekem asszem négy fluke van, abbol a legdrágább háromszáz felett van árban, de van attól drágább is. Bár azok már szkópok is egyben, de verik a milla szintet, az analizátorok meg jóval felé is mennek.
Ismerős vett egy merci sprinter
Első évben 200 felett futott
4 évesen lesz benne minimum 800 de inkább 900, vissza lesz tekerve 120ra aztán el kész adva friss műszakival mert nem megy a cég....
Utána kiderül hogy a sprinter szar mert alig van több mint 300 benne és széthullott
Érdekes ez a használtautó piac.Random kiválasztottam 5 kistehert.Ebből 4 db 100-300e km-el kezdte az életét,majd ment 150-200e-ret itthon és hipphopp eladó lett.
Magyarul.Veszünk valami külföldön,visszatekerjük 100-200e-re addig megyünk míg összedőlés előtt vagyunk és eladjuk 3-400e-el.
Egy van ami 0-448e-ig egy gazdás nyílegyenesen megy fel a km szám.
És érdekes annak a sárvédődobjai nincsenek szarráhorpasztva.
Nyilván a napi politika egynémely esetben meghátrálásra kényszerítené, de akkor is látszik, hogy tőle nem tudsz olyant kérdezni, amire ne tudná a választ és nem hosszas öööö-zés után a pártideológiának megfelelő kitérő választ adja.
https://auto.indavideo.hu/vide...
Akkor már egy kínai szkóp és az legalább használható.
Amúgy tök felesleges valóban. Ezek RMS multiméterek. A radar középfrekijét direktben szoktuk mérni vele, arra megéri, de arra hogy megmérj egy akkufeszültséget semmi értelme.
Olyan 7-10rugó körül már lehet találni jó műszert.
http://fototortenet.blogspot.c...
És így még szakállat sem kell növesztened
Az én Hiace-m 2001-es, családi autónak használtam amíg el nem adtam tavasszal, már bánom mint a kutya, aki tízet kölykezett. 145000 km volt benne, ebből tél és latyak mondjuk 200, amikor menet közben kapott el néha. Ezt a környezetemben mindenki tudta, többen hülyéztek mint akik nem, mert a szar időben, értsd latyak meg hó meg jég, akkor taxival mentem dolgozni. Jött a szöveg az autó van értem és nem én az autóért, meg hogy nem tudok vezetni, hiába mondtam, hogy tudok, meg hiába megyek szöges gumival lépésben vigyázásilag, ha jön a rohadt cigány oldalról a nyárigumis szarkupacával.
Szóval amikor megemlítettem a haveroknál, hogy autócserében gondolkodom, mert megbolondultam, AZNAP jött a építési vállalkozó, hogy ha komolyan eladó, akkor vinné is. Vitte is, alku nélkül nagyon-nagyon-nagyon jó áron.
Tehát a jó autó ELKEL hirdetés nélkül az ismerősök között, amit a hirdetéseknél találsz, az már nem olyan jó vétel. Széthajtott, visszatekert szarkupac, hát ezért van az, amit leírsz...
Amúgy amit vettem helyette, egygazdás, ment a km számláló a nyilvántartásban felfelé egyenesen jó lapos szögben, mert 6 évesen 29000 km volt benne. Nyugdíjas bácsi, az sem használta, mert nyugdíjasan ingyé' utazott a tömegközlekedéssel mindenhová, az autót meg a nyugdíjából kellett volna tankolnia.
140 literrel megnövekedett a levegő tárolási kapacitásom, és messze nincs még vége a növekedésnek, csak mára meguntam
Első évben 200 felett futott
4 évesen lesz benne minimum 800 de inkább 900, vissza lesz tekerve 120ra aztán el kész adva friss műszakival mert nem megy a cég....
Utána kiderül hogy a sprinter szar mert alig van több mint 300 benne és széthullott
Magyarul.Veszünk valami külföldön,visszatekerjük 100-200e-re addig megyünk míg összedőlés előtt vagyunk és eladjuk 3-400e-el.
Egy van ami 0-448e-ig egy gazdás nyílegyenesen megy fel a km szám.
És érdekes annak a sárvédődobjai nincsenek szarráhorpasztva.