Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még olyat sem amelyik nem rozsdásodik
Ez kicsit bonyolultabb mint hogy ranezesre ugyanaz.
Spec a cbr honda es a regi street fekje olyan sznten csontugyanaz hogy oda-vissza felszerelheto.
De jobban megnezve a triumph nissinje nagyobb dugattyuátmérovel rendelkezik es magasabb is, igy a dugattyu kilog a nyereg sikjabol, vekonyabb fekbetet mehet csak bele, a felso munkahenger teljesen mas szeria. Szoval a hidraulikus attetel igen fontos lehet. A vekonyabb betet meg leheht segiti az erzetet, vagy mittudomen.Lenyegesen jobb volt.
Nem furdik a csávo
A. Motort kintre kell felakasztanii nem a bodet budösizeni vele nem láttad azt a képet amlkor egy fos hondát mlnt a tied egy személysuto hátuljára akasztottak mlnt egy biciglit
Neked még szóltak az elvtársak, hogy a klímaváltozásról az Orbán tehet, tehát szükségszerűen létezik?
https://index.hu/techtud/2019/...
Fura ez a fék
Pl minden drz ismerős panaszkodik hogy szar az első fék nem elég hatékony. És tényleg mert ami most van nekünk is avval nem tudom állóra fékezni a kereket aszfalton
Ugyanez a fék volt az xr400-ban is annál meg tök hatékony volt akár a hegyen akár az aszfalton
Mondjuk a fékbetét nem volt mindegy mert a gagyi Brenta vagy mi a szar vérszegényebb volt egy kicsivel ( meg el is kopott 3 napon belül) de a minőségi cucc jól fogott meg évekig kitartott
Meg pl az első generációs busa.... a bicikli v fék jobban fogott
Ma találkoztam egy sraccal, Tesla modell s-t hajt, 300e km van benne.... az akksik köszönik jól vannak
Bízz a globális felmelegedésben - bár nem értem, hogy miért nem télre teszik....
Netedd, a diktatura eluldoz.
En siman mennek spanyolba, nyaralni par evet.
Jó nekem itt, földhöz ragadt vagyok
Csak egyszer kell megtenni a tavot, nem lehetetlen, es klimaszerelonek aranybanya a hely.
Gondoltam rá, de kurva messze van. Spanyol is hasonló kategória, de assincs közel.
Lekoltozol sziciliaba es nem kell futeni.
Én inkább a rezsicsökkentésre hajtok, mivel nyugdij ugyse lesz vagy nem érjük meg, legalább ezeket a kiadásokat minimalizáljam. Esetemben nem kevés a villany se meg a gáz se. Ráadásul ha kazánt kéne cserélnem, a sima kéményes helyett, a kazán plusz kémény meg terv ugyanennyi lenne
Jól látod, minél kisebb a villany, annál kevésbé gyors megterülés, ez a gázra is igaz. A napelem most a nullaszázalékossal teljesen jó, nagyjábol a,villanyszámlát fizeted aztán semmit. A klima hamarabb megtérül, mivel olcsóbb, ellenben nem füt minden helyiséget. De azért az ötven év az túlzás
Persze, leginkább nyáron....
nincs 8 ezer a villany a gáz meg szűk 20 ebben a melegvíz és a főzés is benne van
ha minden rendszert átépítenék pl hőszivattyús központi mellé vegyestüzelésű kazán+ gáz akkor 50 év alatt se jönne vissza
légkondival fűtés rásegítés átmeneti időszakban lehet gyorsabban visszajönne
Milyen magasak belul? A motor kb 1,15 ha nincs tukor, kb 15-20 centi a matrac es a racs, a ducato meg 1,93 marad 60 centi a plafon es koztem, az eleg szukos.
Valszeg szerzek 4db rakodoter magasito rudat, azt ki lehet venni pikpakk es a racs ket darabbol lesz, igy lesz hely felfele beallva betolni, es tultolom hogy a tukrok es az eleje bejjebb legyen mint az agy belso vege. Igy tudok magassagot nyerni.
Vagy a full magasbol indulok ki.
Movanot lehet hogy tudok, km biztosan sok lesz benne de 1ember vezeti őket, olyanok mint az újak csak van bennük 3-400ezer km
Nemrég ültem be egybe, olyan mint az új, kérdezem a gyerektől hogy ezt vetted idén? Azt mondja ebben 340van
Minden visszahozza 15 éven belül. Kivéve ha nem, vagy alig fogyasztasz áramot, gázt. Napelem egy éve fenn van, most rakom össze a hőszivattyúmat. Mindkettő jóval tíz éven belül rentábilis.
Tudok rola Mar a gyarban rohadnak.
Ugyanez a helyzet az ivecoval is,csak ott az alvaz miatt jobb a helyzet mig el nem hagyod a kasznit.
Ha arban jo ducato hosszu felmagasat talalok amiben nincs ki a bele akkor mar jo vagyok,de ez nehez lesz.
Ott bukott el a mutavány hogy rozsdamentes sprintert nem lehet találni

Amúgy fasza ötlet, csak sikerüljön megépíteni
Vízhez van egy aqua8 nevű picike szivattyú, nekem ilyen van, persze nagynyomást nem tud (8l/min) de szögegyszerű, 12V-ról megy, zuhanyhoz elég lehet egy jó porlasztós fejjel.
Padlófűtésre is rá tudna segíteni ? Indirekt tároló is van meg egy köbös tartály is
Pedig az ér valamit egyedül... relatíve olcsón az egész család melegvizét megcsinálja (mondjuk 150 ezerből) ennek 10-szeresét kéne napelemre költeni, hogy számítson valamit...
Persze ha nem fürdesz, akkor ez se hozza vissza a pénzt