Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ön nyert egy bummedlit.
273e.
300e-re tippelek
Lehet tippelni mennyibe kerul ez a lámpa konverzio.

http://youtu.be/gvHtPlvxTQM
Elso huhh, baby step csak.
Kiserlet, kocsi csak nagyon kesobb, kell meg hozza cofidis.
Lakókocsi meg van már hozzá? Vagy ez a legelső lépés?
Ezek mind szemetek.
Bassz ki veluk rendelj netes kereskedotol.

En meg feltoltottem es osszeraktam az egyik akkupakkot.
Csak ennyi muanyag vazat vagy mit rendeltem,meg jon egy adag csak az nem egy blokkos hanem 3x5 os.
hetvegen lehegeszem az osszekoto cink szakagokat.
Kicsi a pöcsöm, így ezerkettes alatt ne is ajánlgassatok!
elég öreg ő már az ezreshez, ne ilyen mindenféle nyekergő szarokat ajánlgass neki
Na jó, a 3 kalocsai boltos az nem - ezek szemét módon még drágábbak (meg drágábban hozza ki helybe a bútort, mint amaz Tiszaföldvárról hozta...)
Kanna sem kell, csurig van a tankja!

(Motorra meg nincs egy buznyákom sem - szemét módon árkartelleztek ti, bútorkereskedők!)
Egyszerubb a kanna benzin utana egy cb500x.
Azt mondták, ha eredeti egytekercsest szeretnék, akkor havonta-két havonta érdeklődjek, annyira ritkán bontanak új fajta GS-t....

Ha mégsem válik be, akkor télen ráérek amolyat vadászni, addig is tudok motorozni (de szerintem tök ugyanolyan tekercset építettem be, csak így forrasztani kellet, nem csak simán alaplapot cserélni).
Eszembe jutott nekem is....
Akkor most már lassan meg lehet hirdetni
Katalógusadat szerint mindkét fajtának 250 - 420 ohm között kell lennie az ellenállásának (amit kibaxtam az 360 ohmos, a két "új" meg egyformán 340 ohm). Az alapjáraton leadott váltófeszültségnek meg NAGYOBBNAK kell lennie 1,8 voltnál (régi 2,0V, "új" 2,2V) szóval ez is stimmel. Ugyanolyan házban, ugyanolyan mágnessel vannak szerelve.
Ilyen kellett volna, és amolyat kaptam (persze rozsdás, ezer éveset, nem ilyen szépet):
AZ még hagyján: de nem is olyan került bele, mint amilyen gyárilag volt.

Az enyém már egytekercses jeladó, ECU-s gyújtású, ilyet kerestem. Mint kiderült (tegnap reggel hívtak), azt már eladták másnak, nincs meg. Megvettem egy régi 2 tekercseset (ami sima tranzisztoros gyújtáshoz való - ebből van 20 darabjuk, állítólag még egyet sem adtak el belőle), mert szemre / illetve a műszaki adatai (ellenállás, feszültség) alapján) úgy gondoltam, hogy valószínűleg ugyanolyan tekercseket használtak mindkét fajtánál.

Leforrasztottam az egyik tekercset, ez ment a régi helyére, a másikat - kábellel együtt - meg eltettem tartaléknak. Motor pöcc-röff, sőt pont ugyanolyan sz@rul megy mint régen , szóval szinte biztosan igazam volt.
Azért azt remélem nem felejted el hogy a bontott is bármikor megállhat
Majd visszatér a bizalmad, megérdemli a GS. Ahogy írtad korábban, eddig gond nélkül tette a dolgát.
Én gyertyákat nem vettem - csak egy bontott gyújtás jeladó tekercset. Éééééés! Újra szól a kétlövetű! (40 km-t mentem vele az előbb, messzebbre nem mertem elindulni....)
Én gyertyákat szoktam venni ha eszembe jut, aztán ha eljön a világvége és nem lesz villany meggazdagodok a gyertya eladásból
Jobb-könnyebb tárolni mint a petróleumot
Erre fussa videken.
De hát az kormol, mint a dájzel!
Nincs,petroleumlampaval vilagitok.
Nálatok nincs villamossági bolt?
Veszel fehér szig-szalagot azt megrakasztod.
90 ezreket adni egy szaros foncsorért meg várni rá hónapokat meg rádbasznak még egy 40% vámot
Szig-szalaggal megragasztod rondább nem lesz csak dob rajta. Ha meg újat vásárolsz rá hát... A motor értéke már nincs annyi