Amióta ezek a "szép idők" elmúltak a Dakaron, engem azóta sajnos az egész nem érdekel. Akkoriban még "tudtak valamit": https://index.hu/sport/alapvon...
De már mióta. Tehát már feltünt volna ha problémát okoz.
A gyakrabb tisztitás pont semnit nem tesz. Az etanol viz negkötöképessége nagyobb és egyes müanyagokat, gumitömitéseket támad.
vagy 10 éve én is mindig omv100-ast tankolom mindegyik biciklibe, a minap a kagylósnál tankoltam meg a kocsimat és ott néztem, hogy náluk a 100as benzin is e10es. akkor marad továbbra is a labanc benyakút
Ha jól tudom a 100-as üzemanyag is E5-ös szóval az sem tökéletes! Ja és nekem karbis az FZS1000 akkor kezdhetek aggódni? Vagy csak gyakrabban kell karbit pucolni?
Öreg, karburátoros motorokkal lehet igazából csak gond. Ott is főleg azokkal, amelyeknek már amúgy is rozsdás a tankja - brutálisan fokozódni fog a korrózió, ami egyéb gondokhoz is vezet (dugulás mindenütt). Ja, meg nem minden tömítés szereti az etilalkoholt.
Tudom hogy most tél van és szinte mindenkinek pihen a mocija valahol de az érdekelne hogy milyen következményekhez vezethet a nemrég bevezetett E10-es üzemanyag a motoroknál? Vagy egyáltalán nem kell foglalkozni vele és minden maradhat a régi kerékvágásban.
ha az volna a cél, akkor már 10-15 éve tehettek volna ilyen gps-es sebességkorlátozót az összes akkor gyártott járműbe, de nem ez, hanem hogy nyomja neki nyugodtan a polgár, aztán majd megy a csekk, h fizesse be a gyorshajtási adót
Nem, nem az.
Most hasznalom butorszallitasra, ha tele lesz a tokom a butorral, akkor felszamolom, megepitem, es egy evre eltunok.
Utana meg keresek Ini fele nyugger allast.
Én nem aggódok.